Крем за около очи

• 111 475
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
LaPerla, по принцип рич  е за по-сух контур , така че опитай с него. Ако нямаш по- сериозни проблеми Клиник е много добор решение. На мен кремовете на Клиник са ми слабост по принцип.

# 91
  • Countryside
Сега мисля да си взема на Клиник,но се чудя-all about eyes или all about eyes rich?Кой е по-добър?На 25 съм,кожата ми около очите е доста суха.
За зимата по-добре рич версията. Гелчето е особено приятно за летния сезон. Хитри са от Клиник  Mr. Green А и още нещо, мнооого е икономично кремчето, поне 4 месеца ще го ползваш.

# 92
Здравейте! изчетох почти всичко из форумите за околоочния кунтур, но все пак съм пред дилема. Аз съм на 26г. основния ми порблем в тази зона са сенките под очите и вдлъбнатостта под очите. Но сега виждам, че имам вече и фини бръчици. Не знам дали е добре да ползвам All about Eyes na Clinique или този крем на Clarins http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=12960&goChar=C#DETAIL
 Копнсултантката в Мола ми каза , че трябвало и двата едновременно да ползвам. Моля дайте ми съвет. Кожата ми е суха забравих да спомена.

# 93
  • Countryside
И аз съм на 26, доскоро ползвах на Клиник, бях много доволна, но ми омръзна(след 3 последователни опаковки Crazy ). В момента ползвам на Биотерм Ейдж Фитнес 2, което се оказа че се препоръчва за 30+, а не 25+, какато консултантката ми каза.  ooooh! Но пък съм страшно доволна от това кремче, като свърши пак Биотерм ще си взема. Иначе този на Кларинс звучи много добре, аз лично ги предпочитам като марка пред Клиник, но точно околоочен не съм ползвала, за да дам съвет. А като ти е препоръчала да ползваш едновременно и двата, мостри даде ли ти?  Naughty

# 94
  • София
Здравейте! изчетох почти всичко из форумите за околоочния кунтур, но все пак съм пред дилема. Аз съм на 26г. основния ми порблем в тази зона са сенките под очите и вдлъбнатостта под очите. Но сега виждам, че имам вече и фини бръчици. Не знам дали е добре да ползвам All about Eyes na Clinique или този крем на Clarins http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=12960&goChar=C#DETAIL
 Копнсултантката в Мола ми каза , че трябвало и двата едновременно да ползвам. Моля дайте ми съвет. Кожата ми е суха забравих да спомена.
Здравейте и от мен, и аз съм пред същата дилема-вече съм на 27 , а още си мисля, че съм на 20 и си казвам "Има време". Основният ми проблем са тъмните кръгове, като някоя  кахърна пиянка съм Sunglasses, ползвах на Лиерак кремче за тъмните кръгове , но нищо... Аз и крем за лицето не мога да си избера, само скачам насам натам, кожата ми е суха или дехидратирана -всеки различно казва.Една съфорумка ми похвали на Есте Лаудър кремче, но го нямаха в МОЛ-а , а и консултантките, могат да те консултират ,само ако знаеш какво искаш на кой рафт се намира.Много ще съм благодарна ,ако ми предложите нещичко и за мен, пък аз ще почерпя Grinning

# 95
И аз предпочитам Clarins като марка, но пък изчетох много положителни отзиви за All abou Eyes. До сега не съм позлвала нищо за около очите. Не исках да прибързвам до сегa азащото бях чувала че може да има обратен ефект. Clinique повлия ли ти сенките под очите?   
p.s. Поисках тестери но както редовно правят ми отказаха така че дори нямам иде ядали нямада се окажа алергична към тези кремчета

# 96
  • Countryside
Нямат, те даам. Mr. Green  Мострите на Клиник са половин продукти, затова нямат. Околоочния е мини опаковка от 5мл, аз лично го ползвах близо месец. Кремовете за лице са мини продукт от 7мл, смятай  Mr. Green Клиник са по-агресивни от Кларинс, но пък аз нямах никакъв проблем с околоочния им, докато от Еусерин например направих реакция  ooooh!

# 97
Сиренце,мерси.  bouquet Ще си взема rich.А за мостри и аз питах,ама тц..нямали Mr. Green Иначе веднъж се "минаха" и ми дадоха една от цели 7мл. Laughing(ама не на околоочен).И аз имам вдлъбнатини под очите,но това ме съмнява,че може да се повлияе по някакъв начин Thinking И лилавини също,много ми е тънка и прозрачна кожата,но тях поне ги прикривам с коректор. Wink

# 98
  • Countryside
Сиренце,мерси.  bouquet Ще си взема rich.А за мостри и аз питах,ама тц..нямали Mr. Green Иначе веднъж се "минаха" и ми дадоха една от цели 7мл. Laughing(ама не на околоочен).И аз имам вдлъбнатини под очите,но това ме съмнява,че може да се повлияе по някакъв начин Thinking И лилавини също,много ми е тънка и прозрачна кожата,но тях поне ги прикривам с коректор. Wink
Мда, и аз имам тъмни кръгове, но при мен си е ген. Сега съм хвърлила око на коректора Дабъл Уеър на Ести. По Коледа стават по-дащни, така да се каже, имам предвид магазина на Клиник/Ести на Витошка.

# 99
От толкова много приказки за околоочните кремова мисля,че избрах кой да използвам -вижте http://www.solvexcp.com/index.php?page=shop.product_details& … id=26&lang=bg .Точно това исках -да премахва умората и намалява образуването на тъмни кръгове и торбички под очите,да осигурява интензивна хидратация и да предпазва от изсушаване околоочната зона. Ако някой го е използвал да даде коментар,моля  Praynig
Да се самоцитирам,за да си повторя въпроса.Още чакам някой да изкаже мнение... smile3502

# 100
  • Countryside
..... Ако някой го е използвал да даде коментар,моля  Praynig
Да се самоцитирам,за да си повторя въпроса.Още чакам някой да изкаже мнение... ]
Не съм го ползвала, не мога да изкажа мнение  Naughty

# 101
На 20г. съм и имам черни кръгове около очите, сега мисля да си взема някакъв крем, но не зная какъв Sad Моля ви помогнете ми

# 102
успокояващо кремче за очи Авен
Дарфен-Актив Ц
Авен Истеал очи

Това са кремовете който ползвам и от който съм възхитена Дарфен е страхотна серия но предопреждавам че не става за алергични кожи

Mr. Green

# 103
Момичета, изчетох почти всички постове и май съвсем се обърках. Аз съм почти на 26 години и до сега не съм ползвала околоочен крем. Имам суха кожа, но май нямам бръчки около очите или поне са едва забележими. спрях се на All about eyes, защото имам много изразени сенки около очите, но искам и нещо за превенция на бръчките и стягане на околоочния контур, защото имам  вдлъбнатина  под очите, явно е увиснала кожата ми там. Мислех си за Dior Capture. Моля ви посъветвайте ме дали е подходящ и дали има нещо по добро.

p.s. Моля кажете и за Super Defence на Clinique Имам дълбиока мимическа бръчка на челото и назиалните брyчки май се появяват. Той подходящ ли е за да се справя с тях.

Много ви благодаря предварително

# 104
Купих си това кремче http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_face_care/hydro_balance_eye.asp, но прочетох че зимата не се ползвали хидратиращи кремове дали това важи и за околоочните?

Общи условия

Активация на акаунт