Крем за около очи

• 111 452
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Ползвай го, не се притеснявай  Wink.

# 106
Купих си това кремче http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_face_care/hydro_balance_eye.asp, но прочетох че зимата не се ползвали хидратиращи кремове дали това важи и за околоочните?
Защо не трябва да се ползват хидратиращи кремове през зимата?

# 107
Купих си това кремче http://www.eucerin.bg/sensitive_skin_face_care/hydro_balance_eye.asp, но прочетох че зимата не се ползвали хидратиращи кремове дали това важи и за околоочните?
Ползват се по-скоро подхранващи през зимата,защото студа навън и голямото съдържание на вода в хидратиращите стават опасна комбинация за лицето!Въпреки това,смятам 4е това е строго индивидуално и важи за хора дето по цял ден са навън.А ина4е за конкретния крем,силно разо4арована съм,взех си го защото моми4етата във форума бяха много доволни от него,а и не е много скъп,ама ефект нулев,даже отрицателен! NaughtyКакто и да е в4ера го подарих и си взех  околоо4ното на Корф от серията Перлесенс(отдавна му се каня) и разликата е о4евидна само от две нанасяния.Това е моето мнение,дано все пак на теб Юсерин-а ти хареса и ти понася добре! Peace

# 108
  • Countryside
Аз от това кремче не съм доволна  Naughty Замалко да намразя Еусерин заради него, но си ползвам други техни неща и нямам проблем. Не се ползват хидратиращи кремчета зимата, понеже съдържат вода, която може да направи микрокристалчета от студа навън и да ви се задълбочат бръчиците на микро-дерма-незнам си какво ниво (ама обясних  Mr. Green ) Можеш да си го ползваш спокойно вечер обаче, до сутринта ще попие при всички случаи.

# 109
А какво ще кажете за този на Талодерма с ройбос....загледах го наскоро и се чудя...на мен кожата под очите ми е много тънка и прозрачна заради което си имам и сенки....препоръчайте нещо

# 110
Аз си го взех (крема с Ройбос), но до колкото разбрах е за над 30 години (все още чакам отговор) иначе имало гелче с Ройбос за по млада кожа, ама на мен продавачката ми даде това, въпреки че и казах годините си  #Cussing out

# 111
добре а в съставките на крема не пише ли какво съдържа  newsm78 аз като го гледах четох какво пише, но не забелязах да има някаква съставка от тези които се съдържат в кремовете за по-зряла кожа та ми е чудно сега защо да не е подходящ за кожа под 30....я виж какво пише на опаковката и кажи

# 112
  • Варна
Момичета, аз имам питане за All about eyes. Струва ми се че доста време ще го ползвам докато свърши и някой знае ли колко време е трайността след отваряне...никъде не пише на кутийката. Крема е хубав но не ми харесва че е в кутийка- все да се отваря и затваря, а и количеството е доста и въобще как да позная, когато се развали newsm78

# 113
  • Countryside
Момичета, аз имам питане за All about eyes. Струва ми се че доста време ще го ползвам докато свърши и някой знае ли колко време е трайността след отваряне...никъде не пише на кутийката. Крема е хубав но не ми харесва че е в кутийка- все да се отваря и затваря, а и количеството е доста и въобще как да позная, когато се развали newsm78
Клиник имат мнооого срок на годност, помня че ДДМГ има 2 години Shocked  и го пишеше не на опаковката, а на самото шише. Околоочният ще е поне 6мес., и не може да не пише, огледай хубаво кутийката и бурканчето, не помня къде беше написано  Thinking

# 114
на Виши

# 115
Моля за помощ от всички ви- честно казано на вас имам много повече доверие, отколкото на каквито и да е консултантки и затова реших тук да поискам съвет. На 25 год. съм и преди 3 дни забелязах колко много малки бръчици са се появили около очите ми - незнам какво да правя- четох най-различни мнения в нета и незнам кое е правилнотото. Да не говорим, че кожата ми е мазна и сложа ли и някакъв крем - веднага ми излизат пъпки, но си мисля за нещо около очите само - там няма как да ми излизат пъпки - но какво да е това нещо- моля ви - изкажете си мнението. Предварителни благодарности!

# 116
Клиник имат мнооого срок на годност, помня че ДДМГ има 2 години Shocked  и го пишеше не на опаковката, а на самото шише. Околоочният ще е поне 6мес., и не може да не пише, огледай хубаво кутийката и бурканчето, не помня къде беше написано  Thinking

След отваряне би трябвало да е около 6 месеца, както е казала, Сиренце Peace Отдолу на опаковката трябва да има гравирано едно бурканче, с отворен капак и до него цифра - това е срока на годност след отваряне на продукта Wink

# 117
Ползват се по-скоро подхранващи през зимата,защото студа навън и голямото съдържание на вода в хидратиращите стават опасна комбинация за лицето!Въпреки това,смятам 4е това е строго индивидуално и важи за хора дето по цял ден са навън.А ина4е за конкретния крем,силно разо4арована съм,взех си го защото моми4етата във форума бяха много доволни от него,а и не е много скъп,ама ефект нулев,даже отрицателен! NaughtyКакто и да е в4ера го подарих и си взех  околоо4ното на Корф от серията Перлесенс(отдавна му се каня) и разликата е о4евидна само от две нанасяния.Това е моето мнение,дано все пак на теб Юсерин-а ти хареса и ти понася добре!

newsm12В учебниците по дематология пише че един от симптомите на замръзване е когато водата в кожата замръзне,от там идва и параноята че хидратиращия крем през зимата ще даде подобен резултата-обаче за да се случи това нещо най-вероятно вече ще са замръзнали ръцете,краката ще ви гони бялата смърт .....................над -35%,така че няма никакъв проблем ако не живеете в Антарктида .
За тези който все пак са скептични ,да попитата някой дерматолог.

# 118
Hydro Balanca на Eucerin съм го позлвала,не съм доволна от него.Сегa си взех този: http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=1350/~product_id=30612

# 119
Хей, момичета, още ли вярвате на това твърдение за замръзващата в кожата през зимата вода? И миналата година я бистрихме тази теза. Това е НЕВЪЗМОЖНО! Трябва да сте умрели (съжалявам за думата!) за да се случи това. Всички кремове са хидратиращи. Само че тези за суха кожа са освен овлажняващи , освен подхранващи. Тези за мазна имат съставки, които поглъщат отделения в повече от необходимото на кожата себум , но също имат за най-важна роля да овлажняват. Млад човек, мъже или жени с нормална и мазна кожа , както и смесена ползват целогодишно овлажняващи кремове. Не съм чула някой да е приет в Пирогов с измръзнал в кожата хидратиращ крем. Мислете иновативно и комбирайте знанията си, вместо да се поддавате на невежи и комерсиални твърдения! Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт