Крем за около очи

• 111 388
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Колкото по-рано се започне с околоочния крем,толкова по-добре.От 25 години трябва да се започне с тези кремове,а не на 30 тогава ще е твърде късно.Аз ви препоръчвам на Биодерма много е добър за чувствителни очи.

# 181
Искам да Ви питам за крема на Nuxe за около очи с анти ейдж дали е подходящ за 27 г. възраст или е за над 30, че не вървам на консултантките

Contour des Yeux Prodigieux е подходящ за твоята възраст, можеш да си го ползваш спокойно Peace

В момента го ползвам, но изобщо не ми допада - не е моят крем. Дори не ми хидратира хубаво, камо ли нещо друго. Преди това ползвах на Юсерин и повече ми хареса.

# 182
  • София
Виждам че много от вас ползват NUX,аз не съм си купувала продукти от тази серия ,но на едно представяне ми дадоха няколко тестера и освен негативни думи не мога да кажа нищо друго,за мен това е една напудрена марка ,която цели да се продава заради външния си вид,а не заради качествата. Както и да е ,това е мое мнение,въпроса ми е : Пуснали са компреси за очи на КЛоран,някой ползвал ли ги е,не знам дали стават за чувствителна кожа защото продуктите на Клоран са много общи и ме е страх да рискувам. Ще съм благодарна ако някой сподели мнение.
Приятна вечер:)
Ооо, накупих, направо изкупих всичко, което е за моята възраст на Нюкс - и сега ми идва да разстрелям някого! ШПърво пробвах тестери - супер бяха (след скъпи, хубави кремове, една седмица тестери не проличават явно).  И после купих Фиточик, Серум МЕрвеянс, Продижо, Нирванеск, всички възможни почистващи продукти, крем за ръце... И сега кожата ми е толкова зле, че не знам какво да я правя!

# 183
Виждам че много от вас ползват NUX,аз не съм си купувала продукти от тази серия ,но на едно представяне ми дадоха няколко тестера и освен негативни думи не мога да кажа нищо друго,за мен това е една напудрена марка ,която цели да се продава заради външния си вид,а не заради качествата. Както и да е ,това е мое мнение,въпроса ми е : Пуснали са компреси за очи на КЛоран,някой ползвал ли ги е,не знам дали стават за чувствителна кожа защото продуктите на Клоран са много общи и ме е страх да рискувам. Ще съм благодарна ако някой сподели мнение.
Приятна вечер:)
Ооо, накупих, направо изкупих всичко, което е за моята възраст на Нюкс - и сега ми идва да разстрелям някого! ШПърво пробвах тестери - супер бяха (след скъпи, хубави кремове, една седмица тестери не проличават явно).  И после купих Фиточик, Серум МЕрвеянс, Продижо, Нирванеск, всички възможни почистващи продукти, крем за ръце... И сега кожата ми е толкова зле, че не знам какво да я правя!

Аз също на Нюкс повече не бих купила нищо.

# 184
Аз ви препоръчвам на Биодерма много е добър за чувствителни очи.
И аз го ползвам в момента - приятен е

# 185
  • В къЩи.
Ползвам този 

от 2години и сьм много доволна Peace

# 186
Аз лично не вярвам, че има ефикасен крем против бръчки (независимо от цената), но все пак е успокоително да полагаме грижи да останем  млади и хубави  Grinning.
На мене винаги ми сълзят очите от околоочните кремове, затова не ги и ползвам.
Козметиката за лице купувам само в аптеката.
Номера е в превенцията

# 187
Lierac Diopti DIOPTILISSE - ползвам този е  момента, не съм доволна, ама никак, лепкав гел, който никак според мен не помага на сухата ми кожа около очите. Следващия път ще си търся някакъв по лек крем  Peace

# 188
Ползвам този 

от 2години и сьм много доволна Peace

Estela-bg този крем само при вас ли го има (виждам че не си в България)или може да се намери и тук?
И щом го ползваш вече 2 год.били споделила за каква кожа е и за каква възраст;как ти действа?
  bouquet

# 189
  • В къЩи.
Не сьм го тьрсила в Бг и незнам дали го има,но предполагам ,че да,провери в аптеките.
Кремчето е хидратираЩо,за тьмни крьгове по очите,торбички и брьчки. Когато взех да го ползвам бях на 26,27год. тьрсех неЩо за да се оттьрва от синините под очите,предложиха ми този и не сьм го смянала до сега. Незнам дали от него или от друго ,но тьмните крьгове под очите определено намаляха,но знаеШ ,че това зависи и много от начина на живот...като изкарам две безсанни ноЩи никой крем няма да ти помогне,само грима спасява положението,но обЩо взето сьм доволна от него.
Цената му е 7 и неЩо близо 8 евро.

# 190
Estela-bg благодаря ти много за бързия отговор!!!
Само искам още нещо да попитам Embarassed помага ли за фините бръчици и това вид медицинска козметика ли е ?
И последно ако може да напишеш името и производителя че не мога много да го видя и ще потърся нещо за него в нета!!! Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes
  bouquet

# 191
  • В къЩи.
ISDIN,UREADIN,gel-crema contorno de ojos.
Сега видях , че марката е испанска,произвежда се в Барселона.
Кремчето е с SPF 10,Co-Q10.
Да медицинска козметика е затова ти писах да го тьрсиШ в аптеките Peace
Ами в броШурката му пиШе ,че е и за брьчки... според мен няма крем с който да ти изчезнат брьчките,но имайки в предвид,че това лято Ще ударя 30год ooooh! мисля,че добре ми се отразява кремчето на мен Blush

# 192
ISDIN,UREADIN,gel-crema contorno de ojos.
Сега видях , че марката е испанска,произвежда се в Барселона.
Кремчето е с SPF 10,Co-Q10.
Да медицинска козметика е затова ти писах да го тьрсиШ в аптеките Peace
Ами в броШурката му пиШе ,че е и за брьчки... според мен няма крем с който да ти изчезнат брьчките,но имайки в предвид,че това лято Ще ударя 30год ooooh! мисля,че добре ми се отразява кремчето на мен Blush

newsm51

# 193
Някой да е използвал този - http://www.apteki-optima.com/?cid=86&productID=16996

# 194
  • София/Бургас

Да.От това кремче се подух и не можех да си отворя очите.Но аз съм малко по-чувствителна (според мен стана от алергия към някоя от съставките).

Общи условия

Активация на акаунт