Крем за около очи

• 111 400
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Искам да Ви питам за крема на Nuxe за около очи с анти ейдж дали е подходящ за 27 г. възраст или е за над 30, че не вървам на консултантките

# 166
Искам да Ви питам за крема на Nuxe за около очи с анти ейдж дали е подходящ за 27 г. възраст или е за над 30, че не вървам на консултантките

Contour des Yeux Prodigieux е подходящ за твоята възраст, можеш да си го ползваш спокойно Peace

# 167
  • София
Момичета, въпреки че съм почти тинейджърка  newsm03 (21г) имам бръчките пачи крак на очите и допълнително под тях още една-две по-дълги. Има ли хидратиращо чудо за моята възраст? И цветно ако е, най-добре ще е, защото още от малка съм синя под очите. Нямам торбички, а само съм много синя и искам да скрия това. Странно ми е, защо съм синя? Не са тъмни кръгове от умора. Да не би кожата да ми е много тънка там?
 Ако знаете някой бабин илач, който да е подходящ за възрастта ми, казвайте. Може ли да се мажа със зехтин?

# 168
Аз ползвам DARPHIN AROVITA GEL contour des yeux des levres. Има лека текстура, която попива отлично. Ползвам го от около месец и това което забелязвам като ефект е че създава чувство за комфорт и определено кожата около очите изглежда много добре. Бих казала, че съм много доволна от този крем.

# 169

Contour des Yeux Prodigieux е подходящ за твоята възраст, можеш да си го ползваш спокойно Peace
Мерси за отговора  bouquet Ще си го взема Wink

# 170
Виждам че много от вас ползват NUX,аз не съм си купувала продукти от тази серия ,но на едно представяне ми дадоха няколко тестера и освен негативни думи не мога да кажа нищо друго,за мен това е една напудрена марка ,която цели да се продава заради външния си вид,а не заради качествата. Както и да е ,това е мое мнение,въпроса ми е : Пуснали са компреси за очи на КЛоран,някой ползвал ли ги е,не знам дали стават за чувствителна кожа защото продуктите на Клоран са много общи и ме е страх да рискувам. Ще съм благодарна ако някой сподели мнение.
Приятна вечер:)

# 171
# 172
  • София
А пък аз съм много доволна от Хелена Рубинщайн - Helena Rubinstein Gold Future Eye reviver /скъпичък е но много си струва/ Все пак е добре да се пробва защото различните кожи го понасят различно. Аз пазарувам само в един магазин в София - ЛЕРО защото там персонала е много компетентен и предлага и тестване /дават ти в миниатюрна кутийка от крема да го пробваш преди да купиш/.

# 173
В момента ползвам български крем за около очи от серията Биороза на фирма Биофреш - имаше тема за тази козметика в пофорума. Доволна съм, осигурява ми добра хидратация, леко мазничък е, което е чудесно за моя сух контур   Peace

# 174
От около 1 година използвам околоочни кремове - Лореал, Юсерин все ги подбирам да са уж качествени, но знае ли човек....На 31 години съм и се забелязват първите мимически бръчици и естетвено ми се ще да забавя процеса на стареене. Но не съм сигурна дали не постигам обратния ефект, т.е от както използвам кремове против бръчки, може би все повече се вглеждам в себе си и откривам разни дефекти. Като се вземе впредвид, че сама си избирам кремовете, не са ми репоръчани от дерматолог, дори не съм сигурна дали ги подбирам подходящи спрамо възрастта си. Та за това ми се ще да споделите опит има ли вариант, в който околочните кремове да навредят на кожата ни?

# 175
  • Пловдив
На мен ми се е случвало от някои кремове да ми се зачервява кожата и да ми сълзят очите.По това разбирам,че не са за мен .Просто на всеки даден продукт действа различно,затова трябва да се ползват тестери/ако в магазина или аптеката дават,разбира се/.

# 176
Аз лично не вярвам, че има ефикасен крем против бръчки (независимо от цената), но все пак е успокоително да полагаме грижи да останем  млади и хубави  Grinning.
На мене винаги ми сълзят очите от околоочните кремове, затова не ги и ползвам.
Козметиката за лице купувам само в аптеката.

# 177
Според мен не ни вредят, а по-скоро може би не ни помагат. Няма как да знаем дали ни действат или не, освен ако нямаме още един живот, който да изживеем без тях и да сравним как ще изглеждаме тогава. Аз съм на 34 г. и също от 2-3 години забелязвам, че клепачите ми започват лекичко да се променят. Няма начин - трябва да свикваме с мисълта, че от тук нататък няма как да се променяме към по-добро, каквато и козметика да използваме. Но в никакъв случай не трябва да спираме да се стремим да изглеждаме максимално добре!!!

# 178
Единственото, което разбирам е дали ми хидратират добре или не. Това поне си личи.

# 179
Според мен не ни вредят, а по-скоро може би не ни помагат. Няма как да знаем дали ни действат или не, освен ако нямаме още един живот, който да изживеем без тях и да сравним как ще изглеждаме тогава. Аз съм на 34 г. и също от 2-3 години забелязвам, че клепачите ми започват лекичко да се променят. Няма начин - трябва да свикваме с мисълта, че от тук нататък няма как да се променяме към по-добро, каквато и козметика да използваме. Но в никакъв случай не трябва да спираме да се стремим да изглеждаме максимално добре!!!

Много си права за съжаление! Sad

Общи условия

Активация на акаунт