Крем за около очи

• 111 221
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
На опаковката не пише нищо за тъмни кръгове, а и аз нямам този проблем, та не мога да кажа да ли действа за тях

# 241
Това Сенсибио помага ли срещу тъмни кръгове?Смисъл какви са му функциите?И за каква възраст е ?
Чуде се между него и Масажера на Галеник.

Добър е срещу подпухване Peace За тъмни кръгове не помага, като превенция е слаба работа. Хидратация - средна към ниска степен Mr. Green На мен ми се ронеше Rolling Eyes, но повечето съфорумки от предната тема споделиха, че при тях не е имало "кир" ефект. За мен е слабо кремче, най-много до към 25 год. възраст Peace

# 242
  • Русе
Това Сенсибио помага ли срещу тъмни кръгове?Смисъл какви са му функциите?И за каква възраст е ?

За мен е слабо кремче, най-много до към 25 год. възраст Peace

kiora, а за 26-27 год. възраст какво би препоръчала тогава?

# 243

За мен е слабо кремче, най-много до към 25 год. възраст Peace

Magi_TM, ти срещу финни линии ли търсиш грижа и към медицинската или селективната козметика, си се насочила  bouquet

# 244

Добър е срещу подпухване Peace За тъмни кръгове не помага, като превенция е слаба работа. Хидратация - средна към ниска степен Mr. Green На мен ми се ронеше Rolling Eyes, но повечето съфорумки от предната тема споделиха, че при тях не е имало "кир" ефект. За мен е слабо кремче, най-много до към 25 год. възраст Peace

Ако си по-скоро с нормална кожа и нямаш изразени фини бръчки, Bioderma Sensibio е хубаво хидратиращо кремче Peace Месажера на Галеник е една идея по-богат крем (но и повече от двойно по-скъп), но и той служи основно за хидратация. Добри отзиви за мултифункционален хидратантен крем (т.е. сещу тъмни кръгове, торбички, подпухналост) имаше за Ла Рош Хидрафаз Peace 

# 245
  • В къЩи.
И аз се бях спряла на Биодерма и Галеник,но като ви чета май не са за мен, искам нещо превантивно,че вече се очертават първите финни бръчици Tired (на 30 съм) Имам и  съвсеем леки тъмни кръгове,но те не ме притесняват толкова,защото с фон дьо тен се покриват,а и се появяват само след безсънна нощ.

# 246
  • София
Ух,благодаря ви.

Ми значи отказвам се от това Сенсибио...
Ще го видя и този на Ла рош ,за който  estelle79 казва.
Ами нормална ми е кожата около очите,като че ли имам финни линийки,отдолу под окото ...въпреки че двете козметички ми казват ,че не са бръчки.Но аз си ги виждам и преди ги нямах. Mr. Green
Та искам нещо мултифункционално,за финни линийки,хидратиращо и против тъмни кръгове.
Може и към Клиника да се насоча...

Четох много хубави отзиви за някакъв серум на Лумен с витамин Ц ,който заличавал до 70,80% тъмните кръгове,но май имам спомен,че серумите ги даваха за над 30 год.... Rolling Eyes

# 247
Spodelete mnenie za euserin!?

# 248
  • Русе

Magi_TM, ти срещу финни линии ли търсиш грижа и към медицинската или селективната козметика, си се насочила  bouquet

kiora, да срещу финни линии. Имам и тъмни кръгове, но ми е наследствено и от това май няма спасение?! Към медицинска козметика съм се насочила.

# 249

kiora, да срещу финни линии. Имам и тъмни кръгове, но ми е наследствено и от това май няма спасение?! Към медицинска козметика съм се насочила.

Vichy Aqualia THERMAL
http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-aqualia-thermal-%D … -pid30012995.html

La Roche-Posay Active C за околоочния контур - хем за изсветляване на тъмните кръгове, хем за превенция и изглаждане Wink
http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88-active-c-%D … -pid30005970.html

Vichy - Myokine Corrector Care for Eye
http://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/vichy/myokine-corrector- … m-15ml-p24761942/

Nuxe Contour des Yeux Prodigieux - на мен лично този ми мазнее Confused, но пък доста съфорумки споделят положителни отзиви из темите Peace
http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=21

Преди да си вземеш каквото й да било, задължително пробвай тестерче, ако има възможност  bouquet

# 250
  • Русе
kiora , много благодаря! Ще ходя да се моля в аптеките за тестерче La Roche-Posay Active C, дано да е добре за мен, че и кремче имам за лице на същата марка. Ох, ама като знам как дават в аптеките тестери...голямо обикаляне ще падне.

# 251
  • София
http://www.strawberrynet.com/skincare/clarins/new-eye-contour-gel/12993/?#DETAIL

А какво ще кажете за този гел, дали става и против бръчки  newsm78

# 252
Извинете много, ако въпросът ми е обсъждан ..
Може ли да ми кажете дали според вас на 23  години е добре да се ползва нещо за около очите. Аз съм далеч от мисълта, че моето е бръчки, но определено имам линии, които са мимически.. майка ми преди ми казваше, че с тази зона много трябва да внимавам и да не цапам нищо, но си мисля, че въпреки че съм на 23, трябва поне нещо, което да придава еластичност да ползвам..
можете ли да ме посъветвате?
мерси предварително

# 253
Този на Лиерак е за сенки под очите.
Лиерак Диоптисерн

Описание:
Състав:
Екстракти от арника, див чемшир (Ruscus aculeatus) - с мощен венотоничен ефект и витамин Е.
Употреба:
Използва се сутрин и вечер в продължение на мин. един месец. Нанася се с леки масажни движения върху тъмните кръгове. Лечението с тази програма може да бъде продължено докато даде резултат (има ефект дори и при генетично предопределени тъмни кръгове). Не се нанася в областта на подвижния клепач.
Действие и резултат:
Намалява тъмните кръгове и следите от умора под очите. Идеална основа за грим.
Кожата около очите е тонизирана, а тъмните кръгове постепенно изчезват.

Nuxe Contour des Yeux Prodigieux - на мен лично този ми мазнее Confused, но пък доста съфорумки споделят положителни отзиви из темите Peace
http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=21

От този изобщо не съм доволна. Поне на мен не ми допада.

# 254
  • София
Нати,ти ползвала ли си този крем на Лиерак?
Примамлив звучи,но много отрицателни мнения прочетох за това кремче...Или най-малкото липса на положителни...

Общи условия

Активация на акаунт