Крем за около очи

• 111 218
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Браво бе! Заради такива като тебе вече само с насилие може човек да си вземе тестер на някой продукт! Обира тестерите и не купува!!! #2gunfire
Лелеее ами ти сериозно ли?  Shocked Ще те успокоя като ти кажа, че "обирам" тестерите в Германия и ти не си потърпевша, споко!  Joy

# 227
  • София
Уф, не искам да се заяждам. Но сериозно говоря... И в БГ има много хора, които карат само на тестери. Да си призная и аз много тестери взимам преди да купя нещо. Но защото повечето продукти не ми понасят. ПРимерно взех тестер на хидратиращия крем на Шисейдо - изпъпчих се още на първата нощ - а пъпки иначе не ми излизат... После взех тестер на Кларинс нощния против стареене - първо флуида за комбинирана кожа и всеки тип кожа - лицето ми опъваше все едно никакъв крем не съм си сложила. После крема за суха кожа - пак ми опъваше лицето... И т.н. А съм с комбинирана кожа - сухи бузи, малко омазняваща се Т-зона... КАк да не взимам и хвърлям по 100 тестера преди да си купя нещо?!

# 228
Ами аз така от тестери се отказах от Кларинс. Даваха ми толкова много и нищо не се прие от кожата ми добре. Иначе в България е много досадно ако наистина няма тестери достатъчно. Тук ми ги дават на килограм като си купя нещо, освен това на всеки щанд има отворени от всички продукти за проба и ако нямат тестер момичетата ти дават в малко бурканче от продукта. Не е честно да няма тестери на продукти, които са толкова скъпи! И ако няма тестер от продукт, който искаш да си купиш защо не ти дадат от демостацията, която е вече отворена? Имам чувството, че продавачките са виновни, аз почти съм се отказала от Gurlain само защото като отида да пробвам нещо и никога няма продавачка, която да ти помогне с избора. Просто няма никой на щанда! Безобразие! И да попитам по темата: Някой ползвал ли е на Авен стика за нежни части на лицето, със слънцезащитен фактор 50? Искам да си го взема за очичките, защото на Кларинс не ми хареса, че има толкова силикони: избиват ми пъпки от тях ако са в голямо количесто.

# 229
  • София
Ами в Бг имам чувството, че консултантките си взимат тестерите за тях... Вярно е това, което ми казваш - веднъж съм била в Германия и си купих Приорин и един шампоан и ме гониха до вратата с няколко тестера, без да искам тестери... А тука...
Я кажи ти от кои продукти на кларинс не ти харесаха? Сподели. Аз пък мога да ти споделя за Герлен, ако искаш на лични...

# 230
По мои наблюдения продавачките се цупят ако им поискат тестери. Вероятно много хора си искат тестери без непременно да си закупуват дадения продукт след това.
Дори и да съм редовна клиентка, пак не е сигурно че се дават.

# 231
В момента като дневен ползвам този:

и околоочния гел на Еveline от серията Gold Therapy

За нощен:

С бързопопиваща текстура, не мазнеят, доволна съм Peace

# 232
  • Русе
Здравейте, напоследък забелязвам, че под долния клепач са се образували финни бръчици. Аз съм почти на 27, може би е нормално?! Кожата ми е смесена, около очите е по скоро нормална. Може ли да ми препоръчате някое кремче за около очи, което ще е подходящо за мен?

# 233
Наскоро ползвах околоочния на Биодерма - Сенсибио. Много доволна останах /той е за фини линии и бръчици и за дрениране на очния контур, ако има торбички/. Та тъкмо се зарадвах, че ми допадна и за съжаление направих алергия към него  Rolling Eyes

# 234
  • В къЩи.
Момичета имам един въпрос , ползвам един и същ крем за околоочния контур вече ...май станаха 4год , трябва ли да го сменя или ,ако съм доволна  да си продължавам с него? newsm78
 И още един въпрос, на 30год съм какво трябва да изисквам от един крем за околоочния контур? може ли да ми препоръчате някой,до 30лв  Praynig

# 235
  • Русе
Наскоро ползвах околоочния на Биодерма - Сенсибио. Много доволна останах /той е за фини линии и бръчици и за дрениране на очния контур, ако има торбички/. Та тъкмо се зарадвах, че ми допадна и за съжаление направих алергия към него  Rolling Eyes

Мерси.  bouquet Все пак различни хора, различни кожи. Може на мен да ми повлиае добре. Ще потърся тестер да го пробвам. Преди години получих алергия от един околоочен  и от тогава преди да изпробвам тестер не купувам.  Crossing Arms

# 236
Момичета имам един въпрос , ползвам един и същ крем за околоочния контур вече ...май станаха 4год , трябва ли да го сменя или ,ако съм доволна  да си продължавам с него? newsm78
 И още един въпрос, на 30год съм какво трябва да изисквам от един крем за околоочния контур? може ли да ми препоръчате някой,до 30лв  Praynig

Смени го, ако не за друго поне за разнообразие.
Ако нямаш торбички или сенки под очите трябва да изискваш кремът да е за фини линии и мимически бръчки. За типичен  противобръчков крем сякаш още ти е рано.
Аз и по-долу писах, че съм доволна от Сенсибио на Биодерма, но за съжаление направих алергия от него и не мога да го ползвам повече  Rolling Eyes Той не е скъп - около 16 лв. е. В момента ползвам един на Лиерак, но не съм толкова доволна, колкото от Сенсибиото, въпреки че е тройно по-скъп.
Е, то е индивидуално, де - аз не съм доволна и от околоочния на Нукс, а тук масово го хвалеха, тъй че човек трябва да пробва.
Ако напишеш по-точно дали имаш сенки, торбички и или бръчици, може би ще ти дадат по-точни съвети  Simple Smile

# 237
  • В къЩи.
Благодаря ти Нати   bouquet
 Торбички нямам,сенки да и финни бръчици май вече се появиха Cry
Мислиш ли ,че този на Биодерма е подходящ за мен?

# 238
аз съм на 28 и ползвам Сенсибио на Биодерма. Харесва ми кремчето и ми понася добре, въпреки че съм с чувствителна кожа

# 239
  • София
Това Сенсибио помага ли срещу тъмни кръгове?Смисъл какви са му функциите?И за каква възраст е ?
Чуде се между него и Масажера на Галеник.

Общи условия

Активация на акаунт