Крем за около очи

• 111 234
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Купих си околоочния крем на Clinique "All about eyes - rich" след препоръките тук. Харесва ми  Peace

# 211
  • Варна
Благодаря ти Mims-Mims!  Hug Изглежда ягодка си остава най-изгодното място.

Да, и аз оттам го взех  Simple Smile

# 212
На 23 години съм ползвах до сега Avene - Soothing Eye Contour Cream не ми дразнеше с чувствителна кожа съм.
Бих искала обаче този път да си взема друг, какво бихте ми препоръчали подходящо за моята възраст?

# 213
YSTEALE -AVENE

# 214
  • София
И аз имам Био пърформънс на шисейдо. Не съм доволна - не попива, стои мазен.

# 215
здравейте, искам да питам:)

ползвам акуалиа термал и олиго 25 на виши за около очите. преди това други кремчета пак за "уморени очи" итн.на 25 без няколко седмици съм. засега нямам никакви бръчки итн, само подпухналост и малко торбички сутрин (моето лице си е такова с бузи итн). спя на ниска възглавница засега, защото знам че е полезно за шията. но пък от нея ми се появяват тези торбички итн сутрин за около 3 часа... та въпросите ми са:

- има ли смисъл да се мъча с ниска възглавница?
 - от каква възраст трябва да почна да си взимам по-сериозни кремчета за очите newsm78, при положение че засега нямам изменения на кожата там?

# 216
аз съм с новия POND´S age miracle ,не знам дали е за моята възраст 39 год,за 5 дни не мога да кажа все оЩе дали има ефект.но на половинката му харесва като ме докосва,казва 4е с този крем кожата ми е като кадифе,4е с предиШни все му бяха мазни и избягваШе дори да ме целува когато ве4е съм намазана.

# 217
Момичета, бихте ли споделили за някой крем околоочен, който сте ползвали и от който е имало истински ефект. И горе-долу след колко време се е появила разликата? Аз съм на 28 и вече имам доста фини линийки, особено под едното око, странно..

# 218

ползвам акуалиа термал и олиго 25 на виши за около очите. преди това други кремчета пак за "уморени очи" итн.на 25 без няколко седмици съм. засега нямам никакви бръчки итн, само подпухналост и малко торбички сутрин (моето лице си е такова с бузи итн). спя на ниска възглавница засега, защото знам че е полезно за шията. но пък от нея ми се появяват тези торбички итн сутрин за около 3 часа... та въпросите ми са:

- от каква възраст трябва да почна да си взимам по-сериозни кремчета за очите newsm78, при положение че засега нямам изменения на кожата там?

ЗА възглавницата не съм запозната ,но козметиката е в най голямата си сила когато се използва превантивно.
Така че ,ако искаш да имаш красива кожа е редно след 25 г да се използва крем против първите следи на времето.
Опитай Авен ,препоръчвам го с две ръце.

# 219
  • София
Добре де, този крем на Авен може ли да се ползва лятото? В аптеката, от която си пазарувам, ми го препоръчаха наскоро, но аз нещо се ослушах заради ретиналдехида или там каквото беше звучащо като ретинол... И как действа, заличава ли вече образували се не много дълбоки линийки, намалява ли подпухването...?
Аз иначе сега ползвам Аровита на Дарфен за очи и устни - хубав е, но линийките ми не мърдат, явно ми е слаб... А ми се прокрадва и депресивната мисъл, че появи ли се линийка, бръчка... оправяне вече няма...

# 220
И аз ползвам Аровита много е приятен,но наистина само успокоява.....
Истеал на Авен е вечерен крем и наистина ако се ползва през деня трябва и крем с фактор,но във всички публикации който чета казват че кремовете против бръчки се ползват само вечер заради хронобиологията,така че за нощен крем е супер ,поне за мен.а на Дарфен има и по силни дневни около-очни но още не съм ги пробвала.

# 221
  • някъде под слънцето...
някой пробвал ли е ве4е това
http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=en&id=cp027
4удя му се, но все о6те нямат тестери, затова  търся отзиви
благодаря предварително  bouquet

# 222
Хвърлила съм око на Хелена рубинщайн- night scultor. Имах тестер и то огромен, много ми хареса. Единствения крем за около очи, който наистина предпазва от подпухналост сутрин. Доста е скъпичък, но тъй като е за лице и очи е 50 мл и аз мисля да го ползвам само за около очите. Ще ми стигне за доста време. Докато се опарича мисля да отида да си взема още един тестер. С 5 мл тестер изкарвам 2 месеца!  Grinning А за дневна защита съм хвърлила око на Кларинс със слунцезащитен фактор 30, 20 мл е около 30 евро. Но първо ще го пробвам, че има парабени вътре и не знам дали няма да ми раздразни очите. Надявам се и от него да има тестер. Ако не мисля с едно малко бурканченце да се примоля да ми цръцнат вътре малко, току виж съм изкарала лятото! Ей голяма съм муфта значи!  Laughing

# 223

ЗА възглавницата не съм запозната ,но козметиката е в най голямата си сила когато се използва превантивно.
Така че ,ако искаш да имаш красива кожа е редно след 25 г да се използва крем против първите следи на времето.
Опитай Авен ,препоръчвам го с две ръце.

досега ползвах aqualia termal на vichy, а сега имам oligo 25 - охлаждащ. то е нещо като стик, който се нанася и лично аз съвсееем леко го размазвам. мисля следващия околоочен да е "против първите следи на времето". ще се кпонсултирам в аптеката вероятно, понеже там като ме видят откачат от кеф. познайте зашо Blush

# 224
  • София
Хвърлила съм око на Хелена рубинщайн- night scultor. Имах тестер и то огромен, много ми хареса. Единствения крем за около очи, който наистина предпазва от подпухналост сутрин. Доста е скъпичък, но тъй като е за лице и очи е 50 мл и аз мисля да го ползвам само за около очите. Ще ми стигне за доста време. Докато се опарича мисля да отида да си взема още един тестер. С 5 мл тестер изкарвам 2 месеца!  Grinning А за дневна защита съм хвърлила око на Кларинс със слунцезащитен фактор 30, 20 мл е около 30 евро. Но първо ще го пробвам, че има парабени вътре и не знам дали няма да ми раздразни очите. Надявам се и от него да има тестер. Ако не мисля с едно малко бурканченце да се примоля да ми цръцнат вътре малко, току виж съм изкарала лятото! Ей голяма съм муфта значи!  Laughing
Браво бе! Заради такива като тебе вече само с насилие може човек да си вземе тестер на някой продукт! Обира тестерите и не купува!!! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт