Крем за около очи

• 111 385
  • 752
  •   1
Отговори
# 195

Да.От това кремче се подух и не можех да си отворя очите.Но аз съм малко по-чувствителна (според мен стана от алергия към някоя от съставките).
Още по-добре,поне можеш да си ми критерий,от кой си доволна.На мен ми трябва за уморени,подпухнали очи,тъмни кръгове?

# 196
Виждам че много от вас ползват NUX,аз не съм си купувала продукти от тази серия ,но на едно представяне ми дадоха няколко тестера и освен негативни думи не мога да кажа нищо друго,за мен това е една напудрена марка ,която цели да се продава заради външния си вид,а не заради качествата. Както и да е ,това е мое мнение,въпроса ми е : Пуснали са компреси за очи на КЛоран,някой ползвал ли ги е,не знам дали стават за чувствителна кожа защото продуктите на Клоран са много общи и ме е страх да рискувам. Ще съм благодарна ако някой сподели мнение.
Приятна вечер:)
Ооо, накупих, направо изкупих всичко, което е за моята възраст на Нюкс - и сега ми идва да разстрелям някого! ШПърво пробвах тестери - супер бяха (след скъпи, хубави кремове, една седмица тестери не проличават явно).  И после купих Фиточик, Серум МЕрвеянс, Продижо, Нирванеск, всички възможни почистващи продукти, крем за ръце... И сега кожата ми е толкова зле, че не знам какво да я правя!

Аз също на Нюкс повече не бих купила нищо.

аз също

иначе в момента ползвам на дерма женезис на лореал и мога да кажа, че съм доволна. лек е но същевременно си личи че действа

# 197
  • София/Бургас

Да.От това кремче се подух и не можех да си отворя очите.Но аз съм малко по-чувствителна (според мен стана от алергия към някоя от съставките).
Още по-добре,поне можеш да си ми критерий,от кой си доволна.На мен ми трябва за уморени,подпухнали очи,тъмни кръгове?

Трудно.Аз нямам такива,но ще ти кажа кои съм ползвала.
-за дневен-
 http://www.nivea.bg/products/show/Aqua%20Sensation%20%D0%9E%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B5
Много ми хареса кремчето.Добро е за основа са сенки.
-за през нощта-ползвала съм
http://beautycosmetic.biz/product_info.php?cPath=87_23_60&products_id=382
това не ми хареса.Като водичка ми беше на консистенция и не видях никакъв резултат.
Ползвам също и успокояващият гел за очи "Алое" на Орифлейм.

Аз съм на 22 години и не ползвам продукти за бръчки,а за хидратация.

# 198
Този гел на Орифлейм с алое е един от най- ужасните продукти за очи, които съм използвала. Все едно си слагах лепило. Така и го изхвърлих.
Аз използвам два продукта. Единия е на Dr Renaud гел със серамиди. За втори път си го взимам, много е приятен. Другото, което използвам е околоочния крем на серията Биороза. Също много го харесвам. Страхотно усещане върху кожата, много добре хидратира. Той е също така 100 % натурален продукт и не би трябвало да предизвика каквито и да е алергични реакции

# 199
Аз съм ползвала много малко кремове за зоната на очите, защото от скоро започнах. Първо си бях взела един на Лореал, които беше хубав, но вече май не се предлага, после минах на Галеник, който ми се отразява добре,но след изненадата на дъното на опаковката го отписвам от всякаква класация, а съвсем скоро си взех на Ив Роше, пише че комбинира 19 био растения като хидратира и заличава следите на умора, но още нямам мнение доколко е добър, по-натам ще споделя резултати.

# 200
Аз съм ползвала много малко кремове за зоната на очите, защото от скоро започнах. Първо си бях взела един на Лореал, които беше хубав, но вече май не се предлага, после минах на Галеник, който ми се отразява добре,но след изненадата на дъното на опаковката го отписвам от всякаква класация, а съвсем скоро си взех на Ив Роше, пише че комбинира 19 био растения като хидратира и заличава следите на умора, но още нямам мнение доколко е добър, по-натам ще споделя резултати.

Каква? Confused

# 201

Каква? Confused

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381997.0

Тук бях писала, хвърли едно око, към края някъде

# 202
Ужас! Sick
И като е било накрая, надали си си пазила касовата бележка, че да се оплачеш някъде..както и в другата тема са писали - то не бяха хлебарки в кетчупа, мишки в хляба... ooooh!

# 203
Ужас! Sick
И като е било накрая, надали си си пазила касовата бележка, че да се оплачеш някъде..както и в другата тема са писали - то не бяха хлебарки в кетчупа, мишки в хляба... ooooh!

Дори и да си я пазих едва ли това щеше да има някакъв ефект така че все тази, жалко само че в Б-я плащаме повече, а получаваме подигравка за тях.

# 204
  • Варна
Аз ползвам Шисейдо Био-пърфоманс, ама незнам дали съм доволна. Сякаш очаквах повече. Има време, де. Ползвам го две седмици някъде.

# 205
  • Варна
Аз ползвам Шисейдо Био-пърфоманс, ама незнам дали съм доволна. Сякаш очаквах повече. Има време, де. Ползвам го две седмици някъде.

Аз ползвам от него втора опаковка. Един от най-добрите, които съм ползвала, при цялото изтезание, което налагам на очите си.

# 206
Здравейте! И аз дълго време не можех да реша какъв крем да използвам-не само околоочен,въобще... Пробвах различни тестери. Спрях се на Еусерин Q10 и си поръчах цялата серия. На 43 г.съм-нямам бръчки,освн няколко фини линии под очите.Виждам,че не сте особено доволни отЕусерин-а, а има ли някой,който е доволен? Аз още за ефект не мога да кажа.Пробвах серията от тестери-не ми навреди.

Имам околоочния против бръчки Q10 Active и съм много доволна от резултата. Последните месеци под очите ми се намести фина мрежа, а това кремче почти я заличи. Още повече, че има и УВ защита. Ентусиазмът ми, обаче се изпари като видях в състава формалин-отделящия консервант DMDM hydantolin. Ще го измажа, но няма да повторя.

# 207

Аз ползвам от него втора опаковка. Един от най-добрите, които съм ползвала, при цялото изтезание, което налагам на очите си.

От къде го вземате най-изгодно и за колко?

# 208
  • Варна

От къде го вземате най-изгодно и за колко?

Моят го взех от Ягода http://oth.strawberrynet.com/skincare/shiseido/bio-performance-s … ur/26885/?#DETAIL, не знам дали е най-изгодно, но иначе го има по бюти зоните. Там със сигурност обаче е по-скъп  Peace

# 209
Благодаря ти Mims-Mims!  Hug Изглежда ягодка си остава най-изгодното място.

Общи условия

Активация на акаунт