Крем за около очи

• 111 206
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
За седмица никак не ми се вярва да се види ефект по отношение на сенките. Особено ако са като моите  ooooh!. Преди да го поръчам изчетох къде що има информация по въпроса. Все пишат, че Халоксил е най-ефикасната съставка против тъмни кръгове. Четох и доста отзиви. Единични са случаите, при които има подобрение в това отношение. Но нали надеждата умира последна и реших да пробвам и аз. Успокояващото е, че поне при повечето използвали крема са намалели фините линии под очите. Пак е нещо.

# 271
И аз ползвам крем п/в тъмни кръгове със същата съставка Халоксил, но отскоро. Дано да има ефект при мен, че съм се видяла в чудо как да ги заличавам.

# 272
Кое е твоето кремче?

# 273
Letsgo, по-скоро е серум - М.Аsam Brightening Eye Serum се казва, засега мога да кажа че попива много добре и кожата ми се чувства комфортно, разделен е на дневен и нощен серум, като дневния леко тонира. както казах обаче рано ми е да кажа дали ще повлияе на кръговете ми.

# 274
Някой може ли да ме посъветва с какво да мажа клепачите на очите си, понеже цветът им става жълтеникав и нямам никаква идея защо се получава така. На снимките приличам на зомби  ooooh!

# 275
Здравейте скоро ще навърша 24 и бих искала да ви попитам какво бихте ми препоръчали за околоочния контур като козметика, защото сутрин там съм леко подпухнала и имам тъмни кръгове, особено ако съм прекалила с компютъра. Ползвала съм различни билкови кремчета за тази област на ейвън, но бих искала да ги сменя с нещо различно и леко подходящо за възрастта ми.
Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 276
Letsgo, по-скоро е серум - М.Аsam Brightening Eye Serum се казва, засега мога да кажа че попива много добре и кожата ми се чувства комфортно, разделен е на дневен и нощен серум, като дневния леко тонира. както казах обаче рано ми е да кажа дали ще повлияе на кръговете ми.

Не знаех, че вече ги има и в БГ. Погледнах кремчето в сайта им и ми изглежда доста добро. Ползва ли си някой друг техен продукт? Имат много интересни неща.

# 277
  • в белята
За 27 годишна с леки тъмни кръгове,и според мен начални бръчици т.с. само фини линии ,които май само аз виждам.......... ама са си там какво да е?Това дето го препоръчвате на Juvena или нещо на Erikson laboratorie или пък нещо на Collins paris?

# 278
Letsgo, само серума против тъмни кръгове ползвам, но от аптеката ми дадоха тестери на маска за лице и нощен концентрат, маската още не съм ползвала, но нощния концентрат ми хареса много, направо потъна в кожата ми.

# 279
Dari_ana, от тази маска ли имаш мостра?
http://www.m-asam.net/productdetail.php?productID=30
Задължително пиши като я пробваш!  Hug

# 280
Letsgo, пробвах я-тази е. Сложих и на мъжа ми и на мен (мостричката е 3мл), маската е по-скоро като крем,  попи много бързо и леко омазни без обаче това да ме дразни, кожата ми стана мека чак пухкава, определено ми хареса много.

# 281
Dari_ana, много благодаря, че писа! Като ми свършат запасите със сигурност ще пробвам нещо на M Asam. Определено като състав ме впечатлиха.

# 282
  • на последния етаж
Dari_ana, Letsgo, заинтересувах се от козметиката на M Asam - Опитвам се обаче да разбера кои продукти са подходящи за моята кожа (29 год, нормална към смесена кожа, много фини линии в областта на околоочния контур). Вие какво ползвате / за каква възраст? Благодаря предварително!

# 283
На 37 съм и в момента ползвам от М Asam серум за очи срещу сенки и тъмни кръгове - вече две седмици го ползвам и съм изключително доволна, сенките не личат толкова (а моите са дълбоки) и забелязвам че бръчиците ми са се поизгладили. Пробвах и маската - също останах доволна, може спокойно да се ползва вместо нощен крем, ароматът й е страхотен. Незнам дали Letsgo не е пробвала нещо и аз ще чакам да сподели.

# 284
Аз от около месец използам ето това:
http://www.esteelauder.com/product/mpp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT693
Advanced night repair-и  съм изключително доволна.
Преди ползвах на Лореал,но това е с пъти по-добро,поне за моята кожа Peace

Общи условия

Активация на акаунт