Крем за около очи

• 111 131
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • В къЩи.
Ето повече инфо за крема http://www.farmacia-internacional.net/tienda/sesderma-btses-seru … 24ff4d32adf536164
Аз съм в Испания и тук си го взех от аптека,не съм сигурна дали го има в БГ,но линка който съм дала май става за поръчки . Thinking

# 331
Estrella-bg, този серум трябва да е супер срещу бръчките като виждам съставките от линка - тези високи проценти на пептиди, даже мисля че съм виждала argireline в крема на Лиерак - този с черната орхидея в черната опаковка. 

# 332
  • В къЩи.
Ами аз нямам никаква представа от съставките,просто се доверявам сляпо на моя дерматолог.

# 333
От 2 дни съм на Ланком Хидра Зен серията- не съм особено впечатлена нито от дневния крем,нито околоочния. На суха кожа не е достатъчно хидратиращо. Даже ми седи миризливо-парфюмиран- всмисъл още по-изсушаващо  newsm78

# 334
Venus Doom, първото кремче на Shiseido за какво е точно...аз съм на 25 и сега съм с околоочно на -417, свърших един на Chanel...та си търся сега пак...обичам да ги сменям (не знам доколко е правилно  Rolling EyesCrazy
Съгласна сум,но Виши не е медицинска козметика.Жалко че хората се заблуждават,това е козметика с мед.насоченост но Виши си е мас марка,мед,козметика не се рекламира по ТВ.

# 335
  • тук-там
Ето повече инфо за крема http://www.farmacia-internacional.net/tienda/sesderma-btses-seru … 24ff4d32adf536164
Аз съм в Испания и тук си го взех от аптека,не съм сигурна дали го има в БГ,но линка който съм дала май става за поръчки . Thinking

има наистина страхотни неща, но доставката до БГ е 22 евро за под 1 кг. - това са доста кремчета, но по-малка няма - ако някой реши да се комбинираме да пише

# 336
От четене ме заболя главата и не мога да реша какво да си взема. Сякаш вече ми е време за по-силен продукт, но в момента не мога да отделя много средства. На 29 съм, вече виждам линийките под очите като се усмихна. Дали Биодерма Сенсибио ще ми свърши работа. От доста време ми се иска да пробвам All about eyes rich, ама пусти финанси... Sick

# 337
  • София
От 2 дни съм на Ланком Хидра Зен серията- не съм особено впечатлена нито от дневния крем,нито околоочния. На суха кожа не е достатъчно хидратиращо. Даже ми седи миризливо-парфюмиран- всмисъл още по-изсушаващо  newsm78

Хидра Зен е единствената серия на Ланком, от която съм оставала разочарована и аз.

Похвалвам кремчето на Евелин - тъмночервена опаковка, тройно действие - против бръчки, тъмни кръгове и подпухнали очи.

# 338
Сега ползвам  това кремче

# 339
  • Варна
Връщам темата, за ви помоля да ми дадете идеи за околоочен крем...на 25 съм почти...имам пачи крак...от 21-22 започнах с околоочните кремове...сега не знам към какво да се ориентирам... Rolling Eyes

# 340
  • Варна
Сега ползвам  това кремче

Може ли малко повече информация за това кремче.Доволна ли си?

# 341
Да доволна съм много е добър .Като балсам е за околочния контур. Комфортен  крем ...

# 342
От повече от година ползвам този:

Много съм доволна! Комфортен и резултатен продукт.

# 343
Здравейте, аз също с търся подходящ околоочен.На 32 години съм и имам ситни бръчици около очите.Кожата ми явно е много чуствителна, защото някои от кремовете много ми парят.Искам да питам някой ползвал ли е този филър и дали сте доволни

# 344
Аз съм на 21 и ползвам кремчета от една година,защото имам сенки под очите и ми е много тънка кожата там,почти прозрачна,а и много си моря очичките.Засега съм само на леки хидратиращи-преди ползвах на Авен,а сега вече втора опаковка Сенсибио на Биодерма.Доволна съм и от двата. PeaceМисля като ми свърши да пробвам Юсерин и Ивостин. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт