Крем за около очи

• 111 190
  • 752
  •   2
Отговори
# 315
Ето от този съм безкрайно доволна

този успокояващ балсам за клепачи  действа много добре (особено след 16часова злоупотреба с компютър)

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 08:14 от Venus Doom

# 316
Много бях доволна от кремчетата на RoC. Сега обаче нещо са ги скофтили. Напоследък много чета за био-козметиката. Хвърлила съм око на няколко неща,но някой ползвал ли е нещо,за да ми препоръча? За anti-age ефект си мисля,и хидратация...

# 317
Най -важното е да се ползва медицинска козметика,това е моето мнение.
Там не се плаща за марка ,а за полза.
АЗ съм голея почитател на Авен ,Галеник и разбира се на Дарфен.
Много е важно да не се водите сляпо от възрастта на кожата,а и от нейното състояние ,дори една млада кожа може да има нужда от продукти срещу стареене.
И разбира се ПРЕВЕНЦИЯ,превенцията ни помага да избегнем проблема ,а не да го лекуваме(грубо казано)
Разбира се ,ако има късмет да изкопчите някое тестерче , преди да инвестирате да пробвате ,би било чудесно,но от опит ви казвам и ви съветвам ако си купите качествен крем и той не е подходящ за вашата кожа и ви създава проблеми ,не се колебайте да черпите инфо от извора,от фирмата вносител-производител.
Оказва се че хората са доста мили и настина искат да ви помогнат да си намерите точната козметика,а не само да ви взелата парите както се случва в повечето аптеки.

Аз ползвах на Виши едно гелче за околоочният контур,но хич не останах доволна макар,че са медицинска козметика Thinking-супер много лепнеше ....това ,че е мед. козметика не значи ,че  100% ще останеш  доволен ,мое мнение . Simple Smile

# 318
  • Варна
 Venus Doom, първото кремче на Shiseido за какво е точно...аз съм на 25 и сега съм с околоочно на -417, свърших един на Chanel...та си търся сега пак...обичам да ги сменям (не знам доколко е правилно  Rolling EyesCrazy

# 319
Момичета, някоя от Вас има ли наблюдения за това Не разбрах маска за околоочен контур ли е или балсам ?

# 320
Този е anti-rides и се чудя дали е подходящ за 27 год.  Thinking Допада ми от описанието . Някой знае ли каква е разликата между него и балсама.

# 321
Значи на Дорфин е много добър за кожа под 25 г,само не разбрах има ли смисъл,ако не се ползва/т и друг/и продкт/и на фирмата? А вие къде сте го засичали за 80 лв,в БГ козметика/аптека ли?   bouquet

http://oth.strawberrynet.com/skincare/darphin/arovita-eye-and-li … gel/15886/#DETAIL

Мисля,че си заслужава за това количество,а да не говорим и ако действа превантивно !

# 322
Venus Doom, първото кремче на Shiseido за какво е точно...аз съм на 25 и сега съм с околоочно на -417, свърших един на Chanel...та си търся сега пак...обичам да ги сменям (не знам доколко е правилно  Rolling EyesCrazy

Jorjeta Този от серията Bio-Performance е за 35 + години и още ти е раничко за него (иначе хидратира и осигурява защита от бръчки, на мен ми действа много добре, от както го ползвам не съм се виждала със сенки под очите)
Ако искаш да пробваш shiseido препоръчвам ти сериите Shiseido Pureness или Shiseido The Skincare - с по-леки текстури са от Bio-Performance.
Аз също обичам да експериментирам, но нещо напоследък трайно се закотвих на шисейдо - май си намерих моята козметика.   bouquet

# 323
Аз взех да пробвам на Skincode, води се стягащ серум и съм доволна от него.

# 324
Аз взех да пробвам на Skincode, води се стягащ серум и съм доволна от него.

Ernestina Hug, би ли споделила кой точно, "мазен" ли е или попива бързо? Също отчиташ ли подобрение за финните линии  bouquet

# 325
http://www.skincode.com/essentials_timefighters.html

Ето линка от сайта им към продукта.Не е мазен, прозрачен на цвят гел и  попива бързо.
Ползвам го от месец и забелязвам леко изглаждане на фините линии.
Аптекарката ми го препоръча като подходящ за моята възраст -34г.

# 326
  • Варна

Jorjeta Този от серията Bio-Performance е за 35 + години и още ти е раничко за него (иначе хидратира и осигурява защита от бръчки, на мен ми действа много добре, от както го ползвам не съм се виждала със сенки под очите)
Ако искаш да пробваш shiseido препоръчвам ти сериите Shiseido Pureness или Shiseido The Skincare - с по-леки текстури са от Bio-Performance.
Аз също обичам да експериментирам, но нещо напоследък трайно се закотвих на шисейдо - май си намерих моята козметика.   bouquet

Много благодаря   bouquet...като чета колко си доволна...може да пробвам и аз околоочен крем на Shiseido ... до сега само за лице съм пробвала някой неща  Crazy

# 327
И аз съм много доволна от този крем на Shiseido,изобщо от всичките им продукти,които съм ползвала.
Сега в момента ползвам крем за околоочния контур на Kanebo-Sensai cellular perfomance,и съм изключително доволна.

# 328
  • В къЩи.
От седмица съм с този
Серум против бръчки,след дълго лутане какво да си взема се допитах до дерматолог и ми препоръча това. Гел е ,понеже количеството което излиза е доста само за около очния контур ,слагам малко и на челото ,където точно над веждите имам две бръчки  Twisted Evil и също слагам и във външния контур на устните. На листовката на кремчето е упоменато,че става за всички видове мимически бръчки. За сега съм доволна,наблюдавам дали Ще има подобрение с бръчките  Heart Eyes

# 329
estrella-bg , би ли казала нещо повече, не виждам добре марката, от къде и за колко го взе и какви са активните съставки. И аз съм в търсене на нов околоочен продукт и вече май трябва да си взема нещо по- сериозно

Общи условия

Активация на акаунт