Крем за около очи

• 111 196
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • Belgium
Точно този околоочен на Авен съм ползвала и нямаше особен ефект  Laughing

# 301
  • София
Ами Аровита С я дават като превенция и при първи признаци на стареене. Възраст 25-30... Но всеки старее различно. Аз на 20 имах нужда вече от хубав околоочен, пък на 25 като ползвах неособено добри кремове, изглеждах по-застаряваща от сега... Околоочният на Дарфен е много слаб за след 25. Той е едно превантивно гелче. Ако се ползва отрано, би закрепил млад околоочния контур, но ако вече има следи от застаряване, няма да ги намали... Аз Дарфен много ги харесва като качество и усещане, но не се ориентирам отдавна към тях, защото са многостъпкова грижа. Иска се да се изкупи цяла серия неща, за да имат наистина много добър ефект, бих казала отличен. Ако на някой му се дават средно 1000 лева за половин година (ако е пестелив, че иначе излиза и повече), би бил много доволен от крайния ефект върху кожата си. Но това значи, че ефект ще има само ако се купят почистващо, тоник, дегримьор, 3-4 маски, масло, серум, крем, околоочен серум, крем. ТАка са направени продуктите, че всеки следващ се акумулира като ефект върху предходните. Само крем да се купи не се получава желания ефект... Ми то е направо обир това! А и в тази криза не мисля, че е разумно, а и не мисля, че много хора биха имали финансови сили за такава глезотия. Има и други, по-евтинки алтернативи, с добър ефект.Но всичко е индивидуално там, всекио трябва да пробва, за да види как на него му действа. Докато при Дарфен, стига да не се сбърка тотално серията крем, което е малко вероятно, недоволни няма. Ама пак казвам - много са скъпи...

# 302
Момичета,четох в една статия за тъмните кръгове да се използват кремчета с витамин К-оксид.
Някой ползвал ли е такива и дали наистина дава резултат въпросната съставка? newsm78

# 303
# 304
Някой може ли да ме посъветва с какво да мажа клепачите на очите си, понеже цветът им става жълтеникав и нямам никаква идея защо се получава така. На снимките приличам на зомби  ooooh!

И аз имам такъв проблем,забелязвам го основно на снимки,клепача и под очите ми излизат много светли за разлика от тена на останалото лице.Четох тук за кремче с лек тониращ ефект,може би това е спасението.Слагам си понякога от автобронзата за тяло,но ми се възпаляват очите,иначе ефекта е такъв какъвто трябва.Освен това имам фини бръчки,и си търся крем подходящ.На 27 съм

# 305
Взех си да пробвам околоочния от новата противостарееща грижа Skin Vivo на Biotherm,

дано остана доволна Rolling Eyes

И пак да попитам Mr. Green, ако някой е пробвал филъра от серията Арома Валианс на Nuxe, да сподели дали мазнее или е с бързо попиваща консистенция? Thinking

# 306
  • София
Чакаме отзиви за Биотермчето. За жалост не съм пробвала филъра на Нюкс. Но и не възнамерявам. НА мен Нюкс не ми се понравиха особено...

# 307
  • Belgium
Аз до колкото разбрах Aroma Villiance на Nuxe е за много дълбоки бръчки  Thinking

# 308
Момичета  Hug на 27 съм, със суха кожа. Искам да инвестирам в добра козметика за лице - дневен крем, нощен, околоочен, крем за шия и деколте и тоник. Колебая се между EL и Clarins - искам да Ви помоля да ме посъветвата коя козметика е по-добра. Някой дали има наблюдения от околоочното кремче на Clarins Thinking Много благодаря на всички отзовали се.
kiora , P-r-o-l-e-t   bouquet  bouquet  bouquet
надявам се да се включите.

# 309
  • Belgium
Имам този околоочен на Кларинс и съм доволна от него  Peace

# 310
Последно за 19 годишна кое кремче е подходящо? Embarassed

# 311
Мелиса, конкретна марка ми е трудно да ти препоръчам, но мисля, че на 19 е по-добре да използваш някакво леко гелче, а не крем. Много съм доволна от гелчето на Dr Renaud. За дамите около 30, много ми харесва околоочния на Биороза

# 312
Аз се чудя дали този рол он ще е ок

# 313
  • София
Момичета  Hug на 27 съм, със суха кожа. Искам да инвестирам в добра козметика за лице - дневен крем, нощен, околоочен, крем за шия и деколте и тоник. Колебая се между EL и Clarins - искам да Ви помоля да ме посъветвата коя козметика е по-добра. Някой дали има наблюдения от околоочното кремче на Clarins Thinking Много благодаря на всички отзовали се.
kiora , P-r-o-l-e-t   bouquet  bouquet  bouquet
надявам се да се включите.

Първо да кажа - аз няма да препоръчвам , а ще предлагам идеи. Всичко е много индивидуално. Трябва да си вземеш тестери и да пробваш кои продукти ти действат най-добре. Освен това Кларанс имат много нови формули от 1-2 месеца насам, а аз съм пробвала старите.
Първо да кажа - на 27 е още рано да сеинвестира в отделен крем за шия и деколте. Тези кремове гои дават за 40+. Аз също съм на 27 - слагам от крема за лице и на шията - ефектът е много добър, понеже пък има хора, които си мажат крем само по лицето и под брадат и по шията никога не слагат и скоро това си проличава... На деколтето слагам крем за бюст - за него никога не е рано.
На 27 нещата са преходни и индивидуални. Аз вече съм например за анти ейдж, не за проста хидратация. И за това давам по-долу идеи за анти-ейдж за около 30 години.
За Ести лаудер не съм голям специалист - не съм пробвала техни неща, освен Дей веър плюс, но щом като хвърлих половин бурканче от него, явно не ми хареса и после потънах в други марки. Може да имат хубави неща, но не съм се разпростирала в тях.
Кларанс са много хубави продукти, само че трябва строго прецизно да ги подбереш според типа кожа - така са направени, че от определен модел крем разновидностите за различен тип кожа са с различно действие. Например като купуваш за комбинирана кожа крем, този крем е така направен,че действа супер само на комбинирана кожа, за суха действа кремът само за суха и така. Аз съм полвала Multy active day protection plus cream gel и Multy active night prevention plus lotion. Много са хубави, за комбинирана кожа са супер. Имат варианти и за суха кожа. Гелът, който Лу е препоръчала е много хубав. Освен него съм ползвала и Eye contour balm - и той ми хареса. Двата продукта са различни - единият намалява уморения вид на очите (гелчето), а другият пази от появата на бръчки (балсамът). За това не ги ползвам, защото са 2 различни продукта, а аз предпочитам 1 продукт с двете действия наведнъж. Обаче най-ефикасните продукти винаги са насочени към 1 основен проблем. Ако имаш време и нерви за мазане - купи си 2 специализирани, а не 1 пенкилер.
Тоникът им Toning lotion with camomile е много хубав за по-суха кожа, подхранва я някак, но на моята комбинирана предизвиква малко повече омазняване. С Ирис е също хубав - за комбинирана кожа, освежава и тонизира. Аз него го ползвам, но понякога ползвам и лайката.(още имам малко от нея).
От измиващите им съм ползвала само Pure melt cleansing gel - много е хубав, но не е препоръчителен за мазна и комбинирана кожа, нищо че го дават за всеки тип. Комбинираната и мазната кожа са си за специални за тях почистващи. Този не почиства и не отпушва хубаво порите. Ползвала съм и One step gentle exfoliating cleanser.Обаче за чувствителна кожа ежедневното ексфолииране дори и да е "gentle" не е добре - на мен ми се възпалява кожата така.
Това е

# 314
Най -важното е да се ползва медицинска козметика,това е моето мнение.
Там не се плаща за марка ,а за полза.
АЗ съм голея почитател на Авен ,Галеник и разбира се на Дарфен.
Много е важно да не се водите сляпо от възрастта на кожата,а и от нейното състояние ,дори една млада кожа може да има нужда от продукти срещу стареене.
И разбира се ПРЕВЕНЦИЯ,превенцията ни помага да избегнем проблема ,а не да го лекуваме(грубо казано)
Разбира се ,ако има късмет да изкопчите някое тестерче , преди да инвестирате да пробвате ,би било чудесно,но от опит ви казвам и ви съветвам ако си купите качествен крем и той не е подходящ за вашата кожа и ви създава проблеми ,не се колебайте да черпите инфо от извора,от фирмата вносител-производител.
Оказва се че хората са доста мили и настина искат да ви помогнат да си намерите точната козметика,а не само да ви взелата парите както се случва в повечето аптеки.

Общи условия

Активация на акаунт