Крем за около очи

• 110 958
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, можете ли да ми помогнете със съвет кое от тези кремчета за очи да си поръчам? http://eu.strawberrynet.com/newproduct.aspx?catgId=82

В момента привършвам черното Шисейдо и искам нещо различно, но поне с подобен на неговия ефект Peace...На 33 съм. Очите ми са често уморени, чувствителни, нямам тъмни кръгове. Леки наченки на мрежести бръчици, но контурът ми е горе-долу в добро състояние.

На Герлен кремчето съм го пробвала само от мастра за съжаление, но много ми хареса Peace Аз сега съм с околоочния Prevage на Elizabeth Arden и съм страшно доволна. Нямам бръчки, но понякога ми се появява ужасно подпухване, тъмни кръгове....Сега зоната около очите ми изглежда много по-добре. Супер много време се чудех дали да си го купя това кремче, тема пусках във форума (преди още да съм ползвала нещо на Елизабет Арден), но хич не съжалявам сега!

# 631
Аз анй-после успях да си купя този http://www.helenarubinstein.de/_int/_de/catalog/product.aspx?prd … Code=AXE_Skincare^F1_Lift-firming_skincare&

Много доволна останах от дренаж ефекта му и прави страхотно мека кожата. Сутрин се събуждах без капка подпухналост, а аз по принцип добре си подпухвам през нощта. Ама много скъп, за 50 евро от и бей го бийтнах, иначе е 100 евро в магазина.  Shocked
Уж е за жени 45+, но не ми пука, единственият крем за околоочи, който има търсения ефект при мен.

# 632
Здравейте,момичета!Имам 1 въпросче към Вас-какво ще кажете за това кремче?Някоя от Вас ако го е ползвала,моля да сподели мнение!За каква възрасте и има ли ефект от него?
http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/RoC-Retin-Ox+-Eye-Intensive … 15ml/invt/0011501

# 633
  • София
Аз съм за Пептилис! Точно първа грижа анти ейдж е - има пептид, който е от групата, за която се твърди, че е алтернатива на ботокса - т.е. за релаксиране на мимическите линии и за предотвратяването им. (аз го имам, не забелязвам прословутия ботокс ефект, но определено не бих го изхвърлила - нося и аз лещи и грим)

# 634
  • София
Mama lina, какъв ефект има черният Шисейдо? Аз съм пробвала био пърформънс и биенфайт, но ефект не видях...

# 635
Аз съм супер разочарована от Нирванеск на Нукс. Не се спогажда нито с коректора, нито с фдт-на ми. Резултатът е грозен кир ефект.  Crossing Arms

В Гламър има мостра на Estee Lauder Time Zone Anti-Line/Wrinkle Eye Crème, та сега него ще тествам  Rolling Eyes.

# 636
Питаше за този на Нивеа - ползвала съм го и нищо особено не е според мен. Не беше особено хидратиращ ,иначе на мен не ми е лютял на очите, не ми е дразнел, но и не ме грабна както се казва Laughing

# 637
Питаше за този на Нивеа - ползвала съм го и нищо особено не е според мен. Не беше особено хидратиращ ,иначе на мен не ми е лютял на очите, не ми е дразнел, но и не ме грабна както се казва Laughing
Охххх,това кремче си го спомням,използвала съм го преди 5-6 години,но ми пареше много на очите,но така се отрази на моята кожа,а ти най-добре вземи тестери,защото зоната около очите е по-чувствителна и не рискувай да го купиш  без да си го тествала крема преди това Peace(от личен опит ти го казвам).

# 638
Здравейте,момичета!Имам 1 въпросче към Вас-какво ще кажете за това кремче?Някоя от Вас ако го е ползвала,моля да сподели мнение!За каква възрасте и има ли ефект от него?
http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/RoC-Retin-Ox+-Eye-Intensive … 15ml/invt/0011501
Сега привършвам една опаковка околоочен Retin-Ox само че във варианта Multi-correction.Е,супер доволна съм!Ползвам същия и за лицето,но и той ми привършва,като дойде есен/зима,пак ще си ги взема,защото съм чела ,че като има ретинол в крема не е хубаво да се ползва като има силно слънце.Но наистина съм много доволна,на 35 съм и ги ползвам за пръв път,но според мен околоочния успешно заглажда много фини линийки,преди това бях със серумчето на Estee Lauder Advanced Night Repair Eye recovery complex(и отгоре хидратиращо кремче) ,може и то да е спомогнало,но не мисля-с този крем околоочния ми контур направо светна-първо се започва през ден кремчето с ретинола,но аз не съм имала никакъв проблем откъм поносимост. И Bio-performance  на Shiseido съм ползвала,отначало много ми харесваше-особено като усещане след нанасяне,но в крайна сметка не смятам,че направи нещо кой знае какво,не оправда очакванията ми за тази цена.Това на Roc ми е най-доброто попадение засега Hug

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 09:50 от Latina

# 639
Latina,благодаря!  bouquetАз също съм на 34год. и мисля да започвам с по-качествени околоочни кремчета,че май от тези гелчета с лека консистенция много-много полза няма,или аз не виждам.

# 640
Pretty_T, кремчето на Герлен за каква възраст е?
Latina, а това на Рок за 35+ ли е?

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 11:07 от Jani_

# 641

Ами, доколкото знам е нещо като глобална грижа. Аз съм на 23 и за изглаждане на дълбоки бръчки не може да се говори в случая, но като за първи бръчки ми беше ОК

# 642
Ясно, благодаря  Peace

# 643
Честно казано -не знам,нямаше обозначена възраст на самата опаковка,според някои аптекарки е дори за 40+,но аз реших да пробвам и ми понесе много добре.Според някои консултантки в аптека и Миокин на Виши,и кремовете с Q10 били за след 40,но аз не съм точно на това мнение,те като ми се появят бръчките,после махане няма.Но всеки сам преценя за себе си  Hug
Освен това,този не е някой лифтинг крем,според мен те са за 40+ .Четох една статия,в която съвета на специалистите беше,че най-доброто,което можем да използваме в периода 30-40 е ретинола.

# 644
Аз съм супер разочарована от Нирванеск на Нукс. Не се спогажда нито с коректора, нито с фдт-на ми. Резултатът е грозен кир ефект.  Crossing Arms

В Гламър има мостра на Estee Lauder Time Zone Anti-Line/Wrinkle Eye Crème, та сега него ще тествам  Rolling Eyes.

ами доста ми позаглади контура...Доволна съм, но понеже е втора поредна опаковка искам за малко да сменя.
Вчера една приятелка ми похвали серията http://eu.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/re-nutriv-ulti … eme/85357/#DETAIL....Какво ще кажете??

А някой да има отзиви за ESTEE LAUDER Re-Nutriv Revitalizing Comfort Eye Cream 15ml/0.5oz ?

Общи условия

Активация на акаунт