Перник-11

• 17 629
  • 234
  •   1
Отговори
# 105
честит празник и от мен . Ние днес се поумешахме из народа по центъра . Бабите купиха на малчо балонче, захарно петле и една играчка ,с баща му се пуснаха на картингите и си изкарахме общо взето добре. Временцето беше много гоцко.                                                                                                                                                                                                         petq B не бях на родителската среща ,защото Кики беше болен и нямаше кой да го гледа. Какво ви казаха освен за парите за книжките? Показаха ли ви стаите ?И тази седмица ще пропуснем градината , но от другата се надявам да сме на линия.                    Целувчици на всички от мен и да не забравяте да драскате по някой ред по честичко .

# 106
  • Перник
Честит ден на града и от мен!
И ние бяхме по центъра следобед, добре си прекарахме  Grinning

Петя, Калоян е добре, слушам го, нямам избор  Wink А вие как сте? На ясла, а?

# 107
Здравейте, аз сега навлизам в света на форумите, ще се радвам да ме запишете и мен:
Цветелина 25.03.1983, термина ми е на 2.03.2009г Grinning
Някой може ли да ми каже повече за феталната морфология? Имам час в петък в София и малко се притеснявам.

# 108
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър ендокринолог в Перник? Praynig

# 109
  • от Луната
cvetka-koketka , добре дошла Hug. Запиши се и в отчетни
Ice Queen, до колкото си спомням мисля, че се казваше д-р Томова и кабинета и беше в втора поликлиника newsm78

# 110
  • Перник
Здравейте и от мен. Цяла вечност не съм се включвала в темата, но си имам оправдание. По принцип получавам известия на мейла за нови отговори, но от известно време няма никакъв мейл. До днес. Като отварям гледам няколко страници изписани.
Та поздрави на всички, а на новодошлите  welcome

# 111
  • Перник
Добре дошли на новите попълнения  Simple Smile

Цвети, феталната морфология е най-общо казано по-подробен преглед на ултразвук. Гледат се органите и системите на бебето - дали ги има всички, дали всичко му е наред най-общо. Желая ти лека бременност и живо и здраво бебче  Peace

Ние сме добре, като изключим това, че Калоян отказва да спи следобяд вече втори ден  Confused Иначе използваме всяка минута да сме навън.

# 112
Благодаря за уточнението SvetlaK, както и за хубавите пожелания.
Тъй като ми е първа бременност и сега тепърва навлизам в нещата - дайте малко съвети. Като начало - в Перник ли сте раждали? Как е...Защото аз мисля тук да си раждам, да не ходя по Софията...

# 113
  • от Луната
аз тук раждах и съм доволна, няма смисъл да се ходи в Сф ако няма няма конкретна опасност за теб или бебето. А и по - ефтино излиза Mr. Green. Ако те интересува нещо конкретно питай.кой ти е наблюдаващия АГ?

# 114
д-р Илиев ме наблюдава, кабинета му е в Еврика. За сега съм много доволна от него. Внимателен е.  Израждал е дв пъти кумата ми - тя ми го препоръча  Simple Smile Работи и със здравната каса. Какво точно се плаща за раждането?

# 115
Здравейте и от мен.Следя ви редовно,но нещо от известно време се бяхте позагубили.
Как сте,нищо ново,някоя клюка из Перник Mr. Green
Аз бях за 2-3 часа на деня на града но много лудница и бързичко си тръгнахме.

# 116
  • от Луната
И аз при него раждах. Много съм доволна от него за самото раждане, помогна ми човека, само не е много добър в шиенето, но това се преживява. А и не на всички жени се налага да ги шият. Просто казах моето мнение не се плаши. А за парите имах предвид, че на близките ти ще им е по-ефтино да ти идват тук на свиждане, а не в Сф. Иначе сега отделението е като Шератон в сранение с преди 2 години. Има си прилични баня и тоалетна, което е най-важното според мен. А сега имат и нов видеозон. Не занм до къде са с ремонта на родилна зала, аз като раждах си беше старата мизерия, но имат ако недай Боже нещо се случи и добри кувиози за бебетата. А ти щом ходиш при него на консултация още по - добре е той да те изроди. Ако искаш да се уговориш с него дори и да не е на смяна, а да го извикат се плаща 100 лв на регистратурата. А как ще раждаш - нормално или секцио?

# 117
  • Перник
Аз раждах в София, в "Св. София". Наложи се да ме шият, и то доста. Май докторът, на който попаднах само в това беше добър. Иначе беше доста изнервен, та се наложи и други лекари да помагат. Както и да е, всичко приключи добре. Иначе съм доволна и от отношението, и от условията в болницата.

# 118
Не занм до къде са с ремонта на родилна зала, аз като раждах си беше старата мизерия, ...

Приключили са го ремонта, аз ходих преди две седмици да ми записват тоновете и останах много приятно изненадана от обстановката като си спомням преди три години в какви условия раждах. Laughing
Всичко е чисто и ново в момента и предродилна/родилна зала си изглеждат напълно приемливо.
Иначе cvetka-koketka, на мен ми предстои раждане в близките седмица-две в нашата болница, така че след това ще мога да споделя съвсем пресен опит какво е положението и условията. Wink

# 119
Леко и безпроблемно раждане Fairy! Дано всичко е ОК с теб и бебето!!!
Благодаря на всички за съветите Hug
За сега мисля нормално да раждам - стига да няма някакви усложнения по-натам Praynig
Преди две седмици ходих Илиев да ме гледа и на новия видеозон в болницата. Наистина е по-добър. А и откъм ремонта ми се видя доста добре!Сестра ми ражда преди две години и половина в Перник и не беше очарована от условията. Слава Богу, че сега нещата са мнооооого мноооого по-добре!!!
Мислех и вариант да раждам и по Софията, така и така всеки ден патувам, работя в Сф, но някак варианта да родя по задръстванията в колата не ми се вижда обнадеждаващ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт