Перник-11

• 17 629
  • 234
  •   1
Отговори
# 120
  • от Луната
Fairy , желая ти леко и безпроблемно раждане, а накрая здраво и пухкаво бебече Hug

# 121
  • Перник
Fairy , желая ти леко и безпроблемно раждане, а накрая здраво и пухкаво бебече Hug

Присъединявам се към пожеланието  Peace

# 122
Момичета, да Ви се похваля - днес бях на ФМ и всичко с бебока е наред!Има си всичко! Мъж на 100%! newsm44 Таткото цъфти от радост, защото досега имаше малко съмнения за пола - но днес всичко се видя много хубаво!
Весел и слънчев уикенд от мен!!!

# 123
Честито да сте живи и здрави. Весел уикенд и на теб.

# 124
  • Перник
Поздравления, Цвети! Пожелавам ти всичко да е наред до края и да си имате едно здраво и пухкаво момченце   bouquet

# 125
Мерси за пожеланията, момичета  bouquet
И аз ви желая да сте живи, здрави и много, много щастливи и обичани!!!

# 126
Здрасти момичета  bouquet Hug
Загубих се нещо аз Rolling Eyes
Бях болна. Пак. Но слава Богу тоя път не беше пневмония Praynig
А и напоследък много работа има на работата, та нямам много време, но ви проверявам редовно Grinning
Fairy,  леко раждане ти пожелавам( ако вече не си свършила тази работа) и здраво, здраво бебоче.
Аз да ви се оплача - на моя Вики ще му вадят третата сливица. Операцията е насрочена за 21 ноември. Много се притеснявам, но май няма как да ни се размине. Стискайте палци.

# 127
  • от Луната
Бобя, не се притеснявай толко. Сега операцията мисля, че е с пълна упойка, а не като на времето с местна. После няколко дни на диета и ще е ОК Peace

# 128
  • Перник
Бобя, не се притеснявай толко. Сега операцията мисля, че е с пълна упойка, а не като на времето с местна. После няколко дни на диета и ще е ОК Peace

Точно така.  На детенцето на една приятелка му вадиха сливиците скоро в ИСУЛ. Тя се оплака само от сестрите и санитарките, лекарите били перфектни.
Боби, вашата операция къде ще е?

# 129
Момичета, мерси за пожеланията, аз съм си все още с бебок в корема, калпазанчо няма никакво намерение да се ражда, терминът ми наближава, той вече почти е стигнал 4-те килограма, изобщо, веселба.  Laughing Засега ще чакам и това е Simple Smile.

Бобя, пожелавам напълно безпроблемна операция и да я забравите бързо Simple Smile

# 130
 Fairy леко и безпроблемно раждане и скоро те чакаме с baby
Бобя ще стискам силно  fingerscrossed всочко да мине бързо и леко.

# 131
Fairy , Леко раждане!!!
Чакаме да ни пишеш после как е минало! Как сте с бебока и всички подробности  bouquet
Успех!!!

# 132
  • от Луната
Fairy, пожелавам ти леко и безпроблемно раждане. А това, че е почти 4 кг изобщо не е сигурно, доста често бъркат. На мен през цялата бременност ми казваха, че бебето е дребно, а момата се роди 3.300  Shocked, което хич не е дребно бебе според мен Thinking

# 133
  • Перник
Fairy, леко раждане и от мен. Наистина не е сигурно, че е 4 кг. Мен така ме стресна една докторка, като в началото на май ми каза, че бебо е 3600. Пък на 07.06. като се роди се оказа 3250 гр.

# 134
Абе как да ви кажа, и аз допускам, че може да има и грешка, но ми се струва малко вероятно. Първо, защото предният път лекарката ми каза с точност до няколко грама колко ще се роди щерката, едва ли просто е уцелила, и второ - аз си го чувствам, че е едро бебе, то направо ме изръмби, да не говорим, че дори на видеозона изглежда един такъв бузан Laughing
Но божа работа, колкото-толкова, само да излезе Laughing

Общи условия

Активация на акаунт