Перник-11

• 17 642
  • 234
  •   1
Отговори
# 180
Fairy със закъснение ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО!!! ДА ВИ СЛУШКА И ДА ВИ ПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!
Честити празници и на всички, които сте имали повод   bouquet да не изброявам, поименно, за да не пропусна някой!
А за коледните празници - при нас програмата е тежка. На Бъдни вечер сме у свекърва ми, на Коледен обяд у наште, после вечерта минаваме пак покрай свекървата и после в Maze с приятели. На 27 пък зетя има рожден ден - да ще се празнува...А на Нова година или ще сме си у нас или у кумовете и на 1 - пак у наште, че бащата именяк...Не ми се мисли каква дебелана ще стана. Сега съм вече 10 кг отгоре, а влизам едва,едва в 7 месец...а докрая  newsm78 СЛОН  Laughing

# 181

Кальо става на пет месеца,заповядайте да се почерпите по този повод,а е пораснало момчето и вече е 8килца и 66см.

# 182
Днес да почерпи СветлаК! Да е жива и здрава и много радвана от двамата си мъже! Heart Eyes
Честити 5 месеца и на юнак Кальо!

# 183
Честит рожден ден SvetlaK !
От сърце пожелавам да си много здрава  и много, много обичана!
  bouquet

# 184
  • от Луната
Да честитя и аз малко на патерици Рождения Ден на Светла, да е жива и здрава  иЧестита месечинка на  Кальо да расте много добро и щастливо бебе и мама и тате много да го слушкат Mr. Green

# 185
  • Перник
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! Малко на патерица да почерпя

# 186
Честит рожден ден Светле !!! ( малко със закъснение).
Много здраве , щастие , късмет и повече красиви мигове.

Ние доста се позагубихме , но вече нямам никакво време за компа.Мики е леко болен и сега си останах да го гледам.
 Иначе около нас няма нищо ново.Мики се чувства много добре в яслата и даже не иска да си тръгва.

Е това е за сега.
 Приятен ден  и много усмивки.

# 187
Малко на патерици, но ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СВЕТЛЕ!!! Жива, здрава и много обичана!!
Честит 5 месец и на Калоян   bouquet
А за нашта одисея с интернета да ви се оплача. Отказахме се от Sgs или там кавито бяха - няма такива несериозни хора, ей!!!Миналата събота не дойдоха - сняг имало, тази събота - много скъсани кабели...И ние като се ядосахме - направихме си договор с Перник лан, платихме си - и сега другата събота ще идват да ни връзват  Grinning Вярно по-скъпичко идва, че на нас ни трябва по-скоростен интернет, за да може да си работим от вкъщи, но поне любезни хората, секретарка си имат, сериозна фирма, а не като тия - някакъв прост кабелджия вдига единствения телефон за връзка и ти говори на възможно най-селския пернишки...

# 188
Ееей Светле Hug честито и от мен  bouquetЧак сега видях. ooooh! Да си жива, здрава, щастлива и обичана. Само слънце на твоята улица Hug
Петя, Мики в коя ясла ходи? Може и да си споменала, ама съм забравила.

# 189
Честит празник на всички празнуващи!
Да сте живи и здрави, и мноооооооооооого щастливи!
   bigdance2

# 190
днес ни оправиха компа и съм много щастлива . Виждам,че са се случвали много хубави събития- рожденни дни, бебчета ...........  много,много се радвам  ,да ст живи и здрави .

# 191
Здравейте, мацки!

Изпразнувахте ли Никулден? А, признайте си - преяли сте (като мен  Embarassed).

Момичета, какво ще кажете на 21.12. да съберем децата на общо парти - примерно в детския клуб в кв. "Изток". Така и те ще си поиграят, и ние ще си поприказваме  Wink.Ако искате и друга дата - няма проблем. Давайте предложения  Hug.

Fairy, как е бебо? Пусни малко снимчици - не ни измъчвай.

Целувки на дечица и прегръдки на вас!
Приятен ден!

# 192
   anitza  супер предложение . Аз съм съгласна ,а и за датата нямам претенции . Нека да пишат всички кога им е удобно и да ходим да запазим центъра да не ни изпреварат.

# 193
 И аз съм на линия за 21.12.Тъкмо ми е близо.

Нанси , ходите ли на ясла редовно? Ние сме редовни ученици , миналата седмица само за един ден вдигна температура и реших да си го оставя цялата седмица , та и повече , но от вторник сме на линия.
 Ние със сигурност не се засичаме , защото по принцип мъжът ми го води и прибира , а когато аз го водя го водя към 7.00 сутринта и го взимам чак към 18.00.Но дечковците сигурно се забавляват заедно..

# 194
Съгласна съм, но може и по-рано да запазим клуба.

Общи условия

Активация на акаунт