Перник-11

• 17 654
  • 234
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
Да е жив и здрав Калин!

Пък ние сме болни  Sad и тримата. Но Калоян ме притеснява най-много. Събота и неделя според мен беше по-зле, отколкото днес, но педи ни изписа антибиотик. Не смятам да го давам засега. Утре ще ходим на друг лекар, но чак следобяд. Дано не се влоши детенце!  Praynig

Боби, ти беше водила Вики на хомеопат, би ли дала координатите му? На лични ако искаш, да не товарим темата.

# 76
                    newsm32    newsm32  newsm32 newsm32  newsm32  newsm32                                                                                         Весело и безгрижно детство на малкият Калин . Много да те слушкат мама и тате !!!!                                                                          Явно има някъкав грип защото всички познати са болни. То и аз и малчо бяхме 2 дни хремави и с кашлица,но сега сме вече добре. Бързо оздравяване на Калоян.                                                                                                                                                                            БебоK N:2   preggo аахаа  браво . Да ви призная и аз вече сериозно се замислям за второ . newsm47                                                     

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 22:31 от nansi_21

# 77
  • Перник
Благодаря Ви за приятното посрещане!
 Heart Eyes   Hug

# 78
  • Перник
БебоK N:2   preggo аахаа  браво . Да ви призная и аз вече сериозно се замислям за второ . newsm47                                                     

И аз, но първо ще се върна да поработя малко  Wink Вече се чувствам безкрайно затъпяла  Embarassed

# 79
  • от Луната
ir85, да ти е жив и здрав малкия мъж   bouquet.Fairy , честито и леко раждане ти пожелавам

# 80
  • Перник
БебоK N:2   preggo аахаа  браво . Да ви призная и аз вече сериозно се замислям за второ . newsm47                                                     

И аз, но първо ще се върна да поработя малко  Wink Вече се чувствам безкрайно затъпяла  Embarassed
Мислех, че само аз се чувствам затъпяла, но май при повечето майки е така Grinning

# 81
леле да ви кажа и аз се чувствам позатъпяла. Като излизам с майки  си говорим за децата си -кой какво яде,кога спи и такива неща, и ми е адски готино ,защото имаме обща тема,а като излизаме с нашата компания които нямат деца какво да ви разказвам не мога да обеля и дума. Всеки разказва какво са правили в работата си , кой са виждали ,па одумат някоя колежка и обсъждат различни теми.,в които аз не мога да се включа и ми е супер тъпо. До такава степен съм запростела,че не мога да говоря на тема различна от тази за отглеждане на детето.  newsm78

# 82
 Привет ,

Нанси , Мики още не е напълно здрав и тази седмица ще пропусне яслата.Надявам се другата седмица всичко да е ОК и да се видим на яслена територия.

По въпроса за затъпяването , при мен освен него имам чувство ,че съм и изтрещяла от всякъде. Grinning Laughing Mr. Green
 От другата седмица на работа ще ми се види доста трудничко, но поне ще бъда сред хора и ще се чувствам по-добре.А и за Мики по-добре да разнообрази малко.Майка ми и баща ми ще дойдат да стоят една седмица при нас и със сигурност на дребосъка ще му е много хубаво.

Хайде оставям ви.Приятен ден и много усмивки.

# 83
Ехоооооо къде сте момичета?

# 84
 Тук , тук сме. Laughing

# 85
  • Перник
Момичета, честит първи сняг!  Grinning

# 86
 Благодаря  Sick Нека да е лято , само да е лято  Sunglasses

# 87
  • Перник
Чести и от мен! Такава беше гледката тази сутрин

Направо бях  Shocked Shocked Shocked Вчера бях навън по къс ръкав, а днес...

# 88
Ааааааа Shocked, наистина ли?
Завиждам ви, в София не е валяло сняг, но пък с дъжд и вятър ни размаза.
Ах как се радвам на първия сняг Crazy

# 89
 Mr. GreenДа ни е честит  Sick ето ви гледка и от моя прозорец на спалната.
: Joy Joy Joy Joy Joy не можах да повярвам на  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт