Перник-11

• 17 647
  • 234
  •   1
Отговори
# 60
Виждам, че ходещите в Мошинската детска градина са сформирали сериозна агитка Laughing И мойта щерка там ходи, както съм казвала и друг път, но е в градината вече, не в яслата.

Иначе и аз живея в първи блок Laughing Боряна, най-вероятно родителите ти ги познавам, защото съм в същия вход, но понеже сме отскоро в него, с теб едва ли сме се засичали Simple Smile
А ,е на кои етаж си?Снахичка ли си там?аз съм на 2 етаж от дясно

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 21:54 от BORQNA ERININA

# 61
Аааааааааааааа супер  . Оставяме дребосъците на детска и мамите отиваме на кафенце. Fairy , petqB ходите ли на работа ? Аз още не ходя .  Леле този първи блок е събрал половината форумки .

# 62
 Супер е това ,че хлапетата ще бъдат заедно.Ние най-вероятно в сряда сме на линия и ще  изчакам да се видим.Аз от 8.10 тръгвам на работа и сега ще се наслаждавам на последните свободни дни ,че после няма.

# 63
  • Перник
Здравейте и от мен!Позагубих се малко,но ето ме пак.Ходя на работа и се надявам на бъдещето да ми донесе отново радост.Но не му мисля,когато дойде ,тогава.

# 64
Билка Hug, усмихни се и гледай напред Hug

# 65
# 66
Билка , много гушки от нас. Hug Всичко ще се нареди , сега се успокой и ангажирай времето си с любими хора и стоене  на хубави места.

# 67
# 68
Билка  целувки и от мен . Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват !!!!!!!!!!

# 69
  • Перник
Билка  целувки и от мен . Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват !!!!!!!!!!

Hug Peace

# 70
Fairy , petqB ходите ли на работа ? Аз още не ходя .  Леле този първи блок е събрал половината форумки .

Вече не, излязох отпуск по майчинство в очакване на бебок №2 Simple Smile

Боряна, не съм снаха в първи блок, просто там си купихме апартамент преди няколко години, много ни хареса блока Simple Smile). Аз съм на петия етаж вдясно Simple Smile

Билка, пожелавам ти едно прекрасно и слънчево бъдеще Hug

# 71
Билка, пожелавам ти едно прекрасно и слънчево бъдеще Hug
А сега една голяма почерпка от големият вече мъж,днес ставаме на три месеца.

# 72
Да ти е жив и здрав Калин.

# 73
  • Перник

newsm51

ir85 , да е жив и здрав Калин, и много да ви радва! Laughing

# 74
 Hug Билка, радвам се, че те "виждам". Желая ти много късмет и сбъднати мечти. Hug

Общи условия

Активация на акаунт