Перник-11

• 17 643
  • 234
  •   1
Отговори
# 45
  • Перник
Охооо СВветле и аз съм от 1 блок.Ваще във кои вход са?Аз съм в ''М''.

В "К" са. Странно как не се познаваме с теб? Все пак съм живяла там доста време  newsm78

# 46
# 47
аз съм в 3 блок , но не мога да се светна кой е 1-ви???

# 48
  • Перник

Te са общо 4 блока - до светофарите.

# 49
Ами тоя с многото входове на светофара дето е .Те са 3 входа до училището,1 до детската градина и другите са до младежкия дом и сфетофара.А 3 къде беше?Там при спирката на детската градина ли?
Светле аз съм в този блок от както съм се родила.Първо бяхме в ''Д'' входа а после като построиха тези новите се преместихме в ''М''.
А в твоя вход на 8 етаж от дясно живее леля Валя,има 3 сина.Ние с тях сме приятелски семейства.А на 6  от ляво е Елиза с нея сме бивши съученички от 13 у-ще.Ти кои набор беше?Май не си учила в 13 или?

# 50
# 51
# 52
 Здравейте ,

ние доста се позагубихме и сега трябва да наваксваме.Радвам се ,че има такова оживление в темата и толко много нови бебчета.

Мики тръгна на ясла , но ходи 7 дни и го започнаха мъки със зъбките и си остана последните 8 дни в къщи.Другата седмица от сряда пак отива при дечицата.За сега е ходил само до обяд , но се чувства много добре там.

Хайде после ще пиша повече , че сега да ви изчета.

p.s. За заглавната ето и нашите данни : Petq B : Петя 30.06.1981 , син Михаил 29.06.2007 г. - кв.Изток

# 53
  • Перник
Светле аз съм в този блок от както съм се родила.Първо бяхме в ''Д'' входа а после като построиха тези новите се преместихме в ''М''.
А в твоя вход на 8 етаж от дясно живее леля Валя,има 3 сина.Ние с тях сме приятелски семейства.А на 6  от ляво е Елиза с нея сме бивши съученички от 13 у-ще.Ти кои набор беше?Май не си учила в 13 или?

Аз не съм учила в 13-то. Дойдох в Мошино 1993 г. и общо взето съм се прибирала само да спя там, затова познавам много малко хора, дори и от нашия блок.

ИР, Калин е страшен сладур  Heart Eyes

Петя, добре дошла отново  Hug

# 54
Здравей Петя , в коя ясла ходи малкия Мики ?

# 55
 В "Мошино" - трета ясла , на втория етаж в ляво.

# 56
Здрасти сеньорити- бонити,
може ли някой да ми каже кой епизод на сериала "Падре Корахе" дават днес, 'щото в програмата на Нова не го пише. Много ви се моля Praynig Hug
Боряна, от ГУМ я е купил мъжът ми, но е нямало за по- малки деца. Можеш да провериш в нета-а и за една фирма, дето се занимава с такива неща ( възглавници и матраци) - казва се "Магнифлекс". Дано ти свърши някаква работа.

# 57
Петя и моя син е в същата група. Днес му беше четвърти ден . Може в понеделник да се разберем да ги отведем по едно и също време и да се запознаем. Ти близо до яслата ли живееш? Аз съм в блока на света Магдалена.

# 58
А прочетох ,че ще го дадеш в сряда , тогава ще отложим срещата за сряда--- е разбирасе ако искаш де .

# 59
Виждам, че ходещите в Мошинската детска градина са сформирали сериозна агитка Laughing И мойта щерка там ходи, както съм казвала и друг път, но е в градината вече, не в яслата.

Иначе и аз живея в първи блок Laughing Боряна, най-вероятно родителите ти ги познавам, защото съм в същия вход, но понеже сме отскоро в него, с теб едва ли сме се засичали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт