Перник-11

• 17 647
  • 234
  •   1
Отговори
# 30
  • Перник
Честит Рожден Ден, Нанси!
Желая ти много здраве, много щастие и много, много любов!

# 31
  • Перник
Здравейте! Аз съм от Беларус, живея в Перник 1,5 години, имам дъщеричка. След месец тя навършва 3 годинки. Търся в Перник детско заведение с игрална стая за Рожден Ден. Моля, кой знае има ли и къде се намира? Благодаря. Извинявайте за грешки.

Това намерих в Центъра, но не съм го посещавала  Grinning

# 32
  • от Луната
ЧРД, Нанси!
Да си жива и здрава и винаги много щастлива.  bouquet

# 33
  • Перник
ЧРД на Нанси и Боряна (на патерица)! Да сте живи и здрави!

# 34
благодаря ви момичета за страхотните пожелания !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 35
Тук съм и аз!
Честито на всички рожденници,да сте живи  и здрави!

# 36
днес моето слънчице за първи път беше на ясла . Като го отведох много се зарадва на дечицата . Взех си го към 12.30h и ми казаха ,че е плакал,но малко. Дано свикне и да не се тръшка. Да си призная , като го оставих и като се прибрах в къщи едно ми беше пусто и като му ревнах.........

# 37
Да знаете къде във квартала провеждат компютърни курсове???????????????????

# 38
Във Форс блока срещу езиковата.

# 39
днес моето слънчице за първи път беше на ясла . Като го отведох много се зарадва на дечицата . Взех си го към 12.30h и ми казаха ,че е плакал,но малко. Дано свикне и да не се тръшка. Да си призная , като го оставих и като се прибрах в къщи едно ми беше пусто и като му ревнах.........
В коя ясла е?

# 40
  • Перник
Нанси, дано дребосъчко бързо свикне в яслата! А ти споделяй впечатления  Wink То, ние ще пропуснем яслата, но за детска градина поне да събираме инфо от рано  Wink Калоян до таква степен е свикнал да е с мен, че вчера го оставих за 2 мин. при баба ми (аз бях в двора, те - вътре) и ревна веднага  Cry Знам, че не е хубаво така, но така се получи при нас. Как ще се разделяме като тръгна на работа не знам.

# 41
Във Форс блока срещу езиковата.
       Да но там е само офиса,а курсовете ги провеждат в центъра. На мен ми се искаше да е в квартала самия курс, но в крайна сметка ще пътувам .           BORQNA ERININA - в яслата в мошино , зад блока на медицински център Света Магдалена. Аз живея в този блок . Градината е хубава: двора е голям , вътре е чистичко и учителките са мили. SvetlaK на Кики е хубавото,че като види деца забравя за нас ,а инече и той не ни изпуска. Докато влезне е страшно ,после се заиграе и не плаче / поне така казват /  .

# 42
  • Перник
Nansi, и ние сме така - оставя ни на мира само ако има много деца наоколо  Mr. Green За яслата/градината в Мошино съм чувала само хубави неща. Ако посещаваме такова заведение - там ще е, хем е и близо до моите родители (те са в 1ви блок).

# 43
Охооо СВветле и аз съм от 1 блок.Ваще във кои вход са?Аз съм в ''М''.
А за Мошинската и аз съм чувала само хубави неща,но като стане време за градина(че на ясла маи няма да я давам)ще си я запиша тука при нас.Хем ми е близо хем са по малко децата.А и като са по малко повече внимание може да обръщат лелките,там незнам по колко деца са в група.Ако са по 20  -2 лелки как се справят незнам ,ама щом хората са доволни браво на лелките.

# 44
Даааа и аз както вече писах там е най-хубаво,чистичко,уютно и много мили учителки.А пък и да си призная Embarassed аз и сестричката ми също сме посещавали тази детска градина.........и имаме само хубави спомени!Хайде това е от мен,защото ще носят компа на преинсталиране и не зная кога ще го върнат,а дотогава ви Hugсилно.

Общи условия

Активация на акаунт