Перник-11

• 17 678
  • 234
  •   1
Отговори
# 150
  • Перник
Здравейте Simple Smile
Ние пък не сме спрели да излизаме навън. Може и само в двора, но не пропускаме. За съжаление на най-малката от 3-те ни котки  Wink Каква гонитба пада само... Калоян винаги го хваща - кога за опашка, кога за крак...горкото животинче  Rolling Eyes
Нанси, бързо да се оправя малкото човече  Hug
Коте, аватарът ти изглежда страхотно  Heart Eyes

# 151
Crossing Arms ама аз съм на аватара

# 152
  • Перник
Crossing Arms ама аз съм на аватара

Именно  Simple Smile

# 153
Хей момичета,отдавна не съм писала,но не ми остава време.Калин все повече иска внимание и забавление.Знаете ли нещо за Fairy дали е родила,какво става нещо изчезна.ООО, хайде бебо се събуди и ска мама да играе с него.Целувам ви и ви пожелавам приятен ден.

# 154
  • Перник
Здравейте момичета, как ви се отразява студеното време?

Я ми дайте идея за бърз начин да стигна до Студентски град. Че преди 2 седмици с кола по Околовръстното ми отне повече от 2 часа  Tired

# 155
Здравейте момичета,
SvetlaK , през Околовръстното май е най-бързо. То навсякъде е ад по София. Днес сутринта от Перник по Цар Борис ІІІ до центъра - 2 часа се тириляскахме с колата  Sad
Момичета, я кажете на какъв нет сте във вас - ние щото най-накрая се обзаведохме с компютър. И май ще се включваме към SCSG или нещо такова беше - на ул. Найчо Цанов им е офиса.

# 156
Аз съм към Перник лан.Много съм доволна и е изключително бърз.

# 157
  • Перник
Здравейте момичета, днес е страхотен ден за разходка. Използвайте го, че като гледам скоро май няма да има такъв Peace
cvetka-koketka, ние сме на Перник Лан. Мога да кажа, че съм доволна. Преди бях на Ротоп, но и те са едни... Не че бях недоволна де. И на тях им прекъсваше, чат-пат. То Интернет да не ти прекъсва няма. Но Перник Лан стават. По-бързият Нет е 27 лв. Можеш да гледаш безплатно он-лайн филми от Арената. Преди много зацикляха, ама сега вдигнаха скоростта и изобщо не зацикля. За други нет-доставчици не мога нищо да кажа. Дано съм ти била полезна Grinning

# 158
Здравейте момичета,
SvetlaK , през Околовръстното май е най-бързо. То навсякъде е ад по София. Днес сутринта от Перник по Цар Борис ІІІ до центъра - 2 часа се тириляскахме с колата  Sad
Момичета, я кажете на какъв нет сте във вас - ние щото най-накрая се обзаведохме с компютър. И май ще се включваме към SCSG или нещо такова беше - на ул. Найчо Цанов им е офиса.

Цвети, преди малко повече 2 години бях с тях и хич не бях доволна. При най-малката лятна буря с гръмотевици им изгаряше нещо си и по седмица две стоях без нет. Сега не знам как са. Може и да са подобрили качеството. В Перник нито един ЛАН доставчик не може да бъде сравнен със софийските. Аз лично съм с АДСЛ на БТК (заради него си държа и телефона) и може да се каже, че съм доволна от качеството. Ако имаш дом. тел. може да пробваш.

# 159
Здравейте.  bouquet БТК е най-добрия избор на нет в момента. Няма бури, няма прекъсване. Пу-пу да не са му уроки.

# 160
  • от Луната
И ние сме на Перник ЛАН, но при буря спира  Mr. Green

# 161
Вие знаете ли, че Fairy си има един малък "голям" мъж Константин 4кг 55 см?

Да и е жив и здрав! Много да я радва!

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 08:58 от =^._.^=

# 162
  • Перник
Честит "малък голям мъж" на Fairy! Да е жив и здрав!

Fairy, на теб бързо възстановяване   bouquet

И ние сме с БТК АДСЛ с безжичен модем и цяло лято си поработвах на двора докато Калоян си играе  Crazy Като за 27,40 лв. не е зле, но не вярно, че не прекъсва - в началото на юни имаше сериозна буря - е, прекъсна  Mr. Green

# 163
  • от Луната
Fairy, Честито ти момченце! Да е живо и здраво и много да те радва[/color][/size]  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
Честита Рожба Fairy

Общи условия

Активация на акаунт