ДЕКЕМВРИ №88

• 15 082
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Фи, много здраве и много любов ти пожелавам!

# 61
Честит рожден ден Фифелота! Да си много обичана, здрава и щастлива !

# 62
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВО ЗЪБЧОВЦИ
Момичета тези дни феята на зъбките е поработила здраво и нас ни е посетила

И ние вече си имаме ПЪРВО ЗЪБЧЕ  newsm44 newsm68 newsm44 newsm47
А тази три пъти ни стреска, но може и тя да ни го е дарила 

# 63
честит рожден ден на фифелота

и честити първи зъбчета. да са винаги здрави и бели
никола осъмна с 6ти. не знам дали от това, но не спи през ноща и това е. има някои нощи изкарва до 4-5, но са 30% от нощите и само ми дават надежда, която на следващата нощ умира
бяхме на планина, ходихме на разходки (със специална раница, която закупихме за целта, за носене на дечковци) и аха да си помисля, че от свежия въздух спи, защото спа един ден през деня 2.30ч и той ни опроверга последната нощ

иначе много дрънка, сега се е научил да ме мамосва и само чака да изчезна нанякъде и почва да нарежда. а баща му го облъчва да каже 'тати'

спи само по пижама с дълъг ръкав и едно одеалце, но все се отвива. ще го пъхам в летния чувал (с който мисля да изкараме зимата, че не е ужасно тънък)

# 64
  • Sofia
ИСКАТЕ ЛИ ОЩЕ ЕДНА СРЕЩА,май като за последно щот народа почва работа,  В МОЛа НА СТАМБОЛИЙСКИ НА 25ТИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 11-11.30ч.???? Аз кат видна организаторка, пак отварям тетрадката да направя СПИСЪКА  smile3523 ! И този път моля тез дет не успяха  за последната среща да се активизират малко!   People No Good  че да не пиша отсъствия, нали знаете при 3 неизвинени и сте аут!  smile3513[/b]

Фифелота ЧРД и от нас !    newsm59
paloma_x  честито Ви tooth !

склерозата си е склероза: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bg

# 65
Муни, Деница, Палома - Честити ви първи зъбчета! И ние се включваме към вашата групичка Simple Smile! В петък и Сияна се озъби, та по този случай 2 дни спахме цяла нощ  Joy. Идилията обаче приключи и тази нощ отново бях дежурна Wink

Фифелотаnbirthday! Да си жива и здрава ти и цялото ти семейство!

Записвам се за срещата на 25ти  newsm08! Връщам се на работа от 13ти октомври, така че този път няма да пропусна да ви видя на живо   bouquet

Целувки на всички и приятен празник Simple Smile!

# 66
е, ние понеже за пореден път няма да можем да присъстваме на срещата, за което ще ни извините, се присъединяваме виртуално

и ви честитим и празника

# 67
Честит празник българки и българчета.Рaloma честито ви зъбче-бяло и здраво да бъде,както и другите които ще ви подари феята.Аз май-май ще се принудя да купувам Дентокинд.Толкова неспокойна нощ като снощи не сме имали,а има вече 4 зъба.Към тези които ползват тези хомеопатични хапчета-доволни ли сте от ефекта им?

# 68
  • Ilkeston
Здравейте и от нас!
При нас ситуацията е като при всички-безсъние и мрънкане  Tired
Благодаря за пожеланият за месечинката  Hug
Честито на всички новоозъбили се! Честити месечинки! Честит рожден ден на Фифелота!
Честит празник на всички!
Разгледах снимките от мола-наистина са малки дечица вече,доскорошните бебоци. Всички изглеждате страхотно!
При нас времето е много странно,тъкмо стане жега тук и вземе да завали сняг към Кейп Таун и при нас захладнява.
Даваха по новините как в една част на страната си правят снежни човеци Laughing
Ето малко снимки от нас:
http://www.december2007.snimka.bg/album.php?album_id=281439&pid=7784792

# 69
Честити зъбчета! Hug
Венчо, много сте хубави с Никола Flutter Heart Eyes
За срещичката, освен да чакам "рапорт даден" на друго не мога да се надявам, така че...дерзайте, не се мотайте ами на срещичка тръгвайте! Heart Eyes

# 70
Честит ден на независимостта  bg

На малките зъбатковци на Муни, Дени и Палома, да им растат здрави и бели зъбетата!  tooth

# 71
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ПОЗДРАВИТЕ И ПОЖЕЛАНИЯТА
Покторче - ЧЕСТИТО ВИ ЗЪБЧЕ и на Вас - нека да е здраво и бяло, зъболекар не видяло, а другите да " поникнат " много леко.
Абе момичета - то това живота в София е нещо на много високи обороти - всичките се връщате на работа рано рано. Другия вариант, разбира се, е да ви се работи много. Явно аз съм мързелива тогава - защото смятам и второто майчинство да си изкарам до край - като гледам и знам колко много неща прави баткото всеки ден - просто не ми се изпускат - а й съм убедена, че никой няма да ми го възпита така както аз искам, както аз самата.

# 72
Момичета,благодаря много за пожеланията  Hug да ви се връща Simple Smile
Честито и на другите зъбатковци,да са има бели и здрави зъбчетата  Heart Eyes

# 73
Здравейте
Честито на всички зъбатковци Laughing Да са бели и здрави новите зъбки!

За 25ти ние с Викито сме ОК. Дано не вали само.

# 74
Честит празник!

Честити и първи зъбчета на шушоните! При нас са започнали да се показват поредните два зъба, дано като излязат се поуспокои малко че ходя като сомнамбул от недоспиване. От хомеопатичните давах и дентокинд и хамомила 15 но ефект за съжаление не видях. Ако много освирепеят нещата давам 2 мл панадол.

Срещата отново ще я пропуснем защото центъра ни е много далече, но ще чакаме снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт