ДЕКЕМВРИ №88

• 15 082
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
СПИСЪКА 2ра ЧАСТ: y.shishkova,poctor, МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ! ОЧАКВАМ И ДРУГИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ!  Thinking Ако някой може да каже какво ще е времето четвъртък може да направим и една сбирка пред театъра Иван Вазов?!? само да не вали....

анима,анима КОЛКО Е ТОВА ДАЛЕЧ!?! не можеш ли с някой от твоята посока да се групираш???

dsterzieva аз давам, но не мога да кажа че има страхотен ефект! просто има дни и дни...  ooooh!

# 76
  • София
Привет и от нас. Нашето малко "чудовище" реши таз нощ да си играем в 3 - и така до 5 ,  Tired едва гледам ....Сега ми виси за панталона и вдига ръцете за гуш  Rolling Eyes .
Днес ставаме на 10 месеца, по този повод по едно бързо кафенце с нещо за душата и успешна седмица на всички /  да не съм чула вече, че тоз болен , че онзи болен  Peace /

Честит празник и на Сиянчето и Юлиянка. Да са здрави , весели и засмени   bouquet

# 77
За Нинка едно голяяяяяямо гуш Hug Hug Hug и да расте все така с усмивка на уста Heart Eyes
Аз няма да опъвам трапези, щото...ми няма кога да се приготвя Tired...седнете на масата, спретната от Катюшка и наравно с Нинка да споменете и Юлинка, и Сиянка Mr. Green...прекомерно наална съм,а

# 78
Честит празник на  Сияна, Нина и  Юлина-Никол.Пожелавам им весели и щури игри.  HugАнима,Муни благодаря ви за отговорите.Аз също давам панадол ,но по 4 мл.-според килограмите .

# 79
Честито на месечинките  Hug
Сега дойде време да се оплача... изобщо не разбрах как е избило първото ни зъбче,нямаше рев безсънни нощи,НО... от тогава не е истина за какъв рев става въпрос,няма денем няма нощем  Tired Така ми се спииии  Sad  И за капак на всичко от снощи Марти нещо се закашля и от тази сутрин е сополив.Иначе това не му пречи да прави бели след бели  Laughing

# 80
# 81
Привет мами Simple Smile

Днес времето е ужасно, но и аз като Катюша и Ивето имам повод да почерпя, та се надявам тортичката да ви оправи малко настроението Simple Smile

Честита 10-та месечинка на Юлинка и Нинка!
Ех, порастнаха ни децата, да са ни живи и здрави!

Муни в четръртък го дават да вали, така че идеята за среща на открито май се проваля Sad Сега разбрах, че нашият татко пак ще бъде в командировка на 25-ти и няма да може да ни докара до МОЛ-а. Така че ще гледаме да дойдем с тролея Simple Smile.

# 82
Мерси за трапезата
Честити 10 месеца на Нинка, Юлинка и СиянкаHug

И на Сиянка, честито озъбване  tooth  Да растат бели и здрави зъбетата!

Сутринта седях пред прозореца и се чудих какво ще правим от тук, нататък с това време. Малкият разбойник обича да е навън. Ще ме чакат много дълги и мрънкащи дни.

Дентокинд давам и аз, но не съм сигурна дали помага. Изби ни 6-ти зъб и пак няколко нощи си мрънкаше и се будеше.

За срещата и аз съм: ЗА. Без значение къде ще е.

# 83
  • СОФИЯ
Честити месечинки на порасналите момиченца!
Честити бели и здрави зъбчета на всички дечица!
Венчо страхотни сте на планината! HugМалчо или по-точно Големчо е много готин в раницата! Heart Eyes
Вчера водих големия син на кино.Лятото не сме ходили,та му се полагаше.Оставих малкия на зълва ми без много да го мисля с две шишета храна Blush и давай.Ама той с приятел,племенницата и тя с приятелка.....и накрая се оказа,че съм с четири деца на кино Shocked Беше лудница голяма,ама всички доволни и щастливи се прибрахме.

# 84
иве, галчо, мерси. забавляваше се моя момък в раницата

честити месечинки на празнуващите. как минава това време. като гледам снимките в албумчето и всички дечица колко са пораснали....понякога толкова ми е мъчно, че не съм си с детенце през цялото време. гледам камерите вкъщи от време на време, но май по - мъчно ми става. а вече от 3 месеца съм на работа

това е от времето Simple Smile

# 85
Честити месечинки! Как наближава годинката...
Честито зъбче на Сианка, да са здрави и бели всички зъбета!
Паломче, никак не ми се ходи на работа, но просто нямам избор (парите не стигат и сега, пък камо ли ако не работя). То затова и от друга страна ми се иска да стане 2-рото, че да изляза болнични и да си гледам децата, пък ако направят и до 1г, ще е супер и така.
Невенче, направо тисъчувствам. Макар, че сигурно от начало хем ще ми е кофти, че не е до мен, хем ще ми е разнообразие, ама после ще ме е яд, че няма да я видя да прохожда, и кой знае какво още Sad

И ние ще дойдем в МОЛ-а Simple Smile Добре, че не беше утре, че сме на консулт.

# 86
Здравейте, честити месечинки на малките красавици   bouquet
Венчо, много е сладък в тази раница  Heart Eyes
И ние сме ЗА Мола, надявам се този път да нямаме пречки и да дойдем Praynig
Честит зъбчета на малките муцунки  bouquet
Деси, много сте готини, малкия е супер усмихнато бебоче

# 87
ЗаПиСт!  Mr. Green

Честити зъбаци! Да са бели, здрави и красиви!

# 88
Скорпионке - не с лошо бре кака. МНОГО БЛАГОДАРЯ за поздрава, но ако можеш накарай го този с клещите да стои мирен, че адва го дочаках този зъб - хич не искам да му го вадят - пък било то и някакви " феи "

# 89
Мале!!!!
сега гледах времето - ами то най-силни валежи ги дават точно в четвъртък smile3514
днес й купихме вече есенни ботички на Виктория. Н а Капчица , чувала съм добри отзиви за тях.

Вижте как лудеем вкъщи
http://vbox7.com/play:1e069758

Общи условия

Активация на акаунт