ДЕКЕМВРИ №88

• 15 082
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • СОФИЯ
Това Вики много сладко бе! Heart Eyes И като гледам как бръмчи на високи обороти ще стане някоя мотористка .... Hug
Скорпи ти тая мъжка фея откъде я вадиш незнам,но чак мен мЪ хваща страх с тия клещи.За децата незнам  jumpuu  jumpuu

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 14:46 от Галчоо

# 91
ЗаПиСт!  Mr. Green

Честити зъбаци! Да са бели, здрави и красиви!

Joy Joyhahaha Joy Joy

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 22:45 от Дарка Подробната

# 92
Не ми се пише изобщо,тези дни.Във Върна ми отнеха всяка надежда за татко.Отказват му операция,заради множеството разсейки в мозъка(в Попово видяха само една),белия дроб и черния дроб.Съкрушена съм.Сега татко си е у дома,мислейки си,че са го изписали,защото е добре и няма разсейки.Виждам го как залита,загубва мисълта си,блъска се,но все пак си мисли,че е добре.Страх ме е.Не съм толкова силна,пред него удържам сълзите си,но като се прибера вкъщи рева като бебе.Не мога да го прежаля..................Тъжно ми е........................
Съжалявам,че натоварвам и вас!

# 93
Яни, иска ми се да ти кажа нещо, но не знам какво. Никой не може да прежали родител, дано поне не го боли. Много те гушкам!

# 94
  • София
mamaYanni в такива моменти думите са излишни. Имаш нашата подкрапа и едно голямо ГУШ  Hug.

# 95
Ох,Яни,миличка,търся подходящите думи и не мога да ги намеря.... Прегръщам те и ще се моля за вас  Hug  Praynig

# 96
Яни, много съжалявам, сигурна съм, че ти е много тежко, но бъди силна заради дечицата!

# 97
Яни, мила много целувки и прегръдки ти изпращам  Hug  bouquet

# 98
мамо Яни - думи нямам и знам, че ще ти е много тежко следващите месеци, но търси утеха в слънчицата си и нека татко ти не разбере истината - дано не усети болка изобщо. Много прегрудки от нас  Hug Hug Hug

# 99
  • София
Мамо Яни, най-искрено ти съчувствам! Губила съм родител и знам какво е да го гледаш как си отива... и най-вече да не можеш да направиш нищо... Дано той не разбере какво става. Бъди до него, колкото и да ти е тежко, човек не знае колко силен може да бъде в такива моменти... Колкото и банално да звучи - такъв е животът. Трябва да бъдеш силна заради баща си, но и заради двете душички, които имаш вкъщи и които сега ще бъдат твоята утеха.  Hug И не се притеснявай да пишеш тук, ако имаш нужда просто "да си излееш мъката" някъде!
Уф, исках да те утеша, пък то излезе едно поучително май...

# 100
мамо яни, и от мен имаш една силна прегръдка. и не се предавайте, колкото и да е трудно сега

# 101
  • Варна
Мамо Яни, незнам какво да кажа, затова  Hug  Hug  Hug силна прегръдка и от нас с Алекс.

# 102
Думи нямам, мамо Яни! Бъди силна! Hug

# 103
Мамо Яни,много съжалявам!Имаш нашата подкрепа! Hug

# 104
Яни, съжалявам за това, през което преминавате.  Голяма прегръдка и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт