"Мартенските мами - доста шик и все засмяни"

• 14 128
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, качили ли сте вече килограми, закопчавате ли дънките, купихте ли си вече дрехи за бременни и носите ли ги? Аз съм качила може би 2 кг., и дънките малко ме стягат, купих си дънки за бременни, но още ми е странно да ги нося, но старите ме стягат, май не е добре и трябва де се избягва това стягане?

Аз съм качила 5кг.
А сега се прибирам от покупки  Laughing .Е купих си само един анцуг,но ми е доста удобен и не ме стяга.А за дънките и панталоните от пролетта не ми стават,стягат ме.

# 166
fever- с теб сме  newsm10 , аз не знам точно как ще ти помагна , защото много не разбирам от комп. , но другите ще помагат. Нека всеки да си дава предложенията. Така е редно. Темата на Февруарките е много готина.
Тия дни ще се опитам да ти пратя снимки , не знам обаче къде? newsm78 Т.е. не аз де не съм в час, ще накарам мъжа ми.

# 167
За мен нямам никакво значение как ще е оформена темата!
Аз съм си качила 7 кг още отдавна и за сега са си пак толкова.Надявам се от тук нататък да я карам по -полека!
Незнам какво толкова се плашите за татковците и кървища че щели да гледат!Доктора ми каза,че в родилното  имало ТВ и да гледа него!Пък и той ще стиска само ръката ми-няма да ме гледа как раждам я!
Много филми гледате пък и вие-как припадат бащите и тем подобни:) Ми ако взема пък аз да припадна,а?Кой ще ражда тогава Joy  ooooh! Praynig
Така ,че татковци я по-мъжката ,една подкрепа от вас искаме в много важен момент и за двама ни!

# 168
fever и аз те подкрепям, и се надявам, че когато ти се заемеш с темите няма да има проблеми,  имам усещането, че си разумен, коректен, приемащ толерантно чуждото мнение човек, ще помагаме и ние с  идеи, предложения за теми, съвети, и др., мисля си, че всеки би могъл да се заеме с тази задача, но времето е фактор, който не можем да пропуснем и щом, като имаш свободно време, идеи и желание, време е да дадем път на новото към по-добро.   Hug

# 169
  • под кривата круша
Много филми гледате пък и вие-как припадат бащите и тем подобни:)
Оооох, де да беше филм Mr. Green Живо предаване си е.

# 170
Момичета приятни почивни дни ви желая.
Чета че някой в Гърция ще ходят и на други места из родна България. Хайде да си починете, много приятни емоции и ще чакаме да разказвате.
Аз съм си на работа, по обичайния работен график само 1 почивен ден /неделя/ и така до 16 Октомври. Та вече броя дните до тогава.

Виждам писали сте напред доста, разкази за казването на бащите  Simple Smile
Утре ще ви изчета.
 Hug На всички

# 171
Момичета, пожелавам на всички хубав уикенд . Е, времето не се очертава много хубаво, но има много неща, които да се правят особено в дъждовно време, като например: luvbed newsm55 cheers  food002 Popcorn smile3524 cook и още един куп неща.
а относно темата за албума - мисля само да ви чета и да се включа отново, когато спрете да се нападате  .... минаха ни бремелинските симптоми, като гадене, повръщане и всякакви други неразположения и взехме да си показваме ноктите /типично по женски/ ...

# 172
Някой беше питал за секциото! Аз от вторият ден си вдигах бебо и го кърмих-беше 3,250,момичето до мен роди 4,100 и тя с секцио и тя си вдигаше детето без проблеми! За тежко се има предвид над 6- 7кг . Като се прибрах в къщи сама си я къпех,обличах и т.н. Според мен и психическата нагласа е важна,аз неисках никой да ми помага!

# 173
rossykv - благодаря ти и на тебе за подкрепата относно сватбата. Датата е 5 октомври. Дано времето да се пооправи, че ще е забавно- кума е с ленен костюм и ако сложи палто ще е смешен, мъжлето не го мисля- ще пие 2 ракии и е готов  Joy, ама аз с тази ефирна рокичка ще си умра от студ  Sad Само да ви кажа, че вече твърдо го реших за лилавите ботушки, мама каза че ще е супер, а за свеки незнам Rolling Eyes Няма да ви занимавам повече с приготовленията.
Забравих да кажа за раждането- преди исках да е със секцио, планирано. Но една приятелка се възстановява 6 месеца след това, друга пък за 2 дни. Относително е. Гледах едно филмче точно как протича секциото и е доста гадничко и се отказах. Живот и здраве като ми почнат контракциите отивам да ми сложат упойка и да си раждам нормално.

От мен лека и мека Hug

# 174
  • Варна
Тепърва има да си разказваме истории за раждания, но да вметна, че докато чаках да стане време за упойката, взех, че дочаках раждането. И така, без да предполагам, че го мога, родих си напълно нормално...

# 175
Момичета, днес цял ден ви чета и реших да не се обаждам, ама айде стига с нападките към Слънцето! NaughtyИ аз щях да съм бясна, ако целия труд отиде на кино, още повече ако някой нарочно го е направил....а вие казвате че е станало по погрешка...честно казано аз не вярвам просто ей така почти 100 снимки да си заминат, но както и да е.Станалото-станало. PeaceПросто ви моля да не си дърпате косите, не за това сме се събрали тук ooooh!

# 176
  • София
Роси, правила съм 2 пъти БХС, от които единия е с баткото, преди 2г.  Laughing Не сега.  Simple Smile
За вдигането на бебето след секцио - за мен не беше проблем. Но наистина чувала съм всякакви истории, всичко си е до организъм. Дано и този път се оправя бързо, защото обичам сама да си правя всичко.
Сетих се нещо, дето преди четох - някоя мама беше питала дали да ходи на кино сега - аз предната бременност се отгледах на филми  в Арена-та, хем и там си е силен звука. Е, вярно, хващаше ме нервата по някое време от дългото седене на едно място, но като цяло не ми е било неприятно. Сега нямам време за кино, даже не знам какво дават.  Rolling Eyes А обичам да ходя.
Елг, не се притеснявай, има време да се постопли. И миналата година през септемрви беше студ, ние измръзнахме на морето, моя приятелка също се притесняваше, защото сватбата им беше на 6.10, но тогава стана чудно време.  Simple Smile
Веси, приятно изкарване на морето! Дано там е по-добре времето!  Hug
За скандала повече няма да пиша, само искам да кажа, че винаги се радвам на добрия тон и ми е неприятно когато хората се карат, но това е неизбежно.  Rolling Eyes

# 177
Здравейте!!!Смятах скоро време докато отшуми скандала изобщо да не пиша,тъй като съм изключително разочарована от държанието на половината от вас,но само за да ви споделя нещо реших да пиша.

Преди малко усетих бебето.Сигурна съм 99%.(все пак ми е втора бременност).Наведох се рязко напред и явно съм го притиснила и инстиктивно е шавнало.От два дни така го чакам ,но усещането беше рязко и силно,не леко трептене.Сега ще съм в очакване кога пак ще се случи ,може да минат дни.

Чао и лека вечер,заредете се с положителни настроения поне заради бебетата!

# 178
  • в гората
m@m@, къде си решила да раждаш (ако не е тайна, де).

Не, не е тайна, решила съм да раждам в клиниката на доц.Щерев, там съм последните 3 години, там успях да забременея и там мисля да раждам.

И само искам да отбележа, че от моята гледна точка всичките тези нападки по отношение на слънцето са изключително грозни, какво сте я заръфали като побесняла глутница болно животно.Изведнъж всеки имал нещо против нея, как пишела, как оформяла темите и т.н..Ей хора осъзнайте се!Не мисля, че е заслужено да нападате по такъв начин човек който отделя от личното си време за да ни зарадва с нещо, на мен ми е обидно като ви чета.

# 179
rossykv  Hug добре съм мила, благодаря Hug...тичам след кака Елена (купих й гумени ботушки за локвите, че като излезем навън първата й работа в това време е да си намери локва да шляпане в нея ooooh!). Чакам с нетъппение 3-те почивни дни малко да си остана вкъщи хем да си почина от работата, хем да пооправя малко къщата Peace
относно присъствието на таткото - категорично против от моя страна Naughty, то и без това и сега ще съм секцио, а лекарите не пускат татковци да присъстват на секцио.
И аз не съм съгласна да нападате тала Слънцето Naughty Naughty Naughty. Все пак наистина за всяка тема до сега тя се грижеше да я има и всички й благодарихме за това, а сега изведнъж....хайде няма нужда Naughty
Предлагам от тук нататък вече да не се разисква изтритият албум, за да не се разпалват отново страстите Peace
за раждането - живот и здраве ще раждам в Тина Киркова, от миналия път бях много доволна (VIP стая, бебка при мен Peace)
И да не забравяте да си пиете фолиевата киселина Mr. Green

Лека нощ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт