"Мартенските мами - доста шик и все засмяни"

• 14 113
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 dideto , много ми е познато това с локвите  hahaha
marussia, и аз преди една-две седмици имам чувството, че го усетих, но оттогава нищо, та си мисля дали пък не съм се объркала  Rolling Eyes или примерно повече шава нощем и не го усещам  Laughing
Хайде да обсъдим и зодиите на бъдещите ни деца, че и нашите.  Simple Smile Вярвате ли в тях изобщо? Аз уж не много, но винаги ми е любопитно да разбера човекът, с когото се запозвам каква зодия е. И понеже дадох тон  Laughing - аз съм Телец. А за бъдещите дечковци - в нашия месец започва и свършва зодиака, много различни са представителите на двете зодии. За Овните мога книга да напиша, цял живот съм имала много такива около мен.  Laughing Моето чАдо обаче ще е Рибка, ако всичко е наред де  Praynig И от тях познавам няколко, все са кротички, но май за тях важи това за тихите води.  Simple Smile Четох детския зодиак, да се подготвя.  Wink За Лъвчетата, каквото е сина ми, има верни работи, ще видим за Рибите как е.  Simple Smile Вие какво можете да кажете по въпроса?

# 181
Здравейте, мами!
Реших да прочета всичко, което сте написали и чак тогава да отговоря. На 18,09, не можах изобщо да седна пред компа, защото бяхме до късно на гости у нашите. От вчера на работа съм ви зачела и съм изумена. Моля ви от сърце да се успокоите. Предстоят  почивни дни, прекарайте ги с близките си и се успокойте. Всичко се оправя, само да сме живи и здрави! Затова ви желая преди всичко весели празнични дни! Приятна почивка на море в Турция! Хубаво гостуване в Родопите! Ние нямаме планове, оставаме с каката в Бургас, а таткото утре ще ходи до село.
Добро настроение, добре дошла! Много ми хареса какво си написала за бебето си! Личи си, че е от душа и от сърце!
За нашето казване на таткото мисля, че писах още в първите постове. Ние искахме бебе и опитвахме от година. Не се получаваше и аз започнах да си търся нова работа. Когато разбрах, че съм одобрена, ми беше закъсняло с няколко дена. Пратих таткото за тест и се появиха 2 чертички. До тогава никога не бях си правила тест и не можех да повярвам. Имахме огромни трудности, докато решим какво да правим. Не можете да си представите през какво напрежение преминах през юли и август, докато най-накрая решихме да оставим бебето и да си остана на старата работа. В началото не срещнахме подкрепа и от близките си, а и мъжът ми все още не е 100 процента сигурен какво иска. Аз от самото начало бях решила да оставя детето, каквото ще да става! Най-много ме подкрепи дъщеря ми! Сега вече духовете се поуспокоиха и се надяваме на здраво читаво късметлия умно и красиво добро дете.
Един ден наскоро по телевизията обсъждаха раждането-естествено или секцио и присъствието на бащата. Мъжът ми беше в къщи и го питах, категорично ми отказа, а аз друго не съм очаквала. Когато преди 14 години ни вземаха кръв за изследване преди сватбата той почти припадна. Оттогава, ако трябва да му взимат кръв, съм с него. Надявам се, въпреки че от първото раждане са минали 13 години, да мога да родя по естествен начин и всичко да е нормално. За първото раждане мога да кажа, че беше продължително 12 часа, но нямам никакви шевове. Първо през нощта ми текнаха водите, отидохме в родилното, приеха ме в 23 и 30, поставиха ме на монитор за сърцето на бебето и чак на сутринта като дойде първата смяна ми сложиха системи, защото нямах болки и разкритие. Родих в 11 и 30 бебе 4 кг 54 см. Благодарна съм на моята акушерка!
Дъщеря ми е зодия лъв, мъжът ми е близнаци, а аз съм телец. Надявах се да имаме бебе телец, според термина ще е овен. Най-важно е да сме живи и здрави! Всичко да се развива нормално!
Аз се будя в 4 и не мога да заспя докато не съмне, затова трудно се събуждам за работа и после цял ден ми се спи. Много жестоко огладнявам, чак ми става лошо от глад и ям много често. Колежките ми казват, че отслабвам. А аз почти си възстанових теглото от преди да забременея. Поначало съм пълна и още не ми личи. Нося една права пола, която в седнало положение сякаш ми притиска корема. Още не съм мислила за дрехи за бременни.
Личи си, че не ми се спи още, но кой ли ще изчете тия писаници?!?!?!?
Желая ви от сърце здраве и късмет!!!
Забравих да ви питам най-важното. Чувствам тежест ниско долу и често ходя по малка нужда. Нямам болки, или са много рядко и не са силни. Тогава вземам но-шпа. Чудя се дали е нормално.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 06:00 от dimginjan

# 182
  • Стара Загора
dimginjan и аз не спя спокойно не си сама. Събудих се обляна в сълзи, сънувах нещо и в същото време плачетх. За но-шпа-то аз го пия все още по 3 пъти на ден защото не е спрял да ме боли коремът, дори сутрин когато трябва да ставам да водя баткото на градина ми е доста трудно ставането от леглото.
За зодиите аз съм риби (26.02), баща ми е риби (03.03) и баба ми е риби (07.03), та си мисля че още една риба няма да е излишно понеже имаме и 3-ма души лъв - мъжът ми, брат ми и кумът ми.
Нефертити нещо се загуби вчера. Гледам, че и зелено човече не е писала 1-2 дена!

# 183
Добро утро и от мен:)
Каква поспаланка бях,а вижте ме сега в 8 ч. кукуряк.
Виждам че нова тема се е отворила -за зодиите:) Аз съм водолей,мъжа ми е стрелец,а бебето ще е риби като баща ми;)

Пловдивчанки днес в 10.30 пред Гранд или вътре ще се чакаме?Аз ще съм с бежов шлифер-казвам за да ме познаете!
Ако закъсненя 1-2 минути,моля изчакайте ме,защото най-вероятно ще дойда с такси.Но по принцип идвам даже по-раничко,защото самата аз мразя да ме чакат както мразя и да чакам.

# 184
Нефертити нещо се загуби вчера. Гледам, че и зелено човече не е писала 1-2 дена![/b]
Аааа тук съм само че вчера не ми остана много време за компа.
И сега да се изкажа и аз за случката със снимките, много неприятна история, Слънце добре че труда ти не е отишъл на вятъра... и аз си мисля че е невъзможно да се изтрие по грешка .... и спирам до тук по тази тема
Маруся, радвам се че вече усещаш бебчето  Hug
Момичета на вас казаха ли ви вече каква ви е плацентата предна или задна , на мене доктора ми каза плацента по предната стена и на дясно
Сега да пожелая хубав уикенд на всички мами и бебчета и приятна среща на пловдивчанки

# 185
Добро утро.Снощи докато заспа и лежах на ляво не подвижно и пак го усетих по -слабо.

Нефертити,и на мен ми казаха че плацентата е на предната стена в дясно,само дето била ниско.До 16 г.с. имало миграция е наричали,не че било точно така ,но така му викали.А окончателно около 20г.с. можело да се говори каква е точно плацентата.

Сигурно е нормално,ако ли не ще се молим да е.
Неферити,ти си 2 седмици по-напред,ти усетила ли си го бебо?

Аз му казах на док ,че искам на 2 седмици да ме гледа,не мога да издържа повече.И така мина една ,сега още една и пак съм там.И съм решила да подпитам пола,знам че той иска след 22поне семица.

# 186
Сигурно е нормално,ако ли не ще се молим да е.
Неферити,ти си 2 седмици по-напред,ти усетила ли си го бебо?
Имам аз едно подозрения, ама искам да съм сигурна, миналия път плацентата ми беше задна и го усещах по-ясно

# 187
  • София
Здравейте от мен! Вчера получих обаждане по телефона, което ме накара да осъзная колко безотговорно постъпих като не намерих 5 минутки да напиша, че цяла седмица няма да сколасвам да влизам, защото нали търсим квартира и огледи постоянно и т.н. Хиляди извинения, че не намерих време да се обадя, но просто така се случи, не очаквах, че толкова няма да ми остане време ин че толкова много ще се уморявам  Embarassed
А днес съм станала в 7 да чета и да пиша, пък то форумът досега не работеше (поне при мен). Ще гледам да наваксам до довечера. Надявам се да има яснота за срещата утре  Praynig

Да кажа само, че намерихме квартира и другият месец ще се местим! Дано всичко е наред, вчера подписахме договора, много ми беше нервно и притеснено, и много се уморих, защото на мъж ми смените бяха много кофти и се наложи аз да търся и да ходя по огледи в този студ. Но да не мрънкам повече, стскайте палци всичко да е наред и на 11-12-ти октомври да се изместим успешно. Ще бъдем в Люлин 9, до сп. Западен парк на метрото. Ако някой е в района, ще бъда благодарна да ми пише ЛС, защото кварталът ми е абсолютно непознат, все съм живяла в другия край на София.

Стана много егоистичен пост, прося извинение, но обещавам довечера да наваксам с четенето и да пиша вече по нашата си тема.

Целувки на всички, трогна ме вниманието, подкрепата и загрижеността ви, обещавам, ако се налага да "изчезвам", да се обаждам на някого   bouquet

П.С. Точко е добре и другата седмица чакаме резултата от БХС.

# 188
Добро утро! Hug Hug
Гледам че никой не е сервирал кафе--моля:

Зелено човече--Много се радвам ,че сте разрешили въпроса с жилището!Много те мислех и все чаках да си пуснеш скайпа ,но ти не!
Жалко само ,че сега ще сме далече и няма да можем да се виждаме толкова често!

Аз за срещата писах че няма да мога да дойда!Не ми остава нищо друго освен да Ви пожелая приятно прекарване!

Гледам за зодий си говорите--АЗ съм Риба а мъжът ми е  е Овен!Малката апринцеска е Лъв а живот и здраве бебо ---ще е или неговата или мойта зодия!
Мога да кажа ,че има нещо вярно в зодийте и си имат свойте отличителни белези

Хубав ден Ви пожелавам!!!!!!!!!

# 189
Добро утро момичета,
Не съм ви изчела още, ще се върна след малко че доста се е насъбрало.
Не искам да ви отегчавам ама съм много разстроена от снощи. Излизахме с едно приятелско семейство, което от 5 години живее в Канада /Монреал/ и вече си имат 2 дечица /на 3г. и на 7 месеца/ родени там. Е те честитиха ни като им съобщихме че чакаме детенце. И от приказка на приказка като им казах че вече знаем пола и те  Shocked ей така. И започнаха едни спорове че при тях единствено в 20 седмица ги гледат на ехограф един единствен път. Аз съм се била шашнала че чак от Бургас и ходя на изследвания във Варна а сега в София и т.н. Що не отида до Канада... #Cussing out А бе нямам думи. И някакви такива ми се присмиват, ето ние 2 здрави деца имаме, дори и само с един ехограф. А те дори и за 4D не са чували.
Аз заявих че е безотговорно цяла бременност да мине само с 1 ехограф, било в ранна бременност да се установи да не е  извънматочна, или накрая как е обърнато бебето. И знаете ли какво ми отговориха: ами то ако е извънматочно ще те боли зверски /и трябва да седиш и да чакаш докато те заболи/, а като дойде време за раждане с опипване разбирали как е обърнато детето. Потресена съм. Да правят каквото искат в Канада ама да не ми се присмиват на мен Sad

Извинявам се за това излияние ама ми е много криво. И мъжо ми застана на тяхна страна, че съм се била шашнала....

# 190
Яница  Hug не обръщай внимание на такива изказвания, само ти можеш да знаеш кое е най-добре за теб, твоята бременност и твоето бебе, ако ще се чувстваш по-спокойна , може и всяка седмица да ходиш на преглед ....
Зелено човече, радвам се за хубавите новини около тебе

# 191
  • под кривата круша
Добро утро и от мен  Coffee
Зелено човече, радвам се да те видя отново и то с добри новини:)
Janitsa, и край мен има познати, които намират двата видеозона, поети от касата тук за напълно достатъчни, че и спорим задето в чубина и толкова няма на тема има ли смисъл от повече прегледи. Аз съм #Shocked от тази логика защото също мисля, че е крайно недостатъчно, пък и като ти е минало нещо лошо през главата веднъж, после си много по-предпазлив. Но мисля, че един ден и тук ще стане като там-на принципа на естествения подбор-нали попиваме всичко-и хубаво, и лошо.
Хубав ден ви пожелавам и приятна почивка Hug Аз ще се опитам д накарам милото да отидем на бебешкото изложение в Спортна зала, да видим ще успея ли.

# 192
Е успях да ви прочета   Simple Smile
Зелено човече и аз се зарадвах като прочетох че всичко се нарежда при вас лека по-лека. Безпроблемно местене на новото място  Peace
Nefertity, Marussia и вие ме зарадвахте с добри новини, трепкания на бебо и добри новини от прегледите  Hug

Есме Вихронрав съгласна съм с теб. Навсякъде ще се намери някой да те упреква и да дава съвети. Ама аз се надявам да не се върнем към "естествения подбор", както не можем да върнем и живота назад, без всичките технологии и т.н. и колкото и да ни се иска да е всичко "ЕКО". То трябва да се върнем тогава: да пътуваме с каручки, да копаем с мотики, да гледаме бебетата с пелени а не с памперси, да няма телевизия и Интернет за да сме неинформирани и тогава да разправяме "Ами нашите майки сякаш са ги гледали на видеозон".  А сега се замислям че точно някой от емигрантите са като нашите роми тук /с разликата че не раждат толоква много деца/ в смисъл че използват само това което им е по здравна каса тъй като частните прегледи са много скъпи. Вие да сте чували роми с по 10 деца да си правят ФМ, БХС и тъй нататък. И от тези 10 деца поне едно им е болничко и го пускат да проси чрез съжалението на хората към недъзите му  Sad Аз като видя болни деца и сърцето ми се свива. А естествения подбор се изразява само при несъвместимост с живота, а всички други случаи???
Охх спирам да мисля вече на тази тема. Аз ще си направя необходимите изследвания а пък каквото щат да казват някои.

А чета по-горе че за зодии си говорите. Аз да си призная не съм много запозната  Embarassed. Аз съм стрелец, мъжа ми рак, а бебо живот и здраве риби.
Нямам лични наблюдения върху мъжки рибки, ако някой познава нека сподели какви са им характерите

# 193

Janitsa, и край мен има познати, които намират двата видеозона, поети от касата тук за напълно достатъчни, че и спорим задето в чубина и толкова няма на тема има ли смисъл от повече прегледи. Аз съм #Shocked от тази логика защото също мисля, че е крайно недостатъчно, пък и като ти е минало нещо лошо през главата веднъж, после си много по-предпазлив.
Точно така е. Janitsa, на приятелите ти мога да им разкажа докъде може да доведе недостатъчно доброто проследяване, ще спрат да се присмиват, уверявам те Tired . Пък теб само мога да те поздравя, че си била опонент на такива твърдения Peace .
зелено човече, аз съм на Вардар. Не е като да съм баш в района, ама за в краен случай ставам Mr. Green  bouquet
За протокола: аз съм Дева, мъжът ми- Близнаци (според всички книги това били двете най- несъвместими зодии Laughing ), а Боби ни е Рак (за 12 минути изпусна на татко си зодията). Аз вярвам, че има някакви общи черти, характеризиращи дадена зодия, но далеч не робувам на това и не се съобразявам с тях по какъвто и да е начин. Ако някога обръщам внимание, то е за забавление Grinning

# 194
  • Варна
Здравейте, новата тема е подготвена. Вчера събирах картинки и надписи, а днес я оформих. Имам и други идеи, но се надявам тази да ви хареса. Ако искате давайте предложения за нови заглавия, ако не ще избера едно от тези в предходния списък.
зелено човече радвам се, че писа и че сте уредили квартирата.
dobro_nastroenie напиши ми кога е терминът ти и откъде си, за да те включа в списъка.
Сега излизам после ще ви дочета и ако сте начаткали 15 стр. ще пускам произведението си  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт