Скъсани коленни връзки- къде се оперирахте?

• 430 858
  • 879
  •   1
Отговори
# 810
И на мен ми предстой подобна операция, аз съм с частична ПКВ, и различни доктори ми казват различни неща. Едни казват, че трябва да оперирам частичната ПКВ на предна кръстна връзка, а други само артроскопия на Плика-та. Имам час за д-р Хубенов на 01.11. и се надявам вече той да ми каже точно как стоят нещата, че взех да се обърквам.
Моля някой, ако е имал подобен проблем да даде съвет.
Ако имаш ЯМР ще е добре.
Имам ЯМР и две различни мнения на двама различни доктори. Единият казва, че трябва да се оперирам частичното скъсване на ПКВ, а другият - не. Сега ще видя на 01.11. д-р Хубенов какво ще каже. Иначе предполагам сумата ще е около 2000 лв.

# 811
И на мен ми предстой подобна операция, аз съм с частична ПКВ, и различни доктори ми казват различни неща. Едни казват, че трябва да оперирам частичната ПКВ на предна кръстна връзка, а други само артроскопия на Плика-та. Имам час за д-р Хубенов на 01.11. и се надявам вече той да ми каже точно как стоят нещата, че взех да се обърквам.
Моля някой, ако е имал подобен проблем да даде съвет.
Ако имаш ЯМР ще е добре.
Имам ЯМР и две различни мнения на двама различни доктори. Единият казва, че трябва да се оперирам частичното скъсване на ПКВ, а другият - не. Сега ще видя на 01.11. д-р Хубенов какво ще каже. Иначе предполагам сумата ще е около 2000 лв.
Съвет от мен занеси само ЯМР то ,а мненията на другите доктори ги запази за себе си.Малко се дразни

# 812
  • София
Имате ли информация дали касата поема артроскопия с цел изваждане на парченце хрущял? Не за себе си питам, извинете невежеството ми, тази тема избрах за най-подходяща.
Бихте ли препоръчали лекар в София за такава интервенция?

# 813
  • TX
Имате ли информация дали касата поема артроскопия с цел изваждане на парченце хрущял? Не за себе си питам, извинете невежеството ми, тази тема избрах за най-подходяща.
поема при здравноосигурени лица

# 814
Ако е Артроскопия да поема я
.Доцент Георгиев София мед преглед 80ЛВ.
Д.Р  Хубенов 50лв. преглед Драгалевци
Д.Р Дамянов Дианабад, Клиника по спортна ортопедия  на д.р Шойлев.

# 815
Момичета аз да питам... Приблизително колко време след операцията на ПКВ (ако има някой и с менискус) успяхте да сгънете коляното на 90 градуса?

# 816
Силен глас за Др. Хубенов и клиника Св. Богородица.
Уникален специалист, казва всичко директно, целта не е да се прави операция а да се помогне на пострадалия по най-добрия начин. Екипа от рехабилитатори са страхотни.

# 817
Д.Р Хубенов цена на  предна кръсна връзка 2,400
инжекции плазма 5 бр.450 лв

# 818
Д.Р Хубенов цена на  предна кръсна връзка 2,400
инжекции плазма 5 бр.450 лв

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 11:10 от pavlin_76

# 819
Силен глас за Др. Хубенов и клиника Св. Богородица.
Уникален специалист, казва всичко директно, целта не е да се прави операция а да се помогне на пострадалия по най-добрия начин. Екипа от рехабилитатори са страхотни.
Предстой ми да се сблъскам тепърва с д.р Хубенов като специалист и с рехабелитаторите му.Ще си дам мнението след операцията .

# 820
  • Sofia
С какъв преглед или изследване се установява ,че е скъсана коленната връзка?
Каква най-често е причината?
Може ли от дълго ходене да стане?

# 821
Преглед от ортопед /читав/може да останови или ЯМР.Причината не може да е от ходене по скоро от падане травма.Аз си скъсах външен миниск като се подхлънах на мокра тераса.

# 822
  • Sofia
мерси bouquet
Бъдете здрави Hug

# 823

Късането на кръстна връзка е съпроводено с ужасна болка, оток и ако нямате такива спомени, то нямате скъсана връзка. Прочете ми постовете за методите и за ортопедиет.

# 824
  • Sofia
Ок
Мерси bouquet

Общи условия

Активация на акаунт