"Бебочета красиви, ритат и играят, но до ФЕВ&#

• 15 803
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!

Хайде и аз да се запиша. Започва да ми става много тежко на работа и така ви завиждам за болничните. Аз дълго време търсих тук работа и когато най-после си намерих (и то страхотна), разбрах и че съм бременна...първо много се бях притеснила, но след това реших че ако тук останат много доволни от мен ще ме вземат и след майчинството! И с тази цел реших да не отсъствам нито един ден! Слава богу, не ми ставаше лошо в началото и нямаше проблем. Чак наскоро видяха колегите че съм бременна. Сега обаче като си представа че трябва да работя до края на годината без прекъсване...но ще стискам зъби и ще се оправя, почти пет месеца сам издържала, още 3 няма да ми се опрат.
Иначе бебето ме скъсва от ритници.
Друго нещо което забелязвам е как ми се е развил майчинския инстинк. Като си гушна голямата дъщеря ми се насълзяват очите от умиление. Не мога да и се наситя, само я целувам...абе лигла голяма сам станала! Другите майки, при вас как е?
Другата седмица в четвъртък сам на FM и няма търпение да се срещна пак с бебчо.

Тук видях една майка, която е родила дъщеря си на 12.08.2004 а термина на второто и е 13 февруари(не съм сигурна, не ми се връща назад да търся). И моята голяма дъщеря е на 12.08.2004 и втората като при нея - с този термин по видеозон!!! Остава и вторите деца да си родим на една и съща дата...и ще трябва да внимавам, че ако после има при нея трето може и аз да очаквам включване!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 11:46 от v.pluemper

# 196
Добро утро и от мен! И аз съм от работещите мами, дето нииииикак не им се става да ходят в дъжда на работа, ама... Много е странно, че има различни мнения по въпроса дали болничните преди 45-те дни влияят на паричките за майчинсво после! Вече си мисля, че явно хората не могат да смятат, друго обяснение нямам. А и мен, както всички нас, това живо ме интересува. разсъждавайки логично - нали докато сме в болнични работодателя си плаща пъслните ни осигуровки или съм в грешка? МОЛЯ, някоя мама, която е наясно да каже и да се закълне, че е така  Laughing
Биби, аз съм от София, но си правя планове по-нататък да се разхождам до Пловдив, би ли споделила къде се намира магазина на Premaman? Благодаря предварително!
Да ви се оплача - много противни и неприятни сънища сънувам напоследък. Доскоро ми се случваше от време на време, ама от няколко дни е постоянно, без прекъсване, направо ме е страх да заспивам вечер... И сутринта ставам изморена и подтисната. При вас как е?
Хубав ден от мен, хубави емоции и добро настроение ви пожелавам, напук на гадното време навън  newsm51
P.S. Zitka, успех на ФМ, стискам палци за добри новини и хубаво филмче!

# 197
Здравейте,

искам да ви попитам при вас боките и придърпванията продължават ли?
Аз от вчера изпитвам някаква болка  на моменти остра ниско в дясно  newsm78 И не мога да разбера от какво е?

mother-of-pearlS благодарности за рецептата. Аз миналата седмица бях със същите симптоми и се чувства ужасно. Ще го пробвам това  Hug

Mecholana и аз съм така със сънищата. Супер странни, страшни. откачени и незнам какви сънища сънувам. Понякога се събуждам доста напрегната от тях и както казваш подтисната.

Мамчета, а вас бебчовците постоянно ли ви риткат? Моето май е от мързеливите и се обажда когаот си поиска. Например вчера цял ден никакво го нямаше, чак се бях попритеснила. И вечерта към 9 се размърда яко, ама надигаше коремчето. Беше много забавно. И най странното беше, че го чувствах адски ниско - при срамната кост (точно над нея) и оп след млако точно под пъпа. Явно яко се въртеше  Laughing

# 198
Здравейте милички,

Аз три дни хайманосвах по язовир Искъри сега съм на работа, но нещо определено не ми е добре  Sick - не знам дали е вирус или попрекалих с хапването тези дни  newsm78

Прочетох две хубави новини и много се зарадвах  Simple Smile
Десика, макар и на патерици, те поздравявам за рождения ден и ти пожелавам много здраве, много щастие, уют в семейството, приятели и разбира се живи и здрави рожби   bouquet
Дая честит рожден ден и на вашето семейство   bouquet Винаги съм твърдяла, че да запазиш семейството си е едно от големите предизвикателства в живота, така че те поздравявам за смелостта.

Мечоланке, нормално е да сънуваме какви ли не щуротии. В повечето случаи са страшни, но това е от хормоните. Както ставаме по-ревливи и чувствителни, това не може да не ни повлияе и на подсъзнателно ниво. Аз се усещам, че и на най-обикновения филм се връзвам до безобразие  Embarassed

Carbo, много си лаконична нещо  Mr. Green я да се разписваш, както ти си знаеш  Mr. Green  

Искам да попитам нещо, което ме тормози: вие имате ли бяло течение. Напоследък ежедневните ми превръзки са вечно мокри  Crazy това случва ли се при вас...уж излекувах гъбите, да не би да са нова порода или друго нещо  newsm78    

# 199
Искам да попитам нещо, което ме тормози: вие имате ли бяло течение. Напоследък ежедневните ми превръзки са вечно мокри  Crazy това случва ли се при вас...уж излекувах гъбите, да не би да са нова порода или друго нещо  newsm78    

При мен също се появи и се засили въпреки че в момента си слагам глобули от 5 дни и трябва да продължа още 7.
Но го отдавам на времето. Стане ли студено и на мен по-точно студено ли ми е винаги ми се засилва. Така че може да не са гъби. А доколкото знам при бременноте е нормално да е малко по-засилено бялото течение.

# 200
Десика, матката в момента стига до пъпа, не по-нагоре, така че е нормално всичко, каквото усещаме, да е под него  Laughing
GALL78, аз от една седмица съм със засилено течение, щях даже и аз да питам, ама забравих. Обаче онзи ден си купих най-после и аз някаква книга и в нея пише, че през петия месец се появява или засилва течение, което ако е без цвят и неприятен мирис, нямало нищо притеснително. То пазело от инфекции... абе луда работа newsm78 Препоръката е да се използват... ежедневни превръзки! Явно ще си го носим ди края #Crazy

# 201
Горният пост е от мен!

# 202
Здравейте мами   Hug
 дая честито госпожо!Много щастие, любов и здраво бебче!
за Венета Райкова мисля,че корема не беше толкова голям, колкото го правеше роклята
искам да питам мамите от Варна на къде сте се ориентирали за раждане? раничко е но все пак... (аз съм на 30 мин от Варна и си мисля там да раждам, но мн различни мнения чета в интернет за различните болници  newsm78 моите мнения че раждането в Майчин дом се свежда до секцио, а пък в АГ и ОБ за да се чувстваш по-спокойно трябва уговорка  newsm78

# 203
"Биби, аз съм от София, но си правя планове по-нататък да се разхождам до Пловдив, би ли споделила къде се намира магазина на Premaman? Благодаря предварително!"
Me4cholana - магазина в Пловдив се намира в Ж.К. "Тракия". Най - лесният начин за обяснение е от Мебелна къща, като влизаш в Комплекс Тракия, на първото кръгово  - в дясно има блокове, под тях има магазини. Ето там е на Премам -на лесно място е, ще го намериш. Иначе магазина не е много голям, но има от всичко.

# 204
десика спокойно засиленото течение е съвсем нормално. ако е безцветно и няма мирис не се притеснявай! точно по този въпрос съм питала на ЖК
и спокойно момичета наслаждавайте се на този приятен момент от бременността, не си мислете лоши работи  Hug

# 205
Привет маминки   bouquet
siqnie аз още не съм решила къде точно ще раждам, но Майчин дом не ти го препоръчвам- работят големи некадърници там... за съжаление Simple Smile

Уф момичета утре съм на ЖК и силно се надявам бебока да се отсрами и да покаже своите гащички  Praynig Освен това ще ми вземат кръв за потвърждаване на кръвна група,че предните показаха В-, а майка ми твърди че съм В+ така че стискайте палци  Heart Eyes

# 206
И на мен ми се усили течението и ми е много дискомфортно, но лекарката като ме гледа вагинално нищо не ми изписа. Само констатира че го има!
А за сънищата - да, и аз големи страхотии сънувам напоследък. Много странно, че като ставам да пишкам и заспя после пак, съня продължава от там където съм го прекъснала. По-скоро сякаш ходя като сомнамбул до тоалетната без да се събуждам. Самите сънища са много въздействащи и силни. Както вие казвате - сякаш от това което сам сънувала зависи настроението ми през деня!

Аз съм кръвна група А - . Тя и моята майка твърдеше че съм положителна защото те и двамата с баща ми са А +, но лекарката каза че макар и рядко и тази мутация се случва.
Но добре че съм успяла да си намеря отрицателен мъж и не се притеснявам.
Той е Б - . Но дори да не беше, няма страшно, нали има инзекции.

# 207
  • Варна
 ЧРД на Desica на патерици, но чак днес имах време да чета!
 Daya9 честито и на теб. Дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много положителни преживявания!
 Inesita, Kamelia 19  welcome.
 Signie, наистина е рано да мислим къде ще раждаме, но аз за себе си съм решила да е в АГ- то на ВИП-етажа. Иначе за всички болници има различни мнения, така че всеки сам решава.
 Относно предложението на първа страница да пишем кой откъде е и коя бременност му е поред не е лошо, но трябва после някоя от мамите, които знаят как се влиза с общия профил да влизат и да добавят данните. Ако искате може при писането вече в следващата тема всяка мама да дава информация.
 Лек ден от мен засега! Simple Smile

# 208
Може ли да помоля някоя от мамите да ми пише на лични паролата и потребителското име за снимките да кача някоя друга Simple Smile
Мерси предварително   bouquet

# 209
Току що ми се обади една приятелка и каза, че ми е купила маслото за бременни на Веледа от Австрия, някой ползва ли го, чувала съм много добри отзиви за козметиката на Веледа, но в България е доста по-скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт