Отговори
# 210
Марица честит рожден ден с малко закъснение с най добри пожелания
Mariposa честит рожден ден бъди жива и здрава и много щастлива

# 211
Natia честит рожден ден мила , много здраве много щастие и любов

# 212
Silrai честит рожден ден

# 213
Марица съгласна съм с теб за това. Известно ми е че испанците не се славят много много с дисциплина  и култура. Но според мен всичко е от възпитанието на детето. На нас ни прави впечатление защото когато ние ходихме на училище времената бяха други. Но сега няма ли я тази разпуснатост и в България няма ли ги същите истории и в българските училище. Ние очакваме много защото сме възпитавани в друго време но днес времето не е същото. Изгубва се доброто отношение между хората изгубват се морални ценности на които нас ни учеха да бъдат първо място. Живеем в друго време. Така мисля аз. На всички от мен Hug Hug Hug

# 214
  • Варна
Упс, Гери, благодаря ти за разяснението, веднага се поправих.

Мимки, благодаря ти за инфото, аз бях приготвила почти по 5 от всяка дрешка, бодита, ританки, блузки....но сега ще взема само по 1. А за това че бебо е при майката - супер  Grinning

Венелина, радвам се, че бебка е била при теб. Дано с името да се оправите, и да нямате проблеми....  Hug

Дивина, май наистина си зависи от болницата ... ще поразпитам...а за болките в ребрата, се успокоих, сега, когато ми казвате че е нормално.  Laughing

Честито на рожденничките!   bouquet

Станислава, съгласна съм, и ми е тъжно....  Cry

# 215
Кари, пакри, благодаря! Да ви се връщат в двоен размер пожеланията!  Heart Eyes

А сега да почерпя...

# 216
Натия, Честит Рожден Ден!Много усмихнати дни и весел празник!

# 217
Охо,пак си имаме две рожденни4ки!
silrai и natia,4естит рожден ден!
Желая ви здраве,щастие и много любов!

# 218
  • E-CLM & CH-VD
Леле, тези бонбони с розичките отгоре  Crazy Пу за мен Laughing

Честит рожден ден, Силрай, Натя  Hug Hug
Бъдете много щастливи, много късмет и здраве ви желая!

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИЛРАЙ И НАТЯ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО МНОГО ЛЮБОВ!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
За образованието в България, реферат мога да напиша, както и за възпитанието на у4ениците, държание...но това го има по целият свят, нищо ново няма да кажа.

Марица, да купих си спиралата, много съм доволна, аз по принцип, за мен, най добрите спирали са на Ланком. Та тази прави едни леки4ки вибрации, (леко гъдели4ка миглите), които заместват необходимото движение зиг_ заг за нанасянето. Също така 4рез вибрацията нанасянето на става както под миглата така и над нея, в смисъл обикаля цялата мигла и се полу4ава равномерно нанасяне. Много съм зле с обясненията Flutter Цената ми излезе 36?.
Ести Лаудер, има подобна, излязоха по едно и също време , ама аз не съм и фенка.

Ада, Хара не е в Барселона. Тя като влезе, ако иска ще пише къде живее. Нали ме разбираш, просто не е моя работа да давам инфо. Embarassed

# 221
  • Murcia, Spain/Ruse
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕННИчКИТЕ,ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И ВИНАГИ ОБИчАНИ smile3525 newsm51  nbirthday bdbaloni

# 222
  • Murcia, Spain/Ruse
АБЕ Я НЯКОЙ ДА МЕ СВЕТНЕ КАК СЕ СЛАГАТ ТИЯ КРАСОТИ С ТОРТИТЕ И ЦВЕТЯТА newsm53 smile3506?

# 223
АБЕ Я НЯКОЙ ДА МЕ СВЕТНЕ КАК СЕ СЛАГАТ ТИЯ КРАСОТИ С ТОРТИТЕ И ЦВЕТЯТА newsm53 smile3506?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 224
  • Murcia, Spain/Ruse
Дивина,явно си права че проблема е на местна почва,заЩото Силрай ми беШе казала оЩе отдавна че те са нямали никакви проблеми а са на близо до Мурсия ConfusedИ не само тя и други не са имали проблеми,но това не  е болка за умиране Peace
По въпроса за уригането,тупах я ,по корем я слагах и така сме седели по 30 мин и неиска и неиска....Дано с времето сама започне да си се  Peaceуригва Joy[/color][/size]

Общи условия

Активация на акаунт