Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 613
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз точно исках да кажа, че Криско е сладур, и че ми изглежда на 2 г.  Wink

аз купих на Кая едни обувки до над глезена на КиК, червени със сърца отстрани (никак не обичам сърца на дрехи, бижута, обувки, и т.н.), ама аз отидох за онези с калинката, много ги харесвах, и подметката им е много гъвкава, а те свършили и повече нямало да ги правят. Ядосах се, защото ги гледах до миналата седмица. Ще проверявам и в други магазини, ама не знам дали изобщо ще ми трябват втори чифт есенни, или направо някакви ботушки да купя по-нататък.

Космонавтът на Кая от миналата година е размер 74 см., тя сега уж е 77, ама й го пробвах и й става, ще свърши работа поне за началото на зимата, после ако го израсте ще търся друг. ама мисля и някакво чке да й взема, засега съм решила да търся дебело елече без ръкави.

Кирова, честито за проходил Сашко, да ходи здраво, без произшествия!

И аз все повече се психирам за тая ваксина, засега я планирам за петък.  Sick

# 76
Добро утро и от нашата къща:)
За космонавтите и аз съм на мнение, че е по добре гащиризон+яке, по удобно е като го качваш в колата детето да сваляш само якето, отколкото да го разопаковаш. На Никсъна миналата година му бях взела космонавт- яке, което се закача за долна част, като торба, с дупка за колана на количката/столчето. Якето му става, а долната част не съм я пробвала, но той така или иначе вече не търпи да са му покрити краката. Даже се чудя има ли смисъл да търся някакво чувалче за количката. Иначе му взех дълго якенце ( до под дупето). Грейка също му купих, двулицева, 15 лв някъде струваше. Имаше и бананово/бежово и розово/бежово, но пък са в Надежда, което май не устройва Дундурела. юПродавачката каза, че ги е продала много бързо, много се търсели в това време.
При нас МПр ваксината мина без странична реакция, но по принцип педито каза че 10 дни е срокът за такива, не се проявявали веднага.
Честито на проходилите, и браво на порасналия Криско. Благородно завидях за босите крачета, тук е такъв бахър....
Макар че вчера следобед печеше слънчице и се напекохме на терасата, Никсъна разнася камъни като луд напред назад. А аз го дебнах да не ги пуска през парапета на долните тераси Mr. Green Много е хитър вече, направо не мога да опазя нищо. Научи се да разкопчава ципове- на раници, на чанти и рови вътре- освен това се научи и да отваря винтови капачки, колко кремове ми заминаха, вече им изтървах бройката. Вчера уж за секунда оставих един лосион на масата, веднага го взел и като влязах в хола много старателно го размазваше по белия ергенски килим на мъжа ми Joy Освен това е голям любител на ключовете, събира ги, ходи насам натам и където види дупчица почва да ги пъха. В резултат моите ключове за вкъщи изчезнаха някъде и сега сме само с един комплект и си звъним с мъжа ми кой си е у дома и кой ще се прибере първи.

# 77
Добро утро!  Grinning
Неприятно време за майки с деца!Откак родих времето ме вълнува силно.Ще видим как ще наредим деня.След трите дни с пълна къща сега е вили на могили и ме чака яка оборка.  newsm79
Уинкс,много съм впечатлена от Крис!Има меко излъчване,но мъжествено в същото време!Аз харесвам високи и жилави мъже,но не взех такъв де(както обикновено става).Снощи се прибрахме късно,но видях че Денсинг старс е започнало.Интересно,защо не.Виж в Биг Брадър само жени вкарали,в един паднал самолет.Какво да им гледам само на жените и на грозния самолет.Дано вкарат интрига някаква.
Относно космонавтите и аз имам цял,но тва си е за разходка само навън,ако решиш да влезеш на закрито и топло и да разсъбличаш,трябва да си носиш долнище някакво.Аз ще си ползвам зимното чувалче и тази зима,така че също искам хубаво топло яке,но нещо не намирам или ако има са прекалено скъпи,някак неприемливо за мене.
Вики има малко проблеми с нета,но скоро ще е на линия!  Grinning

# 78
  • Варна
Честит рожден ден на Кати и Аганка!  bouquetБъдете живи и здрави!
И аз съм фенка на 24 и си го следя с интерес.А пък снощи като почнаха тия реалитита направо  Sick.Особено ББ.Мислех си ,че човек трябва да се разтоварва с подобен род формати, а пък аз се натоварих от съдбите на хората които влязоха. SadАма зимата като няма какво да се прави ще се налагам да ги слушам за фон.
Уинкс, много е пораснал Криси и е голям чаровник  Heart Eyes
Кирова, честито ти ходещо човече. bouquet
Оф тая ваксина МПР сега много ме стресира.Знам, че не може без нея, ама като ви слушам и се замислям и се настройвам.Марти, дано всичко с Никола вече е наред.А има ли обрив или само Т? 

# 79
Здравейте момичета  wavey
Аз си ви чета, но нещо нямам настроение за писане /то за нищо нямам настроение де  Sad/
Ина е със страхотна хрема  Cry и не ми дава но никакъв начин да и почистя нослето  ooooh!
Страхотия направо е вкъщи  Tired
Всички болни да оздравяват
А заглавието на темата е много хубаво  newsm10

# 80
Оф тая ваксина МПР сега много ме стресира.Знам, че не може без нея, ама като ви слушам и се замислям и се настройвам.
Аз затова вече гледам да не се заимслям много много, иначе просто ще полудея Rolling Eyes

С носа и при нас беше голяма борба, Никсъна беше хремав преди десетина дни. Слагам го да легне на краката ми, затискам го  колкото мога с тяло, той виси с главата надолу, рита ме, блъска с ръцете, а аз се опитвам да му уцеля носа с помпичката.....
Не знам дали с оная помпичка за прахосмукачка няма да е по ефикасно, но спроред моята педиатърка това било вредно. Не знам тъй ли е, не е ли..

# 81
  • София,
ДА заглавийцето наистина си ни е страхотно и точно отговаря на темперамента на нашите дечица!
Там-там дано бързо се оправи Инката! Hug
BOOTY ама много си права и аз така като тебе ги слушам само за фон, и наистина е страшно натоварващо. Аз вечер не мога много да гледам телевизия, че нали се занимавам с децата да ги нахраня, да ги изкъпя и приготвя за лягане, а и Вероника не заспива без мен, така че понякога до 10 ч. съм заспала с нея, ама вчера като припадна онова момиче от Пловдив и се позагледах, ама се чудя, това дали не е някакъв трик и тя да у получила някоя от тъпите им мисии newsm78 преди да влезе!
Кирова да ти е жив и здрав ходещия малчуган Hug дано скоро и ние да се похвалим.
Марти как е Никола днес, дано нямате Т. Нещо и аз почвам да се замислям и ми става страшно, нали и ние още не сме я слагали, в началото на октомври трябва да я сложим, че нали бяхме болни и трябва да мине поне месец да се позакрепим, само дано не се разболеем до тогава!
Яна и аз като теб вечер винаги преди да си легна гледам поне да зърна прогнозата за времето за другия ден! Не че много им вярвам де! А днес е направо ужасно!  Вероника вече от един час квичи на вратата, днес явно ще ме подлуди! Тук наблизо до нас има един детски клуб Франклин и е много хубаво! Вчера водих баткото там на рожден ден, но и Верониката беше с нас, и много и хареса, пуснах я с една какичка вътре и после не мога да я изкарам, така че проблемът за зимата е решен, ще ходим там, само да проходи хубаво, че да се заиграва там, а аз да си пия спокойно кафенцето Joy.
Рокси а за тези елечета дето говориш и аз вчера ги гледах, наистина са много хубави, но имаше само синьо с бежово. Но жената ми обеща, че през седмицата ще зареди и ще пратя таткото тия дни да провери. Ама сега се сетих, че той нашия татко обикаля и из Надежда, та ако ми дадеш точния адрес на магазина ще го пратя да го намери и да купи. Сега например в къщи е студено и то доста, в едната стая съм включила радиатора и съм отворила уж да се топли навсякъде, ама то в тия общежития отвсякъде духа, абе нямам думи, та е хубаво да има и елек на гърба си! Вчера и взех и още две блузки - по дебели и едни джинси!
ДОнси как сте с Кико, а ученичката ? Какво стана с яслата! Hug
А тоя Криско наистина е голям юнак и си е много добре детенцето! Уинкс и моя батко някога растеше така, вървеше висок и слаб и все ме питаха на колко години е и го правеха многоо по голям, то и сега е така де! Hug
Ками и аз ще се радвам да се видим, освен да се разберем и някой ден да се домъкна към Младост на разходка, а ти в коя младост беше? И близо ли си до Патиланци, че то сега в студеното май няма друга алтернатива!
Ох, аз май попрекалих, ама само да поздравя и РОЖДЕНИЦИТЕ днес! Е Честито ЖИВИ И ЗДРАВИ! newsm59   ura  newsm59
П.П. Ехо кой ме изпревари? Ама наистина съм се оляла! СОРИ!

# 82
Рокси, голяма ти е фурия сина Laughing
Х. Кирова, чесито ти проходило момче Hug
Бути, няма обрив, появи му се една червена релефна пъпчица на крачето, която спореди педи няма общо с ваксината, но според мен има. Иначе снощи нямаше температура и се наспа добре, сега пак спинка, дано повече реакции да няма. Говори си с педиатърката дали да не дадеш профилактичо нурофен (това и за Кая,Ева и Вероника го пиша) - в листовката пише че се дава доза от 2.5 мл след ваксинация и още една след 6 часа. Аз не дадох, защото го прочетох по-късно...витамин С пък се дава за заушка (и за имунна система де) и аз затова давах...въпреки че ампули перорално не се давали уж...
сега ще гледам снимки на Криси  Grinning

Честит рожден ден на Кати и Аганка!  bouquet

къде ги гледате на Криси снимките?

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 12:04 от marisasav

# 83
  • София
направих беля,изпрах памперс в пералнята идеи някакви за отстраняване на гела?Тупах до сега ама не иска да падне напълно,колко работа си отворих Twisted Evil

# 84
  • София,
Изпери отонов всичко, може и да се получи! Знам, гадно е, аз съм правила подобни неща но с пакетче носни кърпи, ужас е! Thinking

# 85
Рокси а за тези елечета дето говориш и аз вчера ги гледах, наистина са много хубави, но имаше само синьо с бежово. Но жената ми обеща, че през седмицата ще зареди и ще пратя таткото тия дни да провери. Ама сега се сетих, че той нашия татко обикаля и из Надежда, та ако ми дадеш точния адрес на магазина ще го пратя да го намери и да купи. Сега например в къщи е студено и то доста, в едната стая съм включила радиатора и съм отворила уж да се топли навсякъде, ама то в тия общежития отвсякъде духа, абе нямам думи, та е хубаво да има и елек на гърба си! Вчера и взех и още две блузки - по дебели и едни джинси!
[
Ломско шосе 91, като идва от центъра към Надежда се пада отляво. Имаше розово, бананово и червено днес.
Гоца, чакаш да изсъхнат, тръскаш и переш наново. Или след като изсъхнат си увиваш тиксо около ръката и "лепиш" топчетата. Не ме питайте колко пъти съм прала носни кърпички по джобовете и колко съм се псувала след това ooooh! Embarassed

Сетих се да допиша нещо за ваксините. Понеже противниците твърдят че опасен бил живака, който се съдържа с тях, може би не е лоша идея временно да се изключат от менюто рибата, бяло брашно и консерванти. Също така четох, че в някои страни (САЩ) били забранени живачните термометри, не се продавали. Не знам дали е вярно обаче.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 16:26 от Рокси

# 86
  • София
Привет и от нашта къща!

Честит Рожден Ден на Кати и Аганка!  bouquet  bouquet

Приспах малечко и сега релаксирам с чаша кафе. Гого вече е на градина и дано страстите в къщи да поутихна, да се откъсне от Викчето и да влезе в релси. Rolling Eyes
Чета за ухажори, интерес към други дечица, а моето не проявява нула внимание към себеподобни. Към тях може да го примами само интересна играчка, която бива взета и отнесена надалеч да и се нарадва човека на спокойствие. Що така незнам. Thinking  Сега ще се опитвам да го социализирам / доколкото е възможно/. 
Дрешки не съм купувала още - използвам каквото мога от големия, но ще се наложи да пообновим гардероба.

Ваксината МПР ми е една от най- притеснителните. Отлагаме я засега, но кога ще са здрави и двамата за да я сложим незнам.

# 87
  • Асеновград
Здравейте ,
Честит рожден ден на Кати и Аганка   bouquet !
На мен ми е много сдухано , не искам да работя вече , искам да си стоя вкъщи и нищо да не правя ...
Вчера ходихме на гости на едно юлче 2008 , момиченце , имам чувството , че на 2 месеца е голяма , колкото Тедо като се роди.И като плаче все едно котенце мяука , едно тихичко.А моя Тедо изревнува , че я гушках , вреше се в мен и него да го гушкам.

# 88
Честит рожден ден на Кати и Аганка !
Празниците оползотворихме с обикаляне по магазините с таткото  Mr. Green И сега пак скука и студ,не ми се мисли цяля зима как 6те е .
За живака някой пита,аз да и кажа с4упих веднъж термометър и педиатърката ни каза да минем с прахосмука4ката и да измием там ,кедето се е с4упил.И това бе6е,но от тогава не ползвам такива термометри .

# 89
  • София
Честит рожден ден на Кати и Аганка! Много здраве и щастие!!!  bouquet

Били, много ти съчувствам, аз все повече се замислям, че ще се чувствам точно така пролетта, като се върна на работа и ми е много гадно, не искам да идва този момент!

Общи условия

Активация на акаунт