Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 590
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • sf
Ели, какво всъщност е станало с тая леля? Защо въобще се скарахте? Монетата винаги има две страни  Wink

# 286
Ками, ако искаш да не ти се пресича застройката слагай само жълтъка на яйцето Wink

# 287
  • София,
А аз пак искам да питам кой е на кухня МАМА Люси, доволни ли сте, споделете мнения. Аз записах Вероника и от утре ще взимаме тази кухня. джюниъра я отписах тотално - отвратителна е, а са вдигнали купона, за сметка обаче на качеството Naughty. Надявам се новата кухня да е по добра и да и хареса, че нещо ми писна да и готвя, а тя да не яде и да хвърлям всичко! ooooh!

# 288
  • Canada
Хай, да се включа на последната страница от темата. Simple Smile

Мимоза, хубави снимки! Мимко изглежда много доволен. Ти май си фен на червеното и изглеждаш много добре. И аз тази година си взех червен бански (е, моя е и с малко бели цветя на места), но само веднъж влезе в употреба, за съжаление.
Рокси, много обичам разкази с картиники/снимки! Никсъна много сладък как майстори нещо там. Laughing
Герката, мерси за обяснението. И на френски би се прочело така.
Ели, ще се наредят нещата. Hug
Раян още не е бъркал в тоалетната.  Mr. Green Но пък тръшка врати. Close
Дано Кристиан да свикне скоро, че да не се тревожи майка му толкова. Hug

Аз още не съм взела на Раян зимно яке и обувки, вчера погледнах тук-там, има симпатични, ама и цифрите не са малки... Също не смея да купувам обувки занапред, не всички от даден номер му стават.
Ей, голям кеф му е миенето на зъби с четка! Simple Smile Доволна съм.
Полезна информация за очните прегледи, мерси.

# 289
  • София
BOOTY, притесняваме, че Гого главата си не може да опази, а очилата.... ще има да сменяме... Ще търся нещо здраво/ предполагам има / и по малко чупливо. Crazy А проблема си го имаме още от бебе - криви ту едното, ту другото око. Водих го три пъти в прословутия детски кабинет на Александровска болница. Първи път- на около три години - лекарката не и се занимаваше - няма му нищо. Втори път- внушавам си, третия - успяха да му разширят зениците и пак всичко било в границите на нормалното, т.е. ще го израсте/далекогледството/.. Сега ходихме при д-р Топов - човека като погледна какво са писали неговите колеги и се зачуди как не са хванали това кривене. Има около 2 диоптъра далекогледство и това е причината - фокусира едното око, а криви другото. Получава се при превъзбуда , умора и т.н. Каза че може да има резултат от носенето на очилата още след 6 месеца. Ако не вземем мерки сега проблема ще се задълбочи и ще се наложи оперативна намеса. Та съвет от мен - на три годинки - децата на преглед и ако ви съмнява нещо в поставената диагноза търсете второ мнение. Peace

# 290
  • София
Мама Люси е хубава доволна съм ядът всичко е има на 3 седмици да откажат нещо но....
Ели кураж  Hug
Рокси много готин в мивката.

# 291
  • sf
ако няма мераклии, да се заема с новата тема?

# 292

Общи условия

Активация на акаунт