Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 592
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
http://progroup.org/cpg133/albums/userpics/10003/ilia.jpg
Ето я и в по-голям размер снимката Simple Smile. Чаршафа е в движение и явно затова не ти прилича на такъв Simple Smile Допълнително е и доизгладен във фотошоп  Mr. Green

# 241
  • София
Честит рожден ден,Йоана!Да си жива и здрава,късмет и здраво и послушно дете!
Ками,и на вас ли не ви е било ден  Tired,целувки на Ева по челцето  Heart Eyes Стилиян днес падна на плочките и яко си удари главата,а вчера се изгори на реотана на печката  Sad Поне бързо реагира и се дръпна,та пораженията по пръстите не са много големи.
Айка,на мен от всички якета ми харесва оранжевото,но бая скъпи ми се виждат  Money Аз му взех на малкия от Ла Редут ето това за по-малко от 12 евро: http://media.snimka.bg/0845/007945933.jpg Доста е плътно със сваляща се качулка и ръкави.
Ели,страхотна професия за Коки  Grinning ,и аз стискам палци да мине безболезнено с яслата  Hug
Ние вече от вълна будене сме на вълна "чакам когато мама ще си ляга да ме вземе при нея" ooooh! От няколко дни влизам леееко и нашият ме чака буден,хили се и протяга ръцете,ако не го взема следва рев с часове,хлипане,изпотяване,почервеняване и т.н.Май вече му е навик  Tired
За ника на Ива и аз съм за  Peace

# 242
  • София
ДУ
Рокси в джъмбо има пързалки малки незнам за цената но със сигурност е по ефтино от другите магазини.
Е май ще си остана с новия,само не ревете за стария,аз съм си същата Wink

# 243
 Laughing Янче, пак ме разконспирира. Опитах се да попрочета оттук-оттам, каквото съм изпуснала, не ми се отдаде много... Ние се върнахме събота през нощта, но в неделя отпътувахме за Русе. В Турция беше що годе прилично времето. Успяхме да отидем на плаж, че и да се топнем в морето. За съжаление беше доста студена водата за цуцко и само един ден успяхме да го плацикнем, но мноооого му хареса и като излизаше беше голям  рев. Иначе хотелчето беше доста прилично, и като цяло куротчето не беше зле, но в края на сезона беше доста пусто. На мен доста често ми беше и нервно, защото "перфектната" ми свекърва постоянно се обаждаше за щяло и нещяло #Cussing out  Като цяло можеше и да бъде по-добре, ама нейсе.... Ще пусна и някоя друга снимка по-нататък.
Зори, радвам се че пак пишеш  Hug

# 244
  • София
привет само накратко момичета
аз съм много разстроена от сутринта- голям рев му ревнах. коки не плачка като го взеха, но сигурно горе е плачкал. за момента не знам това, тъй като днес сутринта на смяна беше една ужасна жена- груба с просташко и надменно държание, която просто искаше да се направи на велика и кяото не ми даде никаква информацяи. както се казва пообменихме отрова сутринта, не й останах длъжна, но като гледам каква е отвратителна се надявам да не си го изкарва на детето.
не е ял нищо, освен хляб на обед, а като гледам и от сока не са му дали. друго не знам, информация не ми беше дадена. 100 пъти ми каза че нямат практика децата да се взимат наобед а  само вечер и как едва ли не съм я пришпорила. бясна съм на тази жена просто!
в нас хапна от ДК ама едва едва. смятам да го приспя сега макар че е доста превъзбуден.
довечера има родителска среща и определено мисля да отида и да опитам да се разбера с тази жена с добро, ако не разбере, има и друг край, разбира се  Close

# 245
Привет и от мен.
Завърнах се от тъжното ходене до село    Sad  и сега ви из4етох.Много сте мили моми4ета  Hug
4естито на вси4ки рожденици,които съм пропуснала.  bouquet

# 246
Привет и от нас  Hug
Аз сега ще ви чета, че съм поизпуснала темите Wink
Еленко Hug

# 247
Ели,като четох поста ти настръхнах,все си мисля че хората които се занимават с дечица са мили и отзивчиви,вечно усмихнати ,но за пореден път се убеждавам че не е така.С право си бясна,но се опитай довечера да й влезеш под кожата, май само така можеш да си гарантираш добро отношение после към Коки.Прегръдки на малкия  Hug и на теб
Мими , добре дошла, поне почина ли си ????И давай по скоро снимки Laughing
Емче  Hug за Стилиян.Неизбежни са разни наранявания ,но случат ли се ми прилошава.Днес цицина няма Ева и сега се чудя защо  Thinking,луда работа Crazy
Отивам да се гушна до нея че умирам от студ,а навън е толкова приятно ,чакам я да стане и изчезваме да събираме слънчеви лъчи

# 248
  • София
Eличко,  Hug Разбирам те какво ти е. И аз имах такова преживяване първия ден в ДГ на Софи. Направиха ме на 5 стотинки, въпреки че вината не беше в мен,а в тях. После, обаче, въпросната госпожа се оказа много готина и Софи много я хареса. Явно в момента е била изнервена покрай многото ревящи деца. Та мисълта ми е: дай й втори шанс, поговори спокойно с нея, може да е оставила децата сами и затова да не ти е дала инфо, защото е бързала да се връща в групата напр.  newsm78 Вече, ако не става с добро постави въпроса пред директорката. А за хляба, така е, първите дни са само на хляб, после прояждат.  

И Ирина е почнала да беснее преди лягане. Уж й се доспива, приготвяме се, пие си млякото и такъв прилив на енергия й идва, запова да скача, да бяга, ужас. Едва заспива.  ooooh!
Рокси, виж тук:
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4327
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=4526
По принцип мисля, че можеш да отидеш и на място да си ги видиш. Офисът на фирмата е в приките на Ив. Асен. Имаше подобни пързалки и в Хиполенд. Само, че гледай да не е мн. стръмна, щото има едни малки, които са много стръмни, че детето като се пусне и е по-малко не се сеща да стъпи на крачета и винаги пада по дупе. А, може да видиш и на Хладилника в Хепи ленд, но там май не са толкова евтини.

Айка, на мен ми харесва най-много бялото, както и на теб, защото няма пух. А дали е бяло или др. цвят няма значение, ако е светло якето ще си го переш честичко. И една поправка, извинявай,  Blush Heart Eyes произнася се "Марикита" - калинка. В случая "у-то" не се чете.
Леле, а аз си мислех, че само децата имали фантазии. Embarassed Моята май надмина всичко. Сега като се замисля, ама на чаршаф пък хич не го оприличавам  Rolling Eyes
На мен пък ми приличаше на чадърче.  Joy
Честит рожден ден на Йоанка на патерица   bouquet

# 249
  • София
Сменям памперс, дребен си играе с един самолет. Изведнъж започна да се дави при което виждам в гърлото му двигателя на въпросната играчка. Толкова бързо го завъртях и тупнах по гърба / май доста силно/, че частицата просто излетя на 2 метра под леглото. Изплаших се, добре че реагирах бързо.Тази пластмасова джаджа мислех че не се маха, оказа се че сръчко е измъкнал и другата и докато трескаво търсех къде е първата и се чудех дали не е лапнал и двете той си я стискаше в другата ръка. Самолета ще лети вече без двигатели. Crossing Arms

***Ели*** , разговор с госпожата и директорката. Странно е че не оставят децата поне няколко дни да свикнат постепенно с обстановката, а и да не дават инфо на родителите. За мен е необичайно. newsm78 Успех и колкото по- малко ти се тревожиш, толкова детето по лесно ще преодолее стреса. Мъниците много добре усещат нашите тревоги.. Hug

# 250
Здравейте,аз от 100 години не съм писала.
Днес малчо става на 14 месеца и искам да ви почерпя нещо сладичко и кафенце

За съжаление не ми е много до празнуване ,нито на него,защото е болничък.Прихвана преди седмица едни сополи в градината и  досега ги има,промениха си и цвета,станаха зеленикави.А днес за капак се появи разтройство  и освен това открих че от пишлето му излиза нещо което много прилича на сополките,със същия цвят.това случвало ли се е с вашите момченца?възможно ли е от настинката ,и понеже вече и малко храчки има ,да се чисти организма по този начин? Thinking

# 251
  • sf
здр. аз позарязвам малко нета, заради шиенето,че изоставам от план-графика  Joy
eli_dm , заведи го на лекар. това за пишлето ми звучи нещо урологично, съмнявам се да има нещо общо със сополите.

# 252
Гери, Иве, много ви благодаря Hug Ще ида да ги видя, както и в Джъмбо.

# 253
Рокси, в хипо има пързалки, но нямам представа за цената. Това за красивите неща все едно аз съм го писала  Laughing
Ками, като се удари, мажеш веднага с олио - така няма да излезе цицина
Бубе, 140 лв, а МК е мадъркеър за мързеливци  Laughing бързо да се оправя малкия хубавец  Heart Eyes
Ели  Hug
Аз вчера бях пред откачане - лягаме си и аз чувам някакво хъркане в гърдичките а Никола, няма кашлица и сополите минаха, но хъркането си се чуваше ясно. Обърах го на една страна и спря, обаче аз щях да полудея - какво ли не ми мина през главата, някакви картини с бронхопевмонии си рисувах. Обвинявах се, че съм объркала детето с тази хомеопатия, все пак на своя глава не му давах лекарства, абе драми. На сутринта пак чувах хъркане, отидох при Масларски, той го прегледа, каза че нищо му няма(изрази се "добра работа е свършила доктор Беличева с лечението, което ви е предписала "  Mr. Green ), чисти гърдички, а това, което чувам се оказа, че е втечнен секрет от кашлицата, което било нормалното развитие на всяка кашлица. Каза 2 пъти на ден да пускам горещата вода в банята и да диша въздуха. Напомни ми за вигантола, каза че не трябва да се прекалява с витамините - 2 пъти годишно за по 10 дни и повече пресни плодове да се ядат. Исках да го питам няколко неща обаче Никола така се разрева от прегледа със слушалките, че беше невъзможна комуникацията...

# 254
  • София,
Здравейте момичета, ние също се завърнахме от гроздобера, само дето нямаше такъв заради дъжда! Mr. Green Но пък си изкарахме страхотно при бабите! Hug Да се запиша пък после ще се върна да Ви прочета назад каквото съм изпуснала!
marisasav докторът е прав, наистина се получава леко хъркане отвреме навреме, когато се втечни секретът при кашлицата! Хубаво е да се правят инхалации  с физиологичен разтвор в този случай или както ти е казал с вряла вода в банята, а може да сложиш и вода в голяма тенджера на котлона да заври и да го подържиш да подиша малко над нея!
eli_dm а Вие непременно идете на лекар и да Ви пуснат изследвания, според мен е някаква инфекция от  градината и е важно да се установи и да се лекува навреме! Sick
Ели, а Герката е права за персонала в ДГ и ясли, понякога наистина може да са ужасни и да те изкарат извън нерви! И аз съм се сблъсквала с подобно нещо. Две огромни лелки - навъсени като урагани, грабват детето ми от ръцете ми и буквално го влачат по земята, като едната го държи за ръцете, а другата за краката и го влачат, а той пищи и се тръшка, така го вкарваха първите няколко дни в яслата. Сърцето ми се късаше, а до обяд едвам изтрайвах, да ида да си го прибера и не можех да го позная, явно там не спираше да плаче, нито ядеше нито спеше, а на третия ден започна да повръща и се разболя. Беше пълен кошмар, дано при вас всичко да е наред и КОки да свикне бързо, но наистина е много важно как го посрещат сутрин лелите в  градината! Hug
Хайде да Ви прочета и пак ще се пиша!
УВА  Peace, и аз преди малко рових в устата на Вероника, че нещо се задави и замалко да повърне, та си мислех да не е налапала и тя нещо, ама не беше, явно от слюнката нещо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт