Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 594
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честит рожден ден Йоана (Мама му)!!!!
Много да си здрава, обичана и щастлива!
  bouquet  bouquet  bouquet

кати
, това за меда не го знаех- в такъв случай ще му предложа меденка на човечето, то така жално гледаше едни деца как хапват, а майка му безмилостно отсече, той не може  да яде такива неща Crazy не знам и как се пише ботулизъм или бутолизъм, сори, една от малкото думи за които хабер си неам Embarassed

такааа днес се прощъпулнахме- коко ще става зъболекар- бяхме нарекли четката за зъби че е за професията на зъболекар и той я хвана и не я пусна докрая милия. второто нещо, което взе беше химикалка (ще става учен и ще пише много) и третото- черпак (за готвач) Laughing снимки нямам, само клипче, но не знам къде да го кача за да го видите, дайте идеи Peace

ками, дано да се приспособи бързо. започвам да се нагласям за утре, но не смятам да го оставям цял ден, въпреки че в тази ясла предпочитали докрая да си стоят от 1вия ден Rolling Eyes

# 226
Честит рожден ден,Йоанка! newsm59 newsm24 Желая ти много светлина и пълнота!
При нас добре се развиха нещата днес!Бяхме тръгнали вяло към Мола,там и аз разгледах Марти и не харесах яке.Мъжо се обади да ходим с него в Сити,че имаше работа.Изчакахме го навън-детската площадка наистина е страхотна.Кога ще направят такива и по кварталите,мечти,мечти..
После ходихме до Джъмбо и там падна голяма забава.Никола ходеше,взимаше разни неща и ги пъхаше в количката,а баща му ги връщаше после възмутен,че и от него рано-рано сме направили шопинг-маниак. JoyНо най си хареса една голяма чаша с дръжка и досега ходи с нея.Също така им взех на всеки по нов телефон,син и розов и двамата ходят важни с по един и си говорят нещо.Кое ми стана смешно-в Джамбо видях елек като на Никола,който кумата ми донесе от Италия на Бенетон.Досущ същия само че пишеше Джамбо на етикета!  hahaha

# 227
Цитат
Кое ми стана смешно-в Джамбо видях елек като на Никола,който кумата ми донесе от Италия на Бенетон.Досущ същия само че пишеше Джамбо на етикета!
Laughing и на мен ми се е случвало - Никола имаше едни буйки от МК и един ден гледам същите почти в Джъмбо...около 5 пъти по-евтини, наистина ги бяха докарали много на вид, само където тези джъмбовските бяха с малко по-бледи цветове
Ели, много целувки и прегръдки на Коко, мислено съм с него утре, аз съм оптимист за неговото свикване с яслата  Hug

# 228
  • Асеновград
Здравейте ,
Честит рожден ден , Ани   newsm59 , много щастие , любов , късмет и здраве !

Буболече , моите съболезнования  Flowers Rose.

Ками , браво на Гери , че се адаптира толкова добре .
Ели , честит ви зъболекар , учен и добър кулинар и кураж утре  Hug.
Иве , един глас от мен за новия ник.
За термометрите да ви кажа , дигиталните мерят неточно само на ниски температури , ако нямаш температура може да покажат и 35 , но ако имаш си отчитат точно.Аз като направих мастита мерех температура по 300 пъти на ден сигурно , та го проверих това.
Уф , още имах да пиша , ама ми изхвръкна от главата.От утре пак съм на пангара.Аз пък от известно време мразя делниците , всичките от понеделник до петък.

# 229
  • София
не знам и как се пише ботулизъм или бутолизъм, сори, една от малкото думи за които хабер си неам Embarassed

Ти си го написала вярно. Пък аз не чета какво пиша. За мой срам.  Embarassed Тъй де, объркала съм му правописа, ама лекциите по токсикохимия (при все, че се занимавам - и тогава го знаех - със съвсем друго) ми бяха особено интересни... Примерно - пак във връзка с ботулизма - съвет на моята лекторка - никога да не се консервира в домашни условия месо и никога да не се опитват на вкус домашни консерви от варива - грах, каквото се сетите - и по този начин да се определя годност, преди топлинната обработка, понеже ботулиновия токсин няма вкус и мирис.

# 230
Йоана, честит рожден ден! Да си много обичана майка и съпруга!  newsm59
А защо прекръстихте Преско на Павчо?
Да се похваля - терасата ми е на 1/3 налепени плочки и става супер. Само дето смяната на тръбите нещо не потръгна като хората и 3 пъти протича от различни места топлата вода. Но не от тръбите, а от там, дето са сглобките на душа и пробива назад към тръбите. Та майстора ни няколко пъти спираше да прави плочки, за да види от къде пропуска. Дано вече няма проблеми. Мъж ми ще замазва едва след седмица, да сме сигурни, че вече няма да протича.
Ели, ха дано и да му се сбъдне таз професия на Коки  Hug

# 231
  • София
Честит рожден ден, Йоана !  bouquet Много здраве и обич ти желая!

След като я събота обиколихме двата мола, ходихме и до бокал, и не купихме яке, сега съм решена да поръчам от марикуита. Обаче не мога да реша кое от четири модела - слагам ви ги тук, ако някой ги е виждал случайно наживо, да ме посъветва. ние най-харесваме бялото, ама сигурно ще трябва през ден да го пера, а и нещо ми изглежда по-тъничко. А от другите ще поръчам само ако им се махат пуховете от качулките, че аз много мразя такива пухове. Хубавото в този сайт е, че за всяко яке си има панталончета и грейки, аз съм се спряла на една миналогодишна грейка, че е на половин цена.
http://www.smenzamen.com/product_info.php?products_id=6311{1}23
http://www.smenzamen.com/product_info.php?products_id=5795{1}24
http://www.smenzamen.com/product_info.php?products_id=5657{1}24
http://www.smenzamen.com/product_info.php?products_id=5854{1}24

Според вас ако сега купувам на Кая обувки 20 номер, кой номер трябва да й купя занапролет, ако взема отсега обувки - 22 например? Може би майките с две деца ще иматповече представа колко бързо им растат крачетата.

Иве, то май вече е решено, ама да кажа и аз - "за" новия ник съм.

Стискам палци утре на Коко (и майка му), а и Гери да спи сладко в яслата!

Кая заспа като никога в 20:30 ч., защото днес стана в 12 наобяд, не е спала повече през деня и в 19:30 си заспиваше на стола, докато правих опити да я храня. Май има гъбички или афти от вътрешната страна на бузките и я дразнят. Мажа с дактарин гел по съвет на педиатъра. Като бебе прескочи млечницата, да видим сега как ще се справим, надявам се да е бързо, че тази гадна ваксина смао я отлагаме.

Мъжа ми го няма до утре, щях да върша разни домакински неща, ама май ще мързелувам и ще гледам властелина по нова.

Рени, Павчо е приятел на Преско, на когото май дядо му е в Биг Брадър (ако правилно съм разбрала и аз).

# 232
  • Варна
Рени, Павчо е приятел на Преско, на когото май дядо му е в Биг Брадър (ако правилно съм разбрала и аз).
Peace
Много ме разсмя Рени  Laughing А пък информацията още не е проверена, само догадки.Утре Преслав е на детска и ще опъна ушите на ластик  Wink.
За якенцата Айка ти си знаеш най-добре, щото то колкото хора , толкова и мнения.Зависи и какъв цвят и ходи и какви дрешки има за комбиниране.На мен ми хареса най бледо зеленото, ама не онова с розовата яка , ами другото  Crazy 
Що се отнася до крачетата наистина растат бързо и при всеки индивидуално. Аз ако купувам за пролетта бих взела 2 номера по-големи  Peace. Ама пак зависи.  Rolling Eyes
Рени, сянката на аватара ти зад Илко на делфин ли е? Откога се каня да питам и все забравям  Blush

# 233
Честит рожден ден, Йоана! Желая ти много щастие  bouquet
Буболечка, много съжалявам Sad
Айка, аз бих взела оранжевото, това е цвят, който се връзва на почти всичко Peace Миналата година от там взех космонавта на Дели, който още му става и съм много доволна.
Марти, имам зва въпроса. Това МК какво означава и ботушките в ессо на какви цени бяха?
Аз миналата седмица на Боровец настинах. В хотелът беше много студено. Направих си и масаж и умрях от студ, не бяха затоплили стаята #Cussing out И съответно и Дели от два дни е със сополки. Няма температура, нито други симптоми засега Praynig Днес дадох осцилококцинум на два пъти и почти му се пресуши нослето. Дано се оправи и не се налага друго.
Дели от три нощи се буди по 1000 пъти и днес направо имах чувството, че заспивах в движение. Помолих мъжа ми за помощ и успях да поспя цели три часа и отново съм във форма Laughing
Аз съм за новият ник на Ива.

# 234
тази вечер Ева претърпя злополука, така си удари челцето в ръба на раклата ,че не ми се мисли утре каква цицина може да има на мястото Rolling Eyes
Айка, от тези якенца съм виждала бялото и следващото(от вторият линк) , аз харесах второто ,защото беличкото ми се стори малко по тъничко ,а й не особенно удобно от гледна точка на поддръжката, все пак есента и замата не са особенно чисти сезони(особенно в мръсната София), а аз хич не търпя да са мръсни дрехите, нямам сушилня за да съхнат бързо и затова се спрях на второто.То ми хареса много ,сега все още му се чудя ,защото ми е скъпо(71.00лв) ,а към него харесах и гащеризон(62.00лв)  Thinking.Днес в квартално магазинче видях един комплект зимен за общата цена от 54.00лв( на КАРА),затова май съвсем ще се откажа от Маракуита Laughing Иначе наистина е страхотно ,но не си спомням дали му се маха качулката Whistling
Зори Grinning,хелоу, загуби се бе жена, сега ще гледам морските ви снимки
Ели,кураж утре ,дано Коки хареса новото място от раз Hug За ориентира му към четката ,чудно ,таз професия много ме кефи  Sunglasses

# 235
Зори, снимките са страхотни Hug

# 236
Е, то си ми личи, че съм зодия уфтсъ  hahaha hahaha hahaha Сега препрочитах публикациите и си видях добре грешката  Mr. Green
Бути, това е чаршаф, който мятам нагоре, за да отвия Илия. Специално сесията си беше с чаршаф, в който Или се криеше Simple Smile
Отивам да гледам снимките на Зори Simple Smile

# 237
Уф, малкия досега дивя, какво му стана тая вечер не знам Rolling Eyes
МК е Мадър Кеър.
Айка, мен ми се струват по удобни якенцата с ластик, но все пак си зависи от детето. На мен лично 71 лв за найлоново яке ми се виждат необосновани, поне ако е това, което си мисля. Аз почти половината неща за Никсъна поръчвам от ЛаРедут, честно казано съм доста доволна. Хвърли едно око ако искаш. Х&М също имат шипинг до България, но не съм купувала детски неща от там.
Интересна ми е тая тема за дрехите, аз по принцип вярвам, че децата от малки трябва да са заобиколени с красиви неща, които да им възпитават вкуса- дрехи, играчки, стая и т.н. В общи линии успях да отуча хората да му пдаряват дрехи, а с приятелките ми не разменяме, нямаме такава традиция. Някои хора Mr. Green обаче не вдяват и продължават да му подаряват разни дрешки и аз да не ги обидя ги обличам, но се дразня сама на себе си. В крайна сметка не купувам кой знае колко скъпи дрехи, далеч по голямо разхищение е да се купи нещо, били то и с 10 лв по евтино, което не ми харесва и се чудя какво да го правя.
Още нещо щях да пиша, но ми изскочи всичко от ума, направо ми се залепят очите.
Някой да е виждал пластмасова пързалка, малка, не много скъпа? Искам да купя за стаята на Никсъна, в Пигиса имаше една за 630 лв Shocked или нещо подобно, което е около 5 пъти над цената, която съм склонна да дам. Така че ако някой е мяркал подобно нещо да сподели  bouquet

# 238
  • София
Ами, Рокси, аз ла редут гледах оняден, ама не открих много якета, да не съм гледала на грешното място  newsm78

Къде се похвалих, че Кая заспа рано - стана в 21:30, кърмих я почти час, а тя вместо да заспи се разсъни, сега скача полрглото и ми слага някакви играчки на главата, да видим докъде ще го докараме...

Зори, много хубави снимки, Сашко много е пораснал. Той защо спи с биберона термометър, да не е бил болен и на морето, или просто си го обича - аз го разпознах, че и ние имаме такъв термометър. И поясът на Кая е същият, тя само с него се страххуваше във водата, иначе - не.

# 239
  • Варна
Леле, а аз си мислех, че само децата имали фантазии. Embarassed Моята май надмина всичко. Сега като се замисля, ама на чаршаф пък хич не го оприличавам  Rolling Eyes
Все забравям и аз да се наредя на опашката на събуждащите ги мами по n- на брой пъти вечер  Tired И като не се сещам друго все и правя чайче да си цока/друго не ще/.И на сутринта памперса е като тухла.Може човек да убиеш с него. Sick

Общи условия

Активация на акаунт