Коледни картички за децата в домове в БГ

• 21 417
  • 372
  •   1
Отговори
# 255
  • Там,където се събуждам щастлива.
Надявам се повече директори да са толкова мили.

Честно казано не разбирам голяма част от тази тайна, защото аз имам деца на по 18-19 години ( както и други от вас, сигурно). Но е явно политика на домовете, така че .....

# 256
  • Canada
Няма да казвам къде е дома. Но мога да кажа, че в него са изпращали картички още mariposa, миле, МИНЕрВАта, Sonique, jufka, Tatjana, mamаК, МАЙКА, Val, amei, pepelyashka, Роца и Lolita007.
Радвам се, че има някаква обратна информация. Не сме да притеснявам момичетата от ДБМ, сега базарите са им приоритет. Със сигурност ще ходят обаче на коледни партита в домовете и тогава ще имаме новини.
Минервата, оказа се, че от Канада до България няма бърза поща - има или обикновена или с куриер ( гарантирана доставка до 7 дни за скромната сума от 120$).

# 257

Минервата, оказа се, че от Канада до България няма бърза поща - има или обикновена или с куриер ( гарантирана доставка до 7 дни за скромната сума от 120$).

Офф...

Баси дискриmинацията, не6то за препоръчано (гарантирано съответно), но не спе6но mи се върти, 4е иmа6е за около 14$, или си изmисляm?

# 258
  • Canada

Офф...

Баси дискриmинацията, не6то за препоръчано (гарантирано съответно), но не спе6но mи се върти, 4е иmа6е за около 14$, или си изmисляm?

Само като се сетя за служителя в пощата, ми се качва кръвното. Питах го за всички вариянти, а той ми отговори дословно "Ами ние до това място имаме само обикновена поща или с куриер". Става въпрос за канадските пощи, с други куриерски фирми не знам как е. Тази година бях решила да се подсигуря с доставката, но тези 120$ ми дойдоха много и пак съм с обикновената поща. За първа година не пратих картички на нашите баби, защото или изобщо не ги получават (в София са) или ги получават с месец закъснение (миналата година през февруари). Та сега само се моля децата да си получат картичките, независимо кога. А и ме е яд на мен си, защото един приятел си пътува за БГ на 25-ти декември и можеше да му ги дам, да ги пусне от София, а не се сетих Sad

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 17:36 от Sneji

# 259
Не съм искала да създавам някаква голяма тайна, просто прочетох в по предните страници, че не трябва да дават никаква информация...не искам да докарам беля на жената Peace Blush Това ми беше мисълта, а не че крия с някаква друга умисъл  Hug

# 260
Здравей Снежи,

БАЛБИ съм!
Виж това:

http://brm-bg.org/help.html

Дай ми малко инфо за този дом, ако имаш разбира се - колко деца са, на каква възраст и тн, защото мисля да организирам едно посещение скоро!

Поздрави:
БАЛБИ

# 261
Опс вместо ЛС съм го пуснал директно във форума!
Прощавайте!  Blush

# 262
Българска Ретро Мания?   newsm78

# 263
Map4, не е случайно това, че си объркала... Познавам един от авторите на този сайт, мога да го питам - кажи какво инфо те интересува?
Ако искаш ми пиши на лични да не спамим темата.

# 264
здравейте ,
ДБМ Видин дава отчет до днешна дата получени коледни картички в

ДДРЛГ Надежда гр. Белоградчик обл.Видин

от Николина USA -5 деца
от Милена Австралия-5 деца +персонал
от Роси Норвегия-5 деца + персонал
от Маулбак ,/извинете за правописа ,може би не верен ,но така го продиктува по телефона възпитателката ,така е обозначен големия плик ,аз мисля ,че може би е Маулбах, а малките за децата не са отваряни от персонала ,вътре може би пише и името на подателката /-
5 деца + персонал
от Теодора Швеция-8 деца
от Германия /не пише подател на големия плик /-5 деца

ДДРЛГ Христо Ботев с.Ново Село обл. Видин

от Теодора Казанлък-5 деца
от Рая  USA 11 деца /или може би греша /
от Палма де Майорка -4 деца

това е от нас за сега ,поздрави от дъждовен Видин   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 22:53 от lorys

# 265
Sneji или някой друг, които е вътрешен. Има ли възможност да разбера дали моите деца са получили картичките си?
Бях в абсолютен стрес като ги пуснах и видях сега, че писмото до директорката, в което я моля за отговор по мейл не съм го пратила. Само картичката за нея и колектива е заминала, но там ми го няма мейла.

# 266
  • Там,където се събуждам щастлива.
Явно тази година, ще се повтори като миналата.....Пак не са пристигнали още. До кога ще има поща в БЪлгария другата седмица?
 Close Close Close Close

# 267
Явно тази година, ще се повтори като миналата.....Пак не са пристигнали още. До кога ще има поща в БЪлгария другата седмица?
 Close Close Close Close
що де ,ами и 29-ти и 30-ти са работни дни в БГ
почевка само то 24.12-28.12 и 31.12-05.01

# 268
Радвам се, че картичките ми са стигнали до децата! Дано са ги накарали да се почувстват неизоставени и поне малко щастливи!

# 269
Еха, аз не съм пращала в тези домове, но ме радва да видя как са пристигнали картички все пак!
Страхотно! Благодаря, Видин!
А дали може да се разбере дали са стигнали и в други домове (тази тайнственост дали позволява да кажа името на моя)?

Общи условия

Активация на акаунт