Коледни картички за децата в домове в БГ

• 21 421
  • 372
  •   1
Отговори
# 270

ДДРЛГ Христо Ботев с.Ново Село обл. Видин

от Теодора Казанлък-5 деца
от Рая  USA 11 деца /или може би греша /
от Палма де Майорка -4 деца

това е от нас за сега ,поздрави от дъждовен Видин   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Моите са пристигнали - страхотно . Аз имах само 5 дечица. (моите всъщност ги препратиха от Бг , пусках колетче на една мама от тортената тема , и тя беше така мила да ми ги препрати  Heart Eyes. Знам ли , имам чувството че пощите нив Бг  понякога са любопитни , особено като става въпрос за картички  Rolling Eyes

# 271
Знам ли , имам чувството че пощите нив Бг  понякога са любопитни , особено като става въпрос за картички  Rolling Eyes

И аз от това се опасявам. На моите картички на големия плик бях написала "Коледни картички за деца без родители", барем ги жегне нещо, а освен това,  тук пощальонът (той ми е стар приятел) също написа, без да го моля, че са такива на английски. Но не знам дали това всъщност няма да раздразни още повече нечие любопитство в БГ ( защото, сигурна съм, тук никой няма да ги рови).

Иначе, картичките, които пращах на приятели и роднини в Бг стигнаха за около 6 дена Shocked и то изпратени доста след тези за домовете.

# 272
А дали може да се разбере дали са стигнали и в други домове (тази тайнственост дали позволява да кажа името на моя)?

Абсолютно неуместна ми се струва на мен тая тайнственост.  Tired Все пак се опитваме да бъдем част от едно добро дело. Какво лошо има, че да се крием и пазим...
Моите деца са от асеновградския дом и ще съм адски благодарна, ако някой ми даде телефон или мейл за връзка с директорката. С най-добри чувства искам да се обадя и да попитам. Пуснах ги препоръчани, платих доста за поръчката и ще се радвам да разбера, дали съм успяла да усмихна няколко деца. Целта в случая оправдава средствата.

Джи, аз си казах дома.  Wink

Снежи, писала си ми ДОЗДЛРГ "Таньо Войвода", а предполагам е ДОВДЛРГ "Таньо Войвода". Не че няма да стигне и така, но все пак ....
Голяма съм заспа. Не съм го видяла това. Надявам се заради една буква да не е станал гаф.  Sad
Бегла представа нямам какво значат всички тия букви.  Embarassed

Образовах се. Надявам се и координатите да са верни.
http://www.partnershipfoundation.dir.bg/childrenhelpchildren/pag … dresi_domove.html

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 02:34 от Кюбит

# 273

ДДРЛГ Христо Ботев с.Ново Село обл. Видин

от Теодора Казанлък-5 деца
от Рая  USA 11 деца /или може би греша /
от Палма де Майорка -4 деца
lorys , мерси за инфото   bouquet Имам само едно питане, аз пратих картички от Палма де Маойрка до 5 деца - защо само 4 са ги получили? Дали се е загубила едната картичка /уж всички бяха в едни общ плик/ или те са се объркали?  newsm78 Ако имаш възможност ги попитай, защото така някое детенце може да остане без картичка.

# 274
защо само 4 са ги получили? Дали се е загубила едната картичка  или те са се объркали?
имам поименно децата,възможно е и да са пропуснали едно,ще пр Peaceоверя

# 275
Доколкото успях да прегледам постовете в последните страници, моите картички май не са пристигнали, домът е в Ново Село.  Sad Много жалко и много странно zащото ги пуснах на 01.12.08. 10 дена по_късно пуснах картички до София и те отдавна пристигнаха.

МОже ли да попитам по каква причина zа домовете се говори с такава тайнственост. Какво ще стане ако се zнае публично че в село ХХХХ има дом? И всъщност това тайна ли е иzобщо? Мисля че хич не е лошо да има обратна връzка. Най_малкото така ще zнам, че догодина трябва да пратя картичките преz Октомври.

# 276
Аз пуснах моите (Асеновград) на 10.12. препоръчани, дано да има ефект...

# 277
Лорис, мерси за информацията. Радвам се, че всичко е наред.

# 278
Аз съм безкрайно щастлива Hug
Когато писах моите картички написах и писмо до директорката, за да честитя идващите празници, но и помолих ако има възможност да ми разкаже малко повече за дечицата....Честно казано, не се надявах да получа каквото и да било и изненадата ми бе огромна! Не само са получили картичките ми, но и имам снимчици от момента, в който ги отварят. Толкова съм развълнувана, че просто не знам какво да кажа... Hug Hug
Това, което правиме е страхотно Hug Heart Eyes

Сладурана, аз малко със закъснение, но да кажа, че всички, които сте изпратили картички до децата от брациговския дом ще получите обратни картички с благодарност.
Децата са невероятно щастливи, вече са им дали картичките, не виждам лошо да ги получат преди Коледа, защото това ще ги накара да бъдат щастливи на празника.

Директорката е безкрайно благодарна, децата не се разделяли с картичките.
Дори ми прочете твоето писмо, което си и написала и беше много развълнувана!
Още веднъж - благодарности и от децата и от директорката, а и от мен, за това, че подарихте радост, част от любовта на децата Hug Hug Hug

Скоро ми обещаха и снимки, който ще вми покажа. Но снимки без децата, защото не бива тук да качваме снимки на дечицата Hug

Няма никакъв проблем да се спомене домът - става въпрос за Брацигово Hug

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 18:53 от Луда Яна

# 279
Абсолютно нищо не бях писала на плика, освен адрес на получателя и подателя. Пуснах картичките в по -голям плик, адресиран до директора на 1 декември.
Картичките са пристигнали  Heart Eyes Благодаря за съобщението момичета от Видин Simple Smile

# 280
Яна, много ти благодаря zа обратната връzка   bouquet Аz пратих карти4ки на 5 деца от тоzи дом и това, 4е сме zарадвали децата ме радва много  Hug

# 281
Радвам се, че картичките ми са пристигнали  bouquet  bouquet  bouquet

Теди, Sverige

# 282
  • Там,където се събуждам щастлива.
Явно тази година, ще се повтори като миналата.....Пак не са пристигнали още. До кога ще има поща в БЪлгария другата седмица?
 Close Close Close Close
що де ,ами и 29-ти и 30-ти са работни дни в БГ
почевка само то 24.12-28.12 и 31.12-05.01

Важното (за мен) е да пристигнат преди 24. Започвам яко стискане на палци, до посиняване.
Днес бях в нашето манастирче и стана въпрос за контактите, за това как вечно сме заети и т.н. (имам болна леля, на която се каня да се обадя от н дни и все не успявам). Та нашият отец много добре ми каза да отсявам някои неща и тогава по-рано ще успявам да изпращам картички, да се обаждам и т.н. Пусто ежедневие.....
Ама и повече от 2 седмици минаха, от както ги пуснах .... Confused

# 283
децата не се разделяли с картичките.

Ей това малко изречение ме прави най-щастлива! Точно така си представях нещата. Grinning Браво, браво! Grinning
Аз все така не знам моите дали са стигнали, но си мечтая, че са там и радват нечие сърчице.

# 284
Луда Яна, това са чудесно новини.  Heart Eyes

Да раzбирам ли, че вси,ки картички са пристигнали? ЗаЩото и "моите" деца бях от тоzи дом. 

Общи условия

Активация на акаунт