Коледни картички за децата в домове в БГ

• 21 437
  • 372
  •   2
Отговори
# 135
Блонди, аз изпращам големия плик препоръчано до директора на дома.

# 136
А задължително ли трябва да са в един плик - не може ли по отделно , като пак ще се изпращат до директора , но да речем в скоби допълнено и името на детето. Моля да ми отговорите че за първи път ще изпращам и не съм много наясно с това.

А и подписвате ли картичките - да речем след пожеланието ?  newsm78

# 137
Ами всяка картичка идва с плик ( поне тука е така ). Аз на плика изписах името на детето, а иначе големия плик е адресиран до директорката.

# 138
  • Canada
Момичета, все още нямам списъка с децата от Калофер. Получа ли го, още същя ден ще разпратя имената.
За изпращането - лично адресирана картичка, поставена в лично адресиран плик до детето и всички пликове, поставени в по-голям, адресиран до дитектора/ката на дома. Така вероятността някоя от картичките да не бъде получена по някаква причина е по-малка. Лично аз особено доверие на БГ пощите нямам, но според момичетата от ДБМ, до сега всички картички са получавани. Някои закъсняват и не стигат до Коледа или нова година и тогава момичетата от ДБМ надписват нови на място. Надявам се тази година Български пощи да ни изненадат приятно и всяко дете навреме да получи своята картичка.

# 139
Момичета, все още нямам списъка с децата от Калофер. Получа ли го, още същя ден ще разпратя имената.
За изпращането - лично адресирана картичка, поставена в лично адресиран плик до детето и всички пликове, поставени в по-голям, адресиран до дитектора/ката на дома. ......
 Някои закъсняват и не стигат до Коледа или нова година и тогава момичетата от ДБМ надписват нови на място. Надявам се тази година Български пощи да ни изненадат приятно и всяко дете навреме да получи своята картичка.
Извинявам се за глупавите въпроси ,но лично адресиран плик до детето - това означава да се напише само името на детето или ( адрес на дома да речем ? ) Картичката надписва ли се от кого е , освен пожеланията ?

# 140
raya_usa, аз също се чудя как да се подпиша?  newsm78 Не може да се надпише картичка с пожелания и да не се напише име... Може би ще напиша само първото, без фамилия.
Също смятам всеки плик да надпиша с името на детето и пълния адрес и отделно да ги сложа в голям плик до директорката. Някак си по-радостно си мисля, че ще е за тях...

# 141
Блонди, аз изпращам големия плик препоръчано до директора на дома.

Мерси  Hug Тогава почти няма как да се загубят  Simple Smile

# 142
Мацки, няма нищо по-особено в писането на тези картички от които и да било други.

- подписвам се (иначе какъв е смисъла на някаква хвърчаща, безименна картичка?)
- пиша името на детето на плика, слагам всички в голям плик до директора (на него му драсвам два реда за инициативата и му желая много здраве)
- пращам след 25 ноември

Други въпроси?

# 143
Аз си написах само първото име (някак по-естествено ми се стори) и сложих всяка картичка в отделен плик, надписана с трите имена на детето, за което е.
А петте картички в пликовете ги сложих в един голям плик, който надписах до дома и директорката.
Добавих и картичка за персонала, разбира се, всеки се радва на картички  Peace

# 144
Sneji, аз само се включвам, за да не ме забравиш.  Grinning
Може и повече адреси да ми изпратиш, ако останат налични.
Благодаря ти много за ентусиазма и усилията!   

Хубав ден на всички Ви!  Peace

# 145
raya_usa, аз също се чудя как да се подпиша?  newsm78 Не може да се надпише картичка с пожелания и да не се напише име...
В пожеланието си се обръщам персонално по име : Например Мили, Ники или Честита Коледа, Ники и после подписвам картичката: твоя приятелка: Ели.

# 146
Снежи, писала си ми ДОЗДЛРГ "Таньо Войвода", а предполагам е ДОВДЛРГ "Таньо Войвода". Не че няма да стигне и така, но все пак ....

Моите картички тръгват утре към децата. Peace

# 147
Също смятам всеки плик да надпиша с името на детето и пълния адрес и отделно да ги сложа в голям плик до директорката. Някак си по-радостно си мисля, че ще е за тях...

Правя същото. Даже слагам стикер за марка или с него затварям плика.
Подписвам, така както изпращам за останалите - с моето име. Месец, година и град, от който идва картичката.

# 148
Добре де, не е ли малко рано още  newsm78
В Б-я май още не е украсено по коледномУ, както например тук, не се ли губи нещичко от чара?

# 149
Те докато се замъкнат до там картичките може и Коледа да мине. Винаги давам две-три седмици на пратките, макар че в пощата ми гарантират 7-10 бизнес дни. Мисля да пращам моите след 25ти някъде. ЮСА това.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 06:32 от Джи

Общи условия

Активация на акаунт