АПРИЛ е толкова далече, но вече тупка сърчицето на малкото човече!

• 18 870
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Ренка, аз на предния преглед бях някъде към 9г.с. и лекаря ми ме гледа за първи път с коремен, предполагам че и теб вече ще те гледат само с коремен, вагиналния използват при ранна бременност.

Мамите с коремчета много сте сладки  Heart Eyes

Аз имам, но по-принцип съм си пълничка и не изглежда като бременно коремче   Sad

# 196
В 12 г.с. трябва да е с вагинален.

# 197
Мен от самото начало ме гледат само с вагинален ехограф, не мисля че има каквато и да било опасност.Даже вижда много по ясно от коремния.

# 198
  • Някъде там...
Мен ме гледат с вагинален. Не се притеснявайте, няма абсолютно никаква опасност за бременността, а и с вагиналния се вижда по-добре. От втория триместър ще ни гледат с коремен.

Мисис Т, ти и мен биеш по размери на шкембето.  Laughing На мен миналия път ми пролича доста късно, така че явно има къде да се крият бебоците.

# 199
  • София
Брей, на знаех, че може БХС в 11-13 седмица. Дали трябва някакво записване или просто отиваш в МД и чакаш? Ако трябва да се записва час, може ли телефон да ми дадете?

Аз другата седмица мисля да го направя, по принцип лекарката в "Щерев" не ми го е споменавала, но ще проявя самоинициатива. Ако някой има желание да се присъедини и да отидем заедно ( чух, че много се чакало) аз съм насреща!

# 200
Дъмпер, съжалявам много за загубата ти... Tired

# 201
Татковците идват ли с вас на прегледи? Аз мислех моя да идва сега в събота, ама сега като викате, че ще е още с вагинален ехограф май се отказах  Thinking

# 202
Два пъти съм ходила на преглед досега и двата пъти са ме преглеждали през корема. Първия път таткото ме чакаше отвън. Незнам, винаги в чакалнята на кабинета има само жени? Ако дойде с мен дали няма да се притеснява.
 Момичета на вас хапва ли ви се постоянно?

# 203
  • София
Здравейте,

Нашия татко беше с мен вътре при първия УЗ (вагинален), за да видят дали има бебче. Мога да ви кажа беше по-развълнуван и зарадвам и от мен. След това го водих да види съчицето на бебчо, а той прояви интерес да се включи и във ФМ.

Лекарката винаги намира начин да го настани така, че да е отстрани и да вижда само монитора.

Според мен мърдащото бебе е вълнуващо колкото за нас, толкова и за таткото и няма смисъл да го лишаваме от удоволствието. Никоя снимка не е толкова истинска!

# 204
Момичета като чета повечето от вас в началото все са ги гледали с вагинален ехограф,пък мен още от първия преглед(в 6-а седмица) ме гледаха с коремен Thinking.И всеки следващ пак така.

Надето К,може и да сме се видяли,да Wink,на всички места където ходихме имаше толкова много хора,нали беше почивен ден Simple Smile

Gaja,,не съм имала такова хубаво коремче даже и преди да забременея... Embarassed,Мисис Т,твоето е супер сладко и правилно е казала Олчето,че си много хубава мацка Flutter.
litle big girl,и ти в отбора на плоските коремчета,мале като гледам какви сте финнички... Hug.Много сте хубави Heart Eyes

darling1981,аз започнах да имам голям апетит напоследък,направо се плаша... Rolling Eyes.Надявам се да е временно явление,да не съм така до края.С първата ми бременност изобщо не бях така,и бях качила само 9 кг,бях много щастлива и доволна,ама сега както съм тръгнала...незнам : Whistling

Нашият татко още не е идвал с мен на преглед.С първата бременност беше дошъл като бях в 5 месец,беше много развълнуван като бидя бебчето на монитора и точно тогава докторката ни каза че ще имаме момченце Heart Eyes.Просълзихме се и двамата,много мил момент беше.

Дъмпер,много тъжно ми стана след твоя пост... Cry,силна прегръдка от мен.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 20:45 от sashimama

# 205
Здравейте,
Аз съм нова бъдеща мама за този форум  (преди малко се регистрирах) и съм запланувана за 22 април 2009  Simple Smile
И да кажа и аз за ехографите - и мен са ме гледали само с коремен. Според мен е избор на лекаря, но едва ли е нещо за което трябва да се притесняваме.

# 206
И мен два пъти ме преглеждат с коремен newsm78 важното е ,че им тупкат сърчицата Hug sashimama   и аз съм така тука от няколко дни добре си хапвам Grinning

# 207
Аз не се бях регнала преди малко, но както и да е...
За хапване точно като преди си хапвам, само дето малко по-често и по по малко (по препоръки на всички наоколо).  Нямам апетит по-голям от преди, а пълнея - вече 3 кг. съм качила. Иначе като си гледам корема имам чувството че ще раждам вече. Не знам защо много ми личи, даже взех да се притеснявам, особено като разгледах тука някоя друга снимка. Вие какво ще кажете нормално ли е да е много голям корема в 10-11 г.с.??? newsm78

# 208
Хм на мен ми е също порастнал коема, но мисля, че е от други проблеми повече, отколкото от бебето...Запека е налице, а и ми се обостри зверски гастрита и го карам на хапване-повръщане и сода бикарбонат :/

Толкова заета седмица карам, за първи път сядам в къщи пред компютъра след почивките. Наближава ми следващия преглед в Токуда - идния вторник. Може би тогава ще стане дума за някакви изследвания най-сетне - БХС, ФМ...

Мисля в понеделника обаче да отида да се запиша в близката клиника по здравна каса, за да ми пуснат основите изследвания кръв-урина, поне тях да не плащам в Токудата. Дано всичко да е наред, че покрай тия екшъни на моменти забравям, че съм бременна. Иначе вече се мажа с едно масло на Икаров, защото гърдите си ми порастнаха и ме сърбят, което е ясно показание, че кожата се разтегля и има нужда от помощ. Ама яко е да си имаш такъв бюст,а? Wink

# 209
  • Бургас
Момичета, извинявайте, че така нахлувам в темичката ви, аз съм от миналогодишните априлки с мартенско овне Wink Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност  bouquet
Жабче, миличка, влизам специално, защото едва днес научих прекрасната новина Blush Прегръщам те силно и ти пожелавам много лека и щастлива бременност с прекрасни емоции и най-сладките бебоци:love: Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт