ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - по НОВА

• 47 999
  • 862
  •   1
Отговори
# 135
Елен Колева е моята надежда за българското кино.Красива,естествена,интелигентна.
И аз много я харесвам.

# 136
  • София
Героинята на Диана Любенова ще да е от малцинствата - преждевременно развита или брутално изнасиленяа на 7-8-годишна възраст, за да е майка на вечния "младеж" Ники Илиев, който е на 27 години.
Мнооого тъжно, значи. Mr. Green

# 137
Ники Илиев изглежда играе тийнеджър.Че е красив е видно,че няма талант-също.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 13:08 от stefani6

# 138
А някъде по торентите да го има? (не го намирам Sad )

# 139
  • София
Ники Илиев изглежда играе тийнеджър.Че е красив е видно,че няма талант-също.
Ама, моля те, той ще да е младеж още сума време. Сега му е майка жена с 8 години по-голяма от него, в следващия сериал ще му е наборка, а той пак ще е "детето" Laughing
Вероятно заради леко инфантилното излъчване ще му лежат такива роли още бая годинки. А че е хубав, няма спор.Но със сигурност можеха да изберат някой по-млад. Преглътнах, че Диана, жена на 35-36 години, играе майка на 18-годишно момиче. Може. Ама на Ники...

# 140
Баси ужаса - тоя сапун е по-гаден и от сапуна в казармата. Успях с големи мъки да погледна по 5 мин от 1 и 2 серия и се чудя кой е тоя идиот дето е поторошил бая пари /щом е най-скъпия БГ сериал/ за тази простотия. Всъщност много е качествен - липсват само повтаряне на имената след всяко изречение - Оооо, доня Хуанита Есперанса дел Боске дел Фуентес, ви е ли сте моята сестра? Да мили мой Хуан Рамирес Педроса Мендоса на майка ми .... Как се излъгах да го пусна
п.п. за актьорите не ми се говори - по опулени и озъбени от тях са само маймуните.. оределено им пречи камерата

# 141
Какво се очакваше - мудни, театрални, драматизъм тече отвсякъде.
Направо да припаднеш.
Имаше един читав актьор и го убиха в първа серия  Joy

# 142
. Всъщност много е качествен - липсват само повтаряне на имената след всяко изречение - Оооо, доня Хуанита Есперанса дел Боске дел Фуентес, ви е ли сте моята сестра? Да мили мой Хуан Рамирес Педроса Мендоса на майка ми ....

ЕЙ ЧОВЕЧЕ,ти ми обра точките PeaceЕВАЛА!!!!!!!!!!!

# 143
За главната роля не можаха ли някоя по-хубавка да изберат като по латино сериалите. Тази девойка нещо  Thinking не ми се нрави...
...Всъщност много е качествен - липсват само повтаряне на имената след всяко изречение - Оооо, доня Хуанита Есперанса дел Боске дел Фуентес, ви е ли сте моята сестра? Да мили мой Хуан Рамирес Педроса Мендоса на майка ми .... Как се излъгах да го пусна
п.п. за актьорите не ми се говори - по опулени и озъбени от тях са само маймуните.. оределено им пречи камерата
hahaha hahaha hahaha Мило, страшен си!!! Heart Eyes

# 144
  • София
С тая разлика, че в латино сериалите има страст , а нашите са като увяхнали марули.

hahaha

И аз за сега го гледам. Изглеждат все едно участват в театрална постановка, а не във филм, но ще продължа да хвърлям по едно око.

# 145
  • Sofia
Е какво очаквате, досега именно само в театрални постановки са участвали.
Все пак БГ сериалите се броят на пръстите на едната ръка.
Хайде да сме малко по-снизходителни и да им дадем шанс Peace

# 146
  • на село
С тази разлика, че театралната постановка е на ученическия драм състав.

Много са зле милите, изкуствени та дрънкат

# 147
Еее, не е чак толкова зле сериалчето. Crazy Надписите ми харесаха, като изключим песента - не че е лоша, но никак не е подходяща, според мен.
Тая Елица и на мен не ми ахресва, супер антипатична ми е с тия издадени напред зъби. Crossing Arms
От днешната серия много ме изкефи Ники Илиев като каза на някаква мацка "е, стига си ме рошила" или нещо такова.. Joy

# 148
Тая Елица и на мен не ми ахресва, супер антипатична ми е с тия издадени напред зъби. Crossing Arms
Peace Въздържах се да го напиша, да не ме нападнат пак, че съм прекалено критична, но това за зъбите й си е самата истина!

# 149
  • София
Много критики, много чудо. Затова пък аз няма да ви кажа какво става по-нататък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт