ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - по НОВА

• 47 998
  • 862
  •   1
Отговори
# 120
Пфууу изпуснах тази вечер Crossing Arms
Кажете какво стана? Има ли повторение през деня?

-Явор избяга при някаква леля Емилия, да се крие от полицаите, и там се запозна с една мадама София /Елена от "Шивачки"/
- Ники Илиев иска да прави нощен клуб / не помня как се казваше във филма/
- полицаите разпитват всички от залата и гаджето на сестрата на Явор /и на него не му помня името/ си измисли алиби с оная мацка от залата, та явно там има нещо съмнително...
- последно тоя собственикът на залата Рони е убит и го съобщиха на жена му и дъщерята /много изкуствено реагираха/
-Еличка чака Явор да й се обади, ама нъцки  Whistling

Май в общи линии е това... като цяло, ако се движат с тая скорост, ще ги направят 220 епизода...

аз да питам - някой не познава ли някой от героите във филма, че да даде малко инфо какво става по-натам, че не мога да гледам филм цяла година  Mr. Green

# 121
Саня Борисова все още не е актриса, но на пролет живот и здраве ще стане. През тази година ще бъде трети (последен) курс в театралния колеж "Любен Гройс". Общо шестима са представителите на колежа в сериала. Сред които и убиецът на Тити Wink

# 122
Сериала ми се струва боза, гледах първата серия и не ме впечатли, да не говорим, че булката много преиграва.  hahaha

# 123
С голям кеф гледах  Simple Smile.....................но не ме грабна Embarassed-------- Naughty

# 124
  • густо майна Филибето
Сапунките грабват от 10та серия нататък Laughing

# 125
  • Berlin
снощи хванах само андрей и мадамата от фитнеса как си казват от колко часа били заедно. той казва "казах на полицията, че сме били от 6.30..", тя - "аз казах от 7..", той - "объркала си се, 6.30 беше", тя - "е, не си чак такъв полов атлет"  Shocked. така де, там имаше разминаване в алибито на андрей и тая нещо се усети и ще започне да го шантажира ми се струва. ух, че дълго изречение.
фахрадин фахрадинов е явор. не съм го чувала, де. Simple Smile има особена муцуна.

# 126
снощи хванах само андрей и мадамата от фитнеса как си казват от колко часа били заедно. той казва "казах на полицията, че сме били от 6.30..", тя - "аз казах от 7..", той - "объркала си се, 6.30 беше", тя - "е, не си чак такъв полов атлет"  Shocked. така де, там имаше разминаване в алибито на андрей и тая нещо се усети и ще започне да го шантажира ми се струва. ух, че дълго изречение.
фахрадин фахрадинов е явор. не съм го чувала, де. Simple Smile има особена муцуна.

Просто "възрастната" женица иска да го гърби по приятния начин младежа, ама той се дърпа!!!
А кой е убиеца?
Като цяло играта е доста слаба, но това е положението, иначе като за сапунка става.
Щом убива времето до Брадъра  Laughing Laughing Laughing

# 127
Гледах снощната серия и нищо не схванах - кой кой е и за какво се бори.  Tired Но дето казвате - за убиване на времето до нещо по-интересно става.  Peace

# 128
Героите в това филмче са много невротизирани. Гледат ококорени, викат като по българските филми. Липсва им финес. Уж за любов става въпрос, пък са стресирани като по време на война. Някак си като закърпени са отделните сцени. Абе личи си, че нямаме опит в тия неща. Но го гледам засега

# 129
Очаквам София /Елен Колева/ да освежи сериала.Явор също ми харесва.

# 130
По-тъп сюжет не можаха ли да измислят - влюбване между брат и сестра. Това го има в почти всеки латино сериал.

# 131
С тая разлика, че в латино сериалите има страст , а нашите са като увяхнали марули.

# 132
  • София
Очаквам София /Елен Колева/ да освежи сериала.Явор също ми харесва.

И аз. Много я харесвам, хем хубавица, а и е много по- отпусната от другите, по- спокойно го раздава и естествена, неистерична като повечето /особено Елица/. Фен съм й, хубавото си е хубаво  Flutter

# 133
Като споменахте Елен Колева, някой да е гледал последния й филм (всъщност не знам дали е последен де) - "Семейна терапия"? Опитах се да го намеря из торентите, но не успях. Ако някой помогне, ще бъда благодарна!   bouquet И извинете за отклонението.  Blush

# 134
Елен Колева е моята надежда за българското кино.Красива,естествена,интелигентна.

Общи условия

Активация на акаунт