Великобритания - дъждовна, но празнична, тема 18-та

• 30 210
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Депеш мод ще имат концерт в Лондон на 30 май 2009 г.
Търся си другарче.
Ама съвсем сериозно...

# 121
Мишолина, честит да е денят рожден на сладкия Антон!
С пожелания да расте все така чаровен, много здрав и усмихнат!

# 122
Мишолина, да се включа и аз с пожелания към малкия рожденик за мно-о-о-ого здраве и весел детски смях!!!!
 newsm67 newsm38 Tada

# 123
Момичета черпя днес,имам рожденничка!

# 124
Здравейте, момичета!

Честит празник на момиченцето на Диорелла, а също и на патерици честит първи рожден ден на момченцето на Мишолина! Да са им живи и здрави, да растат щастливи деца и много да ги радват!

Нашето преместване вече съвсем хлопа на вратата и в България броим дните, а пък роднините само ни привикват да си вземем довиждане на ракийка и салатка, не можем да им насмогнем!  Blush

Момичета, тези от вас, които са се местили с бебета или малки деца: имунизационните български паспортчета на агенции ли ги давахте за превод и правихте ли им заверка, или преводът може да бъде и от мен, тъй като имената на ваксините са и без това на латиница? Някой ще ми направи ли проблем?

И още за преводите: когато сте си търсили работа, някой искал ли е да ви види българската диплома преведена, заверена в МОН и после заверена в МВнР?

Благодаря още веднъж за инфото за Булсатком. Вече ми е ясно и знам какво да правя!

# 125
Момичета черпя днес,имам рожденничка!

Аз се отбивам все когато има за хапване и пийване Simple Smile)

Да ти е жива и здрава, много да ви радва и слуша!

....................

Само на мен ли ми зарежда отвратително бавно форума? Сега чаках точно 1 минута и 47 секунди, докато ми се зареди страницата за да пиша! Абсолютна мъка е и то само с този бг сайт, с останалите нямам никакви проблеми. Ето, 2 мин и половина са минали, а още иконите не са се заредили ....

# 126
Благодаря момичета!
И на мен ми се отваря бавно,вече 2ри ден.  bouquet

# 127
Честито и от мен, Диорела  Simple Smile Да е здрава и весела!

==========
Мари, не знам за имунизациите и за дипломите, и си трайкам  Crazy

# 128
  • Манчестър
Честит рожден ден на всички деца рожденници ( на Диорела и Мишолина)...

ПС. Някои да знае какво става и къде изчезна Мира..не е влизала точно 2 месеца?

# 129
  • След завоя в дясно
Diorella  честит празник и от нас
 newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59

Ave и аз бях и още съм в чуденка за Мира, мислех си че си е сменила името и не я разпознавам ooooh!

AG на мен вчера и онзи ден направо стопи бушоните от чакане  Mr. Green днес е по - добре форума незнам докога

Да се похваля от другата седмица сме на предучилищна, Беляджиев я хареса много дано да се адаптира бързо и да навакса с езика

# 130
  • Bristol
Diorella, честита ти рожденничка   bouquet

Маpи, я виж тази темичка в БГ хелп. Това е от там:
Цитат
Монтаж, инсталиране и поддръжка на дигитални приемници, моторизирани антени и обикновенни антени.
Само настройка-£40
Монтаж и настройка-£50
Bulsat монтаж и сателитна чиния £80
ITV монтаж, настройка и аксесоари и 90см чиния £100
Телефон:                078 99 917 634         - Жоро

# 131
Честито на всички рожденици и от нас
Трябва ми малко помощ от които са ползвали проходилки дайте идея какви сте ползвали и от къде сте ги закупили Peace.Предварително ви благодаря

# 132
Мери, благодаря за инфото! Много полезно!

Aniji, Александра имаше Ди Джей на Чико проходилка, доволна съм. Продават го в Мадъркеър, Некст и на много места в Англия. Отначало слагай за по 5-10 минутки 2-3 пъти на ден, че все още са малки дечицата. После може да увеличаваш. Има разни теории, дето отхвърлят проходилките, но за децата е забавно, разнообразие, стимулира, а и майките имат 5 минутки свобода. Стига да не се прекалява и децата да са цял ден само в проходилките, не виждам нищо лошо.

Момичета, днес си разчиствах шкафа с лекарства у дома. Продават ли в Англия свободно Есберитокс и Осцилококцинум?(първото е имуностимулиращо, второто хомеопатично за грипни състояния). И май си спомням, че имаше Солпадеин свободно, както и всички от вида на Фервекса и Колдрекса? Да ми препоръчате да си взема нещо от тук, което е добро, а трудно се намира или купува в Англия?

# 133
Здравейте моми4ета.Имам един въпрос.На моя приятелка мъжът й работи в Лондон.Тя иска да отиде да живее там с детето,което е на 7 години.Какви документи й трябват за нея и за детето?Може ли да го запише веднага на у4илиЩе?Трудно ли е?А как стои въпроса с намирането на работа?По цял ден ли са на у4илиЩе?От колко до колко 4аса?
Май4е въпросите станаха пове4е от един.
Моля ви за инфо.Предварително ви благодаря. Simple Smile

# 134
  • София /Абсурдистан
Момичета, днес си разчиствах шкафа с лекарства у дома. Продават ли в Англия свободно Есберитокс и Осцилококцинум?(първото е имуностимулиращо, второто хомеопатично за грипни състояния). И май си спомням, че имаше Солпадеин свободно, както и всички от вида на Фервекса и Колдрекса? Да ми препоръчате да си взема нещо от тук, което е добро, а трудно се намира или купува в Англия?

И аз се интересувам от същото, как стоят нещата с лекарствата, много моля някой да отговари ако знае.

Общи условия

Активация на акаунт