САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new5\

• 9 734
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
честита месечинка на сладкия марти Hug Hug Hug
Асе познай къде съм аз Wink-при бб,а вие вчера големи почерпки сте правили Силвето се е постарала Wink

# 136
мегън да не би да се опитваш да ме дразниж Stop аз гледам on-line Joy   

aspina, veenii, мегън,     -- a  и тук си забелязана

# 137
  • в Надежда-та
Айде от мен закуската

Честит месечник на Марти  ura
Мен Златно чудо ме събуди още в 8ч, а да не говорим, че тази нощ съм ставала поне 104 пъти ooooh!
Сега се опитвам да доизсуша последните дрехи и започвам да гладя, че следобяд М ще гледа малкия докато събирам багажа.
Той днес за първи път "писа" с химикал - по чаршафите hahaha Joy Mr. Green
айде хубав ден и ако ми остане време пак ще се включа Hug

# 138
       ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА НАШИЯ АДАШ МАРТИ!!!!!

# 139
 Добре дошла, Евгения! welcome

Честита месечинка на Марти! Hug

Леле какви почерпки е ималооооо! ooooh! Остана ли нещичко!??? Mr. Green

Ние допреди малко бяхме на разходка, въпреки студа, за да изморя Mr. Green Габи и да си легне веднага Embarassed, което и стана Laughing. Прекоси пеша половин Самоков Crazy, а се прибахме с количката, която взехме от майка ми.
 Сега ще погледна как се правеше руло Алисия и го почвам, докато маймун спи, че после нищо не мога да правя.
 А аз много, много не гледам ББ, нито другите по БиТиВи, не защото не искам, ама просто не ми дават някои дребни елементи Confused.

# 140
БЛАГОДЕРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ ето и един поздрав от нас  за малко настроение в този мрачен денhttp://play.vbox.bg/a6k1g9vf0ok1/Pesen-Koqto-Vodi-Do-Pristrastqvane.html

elina_king хвърли рецептата насам Laughing

# 141
супер е поздрава,мерси mamok

в момента моята Йоана припява с мишока-много се изкефи на песничката Joy

# 142
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=218724.msg4828867#msg4828867 Ето линк. Горещо го препоръчвам! Wink

Аз после ще пускам мишката на Габи, защото сега спи и съм изключила колоните. Мерсиии!

# 143
  • в Надежда-та
А аз да ви се оплача (то напоследък само мрънкам, недоволнича и се оплаквам де) имаме проблем със заспиването през деня (е той проблема е още от както ми го върнаха наще след като беше нагости при тях). Преди заспиваше само като го галя по главичката, после майка ме го върна - заспиващ на ръце, след което последва отказ да бъде гушкан като бебе и започнахме приспиване на ръце, само че той заспиваше прав, от вчера и това отказва ooooh! Одеве го оставих и резултата беше, че 45мин. се въргаля из леглото, накрая ревеше като си изпусне биберона, но вкрайна сметка заспа сам Party Направо незнам вече какво да го правя, иначе вечер няма проблем, изпива млякото, лапа бибероната и се обръща на една страна и е готов Laughing Ваще дечеца как заспиват newsm78

# 144
Силве,Ачо си заспива сам в кошарката-слагам го с бибата в устата и излизам от стаята,той или заспи веднага,или се повъргаля и си попее малко и  smile3524Така е от 5-6мес,преди това като беше по-малък го носех на ръце някой път до прималяване и му пеех все Зайченцето бяло Embarassed

# 145
  • в Надежда-та
12кг са ми в много, за да го разнасям на ръце вече, а какви мускули съм направила ooooh!

# 146
Е на мен от 10 кг взеха да ми стават множко Wink,пък и скоро си правих снимка на белия дроб и интересно защо доктора ми каза че лявата ръка ми е по развита от дясната(мускулите) Wink-ми с тая ръка нося 12кг торбичка  ylinfant

# 147
Ние понякога веднага заспиваме, особенно когато е много изморен.
Но в повечето случаи сме като Ачо- пееме и тогава заспиваме.
Силве , Ники оправи ли се след инцидента с падането?

# 148
 Силве, заспиването на Габи знаеш сигурно, че е цяло представление, така че само мога да те успокоя, че незнайно защо децата си менят начина на заспиване. Поне при нас е така. Изброявам ти няколко начина да видиш колко е различно - 1 месец примерно на люшкане, 1 - без проблеми и т.н.

1.Люшкане върху възглавница. Tired
 2.Сама си заспива в креватчето - слагам я вътре и след 3 мин е заспала. (еххххх, живот Grinning)
 3.Баща й я слага в креватчето и си ляга срещу нея на спалнята и се прави на заспал. (а аз се крия в другата стая да не ме види, като сме я излъгали, че съм отишла да се къпя hahaha)
 4.Заспива гушната в мен пред телевизора, като постепенно намалявам силата на звука. tv
 5.Ако е при майка ми заспива за секунди, което не си го обяснявам. Twisted Evil
 6.В детската заспива(ла) като си гушне куклата, която мъкне навсякъде, затваряла си очичките и   sleepuu

Има и по-лош вариант, при който реве с всичка сила Thinking и тогава заспива само с люшкане и специалната ни приспивна песен с текст и мелодия, измислени от мен Joy, в която се пее "люш, люш, бебенце", редувайки се с  "люш, люш, кукличке" Joy, т.е. приспиваме хем Габи, хем куклата, която е гушнала. hahaha

# 149
ей   Twisted Evil

много страшно с това спане

и ние чак сега го сложихме да спи, а кога ще заспи....

#Crazy

Общи условия

Активация на акаунт