САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new5\

• 9 735
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Хайде да се присъединя към всеобщия кошмар наречен приспиване.Ние сме като Ели,особено в измислянето на песнички..." нани-нани бебе,лека нощ деца".

# 151
  • в Надежда-та
Добро утро майки-приятелки,
ние започваме да товарим багажа, затова довечера ще съм с вас отново.
Хубав ден Hug

# 152
  • в Надежда-та
И ние си имаме песничка Mr. Green :
"Нуни мамуни, сладки муцуни, на малко Никче, на сладко/спящо Никче......" Joy Joy Joy
Бубе снощи ви сънувах с Лати, те с Ники си играеха, а ние пиехме кафе Mr. Green

# 153
Ви ,сънят ти е бил страхотен ,а и времето е било хубаво сигурна съм. Hug

# 154
Майче хайде на кафенце.

# 155
  • Високо в планината на изобилието
Добро утро и от мен.Бубе,мерси за кафето.
И ние морим сополи и кашлицата,но ходи на училище,много му харесва на училището на първокласника.Особено междучасията му харесват. Laughing

# 156
И ние след едно кратко 3-дневно гости в Самоков се прибрахме. Сега отново мъжо е на работа и аз пак сама с моето животинче. Беше ми добре докато и той си беше в къщи,но сега......
Незнам какво интересно да пиша, а и сега Цвети ми е в скута и писането е малко трудно. Но по-късно като заспи непременно ще пиша пак.
Хубав ден, а? Да се пуснем на по една разходка навън?

# 157
Привет на групата сядам и аз да пия кафе пред компютъра да ви кажа сутринта какъв ужас беше с тръгването на каката на детска след тримесечна почивка  Confusedтакъв рев му стовари  #Crazy направо сърцето ме заболя Cry то беше ритане дърпане което след това е продължило и в детската каза баща и не е пожалила и учителката отнесла е няколко ритника Shockedпредставяте ли си а си ходеше с желание направо незнам дано е само днес така че иначе  ooooh!

# 158
Айде,добро утро и от мен.Сега ще слагам кафето,че от сутринта не съм сядала,децата са на училище,така че аз се вихря сама у дома Laughing

# 159
нито имах време кафе да пия , нито да ям

сутринта Емо видя слънцето и си взе якето още в 9 ч. От тогава сме по улиците. Сега се надявам по бързо да заспи- евентуално

# 160
 Моята пък Габи е с Т от 5 сутринта и след малко отиваме при педи. Sad
 Бях си направила такива планове за днес - 1 куп работа ме чака, а кой знае сега! Confused Дано не е нещо сериозно! Praynig Педи каза, че може да е ангина. Thinking

# 161
 Изписаха на Габи АБ! Sad Имало нещо като епидемия в града, пък щом ходела на детска.......ясна работата! Confused
 И така 1 седмица ще си се гледаме.

# 162
Ели много неприятно,но децата ходят ли на детска е неизбежно да се разболявят
Извинявай ама не разбрах епидемия на ангина ли има newsm78

# 163
 Ми не знам каква точно - някаква вирусна. Много болни имало. Педи каза, че може да е ангина по телефона, преди да й заведа Габи. Аз й обясних, че освен Т, друго нищо й няма, а тя каза, че много ангини били само с Т. (между другото Габи и не кашля Thinking)
 После не ми даде много обяснения, освен че като се намръщих на АБ-ка, каза, че гърлото й е много червено и ще слезе към гърдичките, ако не го пие.

# 164
Абе коя е тая докторка нещо ми се струва че на изуст си говорят понякога.Моята Анелия онази вечер също имаше Т но сега нищо и няма да чукна на дърво просто организма понякога сам се справя с вироса и не е необходимо веднага да ги тъпчем с лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт