САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new5\

• 9 725
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Честита годишнина на Бубето! Много обич и усмивки! И Велинград да вземе да ви донесе и едно момченце! Laughing
Честит празник и на Иво!
Ние също бяхме със сополи! 3 дни му пръсках олинт и после продължих със пиносол.
Започваме пак с болестите #Cussing outаз ще направя ваксина на Митко тази година пък да видим!

# 181
Ани и вземи си ела на Самоков да те видя!

# 182
Даниелке,какво да обърна.Не мога да повярвам,че си на линия тук

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 22:58 от bravy

# 183
Май започваме да се събираме!  Simple Smile И май е време за питие Wine Glass smile3546

# 184
за кратко докато Митко заспи Laughing

# 185
Даааа Силве Wine Glass,
Дани за кратко,за кратко-все е нещо Hug

А сега и да честитя на празнуващите  днес сладури Иво и Лати и съпруг Hug Hug Hug да сте много здрави всичките.А пожеланието на Дани е екстра и го споделям на 100%.

Жане,ние бяхме така цяла седмица.Започна така,както при вас. 1 към 1,после се разкашля и аз се притесних,само,че нямаше нищо и продължих с оксилокоцинум 1 сутрин,1 ве4ер.
Витамин Ц-не пове4е от 4-5 дни по 1.
Твоите правени капки,дето изпонацапват всичко наоколо,а детето изглежда страшно-коларгол ли бяха newsm78
и Хомеожен по 4-5 на ден,за да не се дразни гърлото.
Също едно мазило за гърдички преди сън,от което не се маже областта на сърцето.

А за клеевата тинктура съм чувала чудеса.И ще взема да пробвам.
Жане,коя е вашата док-ка.Аз тук ползвам една жена от Кр поляна,Др Вълова се казва и ако ти е зор прави посещения у дома срещу 20 лв.

Бързо оздравяване на Цвети!!!

Лека нощ на сладунчовците тази ве4ер.И ние в4ера бяхме сред таласъм4етата.Нещо е странна тази работа.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 23:10 от bravy

# 186
ДОБРО УТРО пропуснала съм снощната почерпка май Laughing

Честита годишнина на lubomila  дълго семейно щастие ти пожелавам!!!

бързо оздравяване на малките малчугани,а на мамите предлагам по-едно топло кафенце 

# 187
добро утро майки-приятелки

как са днес вашите болници.

дано са по-добре Praynig

# 188
Добро утро! Аз не мога още да кажа дали сме по-добре. Тази нощ спа по-спокойно от предните 2, но пак ставах два пъти да капя физ.разтвор.Сега незнайно защо е с пресипнало гласче? Някак е прегракнал. Дали е от рев, че се скъса тия дни да плаче или е от гърло? Иначе капките не ги знам как се казват правените, но не са от тези тъмните, нашите са прозрачни. А докторката ни е д-р Шаркова - от Военна болница. Вчера като и звъннах ми каза Ксилометазолин за деца - вечер по 1 капка, иначе физ.разтвор.Дано вече мине, че...................

# 189
Колко много 1-ци при нас - 1 год. 1 месец и 11 дни  Wink

# 190
Момичета, как изглежда шарката? Дребната по-специално?
Габи от вчера има пъпки по лицето - като петънца, а по коремчето, крачетата и ръчичките - много дребни някакви! Thinking Следобяд ще звъня на педи. Хем й казах миналия път като ходихме - Габи имаше 2 пъпчици, а тя каза, че не е шарка. Сега обаче са много. Confused

# 191
 Асе, кафето изглежда чудесно! Hug
Жане, толкова единици са повод за почерпка! Wink Mr. Green

# 192
  • в Надежда-та
Ники когато беше с рубеолата в началото си мислих, че се е подсекал или от това, че се е търкалял гол по вълненото одеало Crazy
Да си похвелим, на Ники много му хареса манджата от ДК, изяде я цялата, а аз съм доволна, че я донесоха мн на време бяха казали в 12ч, 11.50ч бяха у нас Peace

# 193
Ели,на варицелата пъпките са дребни с връхчета,за другите шарки не мога да кажа защото не съм ги виждала Hug

# 194
Нали ми е цветенце......

Само си търсим поводи за почерпки а! Да ви е сладко!!!

Общи условия

Активация на акаунт