САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new5\

• 9 723
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Ели, преди когато Цвети беше болен и доки му изписа Нелидикс, на втория ден се изрина целия с малки пъпчици, оказа се  че е от лекарството. Аз също си помислих че е шарка. Спрях веднага Нелидикса и за 2 дни пъпките изчезнаха. Виж какви лекарства пие Габи и питаи педи да не е от тях. А иначе за шарката не мога да кажа нищо.

# 196
  • в Надежда-та
Няма никой затова

# 197
          ДОБРО УТРО МАЙКИ- ПРИЯТЕЛКИ!!!
          КАФЕНЦЕТО ТАЗИ СУТРИН Е ОТ НАС!
          ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ Wink

# 198
Мерси,Мая,изпревари ме ти днес .
Добро утро и от мен!  Hug

Аз да се оплача,за момента може да се каже ,че сме здрави Praynig,но госпожата ни е в болничен и са ни сложили една връзкарка по заместване,на която дори образованието,доколкото разбрах не е за начална учителка,а за детска такава.Вчера като разбрах,направо  ooooh! ме разбиха,питам аз:"имате ли домашни","не,само да си прочетем стария урок",как може другите деца направиха входните нива ,а ние сме си останали още в начална позиция #Cussing out.От всичко ,най-мразя подмазването и шуро-баджанаштината Naughty.Ще изчакам още няколко дни и няма да се размине тая работа,а лошото е и че на другите майки,не съм сигурна че им пука.
Искам си старата учителка на децата ми #Cussing out #Cussing out

Kak са болничките дребосъци днес?Дано са започнали да се оправят вече.

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 08:59 от aspina

# 199
 Добро утроооо!

Габи е с рубеола. Thinking Спрях  й антибиотика, който естествено не трябваше да пие. ooooh!
 В понеделник сме на преглед и ако всичко е ок във вторник вече ще може да ходи на детска.

Иначе си реве по 2 часа през нощта и полудявам вече. Най-лошото, че не знам защо. То не може всяка нощ да я болят зъби.

Ама само се оплаквам. smile3538

# 200
Ели,каква е тая докторка дето изписва толкова бързо антибиотик,то това да не е сокче,та да попие малко.При шарките,май не е добре ако се пият лекарства.Ужас!Леко изкарване на рубеолата на ГАБИ!!!

# 201
И мен ме е яд, защото като й я заведох първия път, й показах 2 пъпки на личицето на Габи (а тя никога не е имала пъпки) и й казах, че в детската има шарка, а тя категорично каза, че тези пъпки на са шарка. Close

# 202
Цвети е вече по-добре и така се е разбеснял из нас, че нямам свободно време сега да пиша. Евентуално ако заспи по-скоро ще се разпиша пак.
Ели, чула съм че рубеолата е най-леката шарка и преминава неусетно и без усложнения, така че споко.

# 203
Аааа, ама аз даже се радвам - в смисъл, че по-добре да ги изкара шарките, докато е по-малка. Само ме е яд за АБ.

# 204
мерси за кафето,мая
Ели кажи ни най-после коя е тази докторка дето изписва антибиотик при рубеола #2gunfire,на мен по принцип ми прави впечатление че самоковските лекари антибиотиците ги нямат за нищо-изписват при най-малък повод леко изкарване на рубеолата за Габи и по-малко безсънни нощи за теб Hug

# 205
МЕГИ не само самоковските лекари изписват АБ за всичко,тука също е така имам приятелка,детето и боледува често,стигала е до преговори с личната в Панагюрище,за да не пият постоянно АБ.За най малката настинка--- АБ.Аз не съм привърженик на АБ по принцип и винаги се опитвам с подръчни средства да се боря с болестите(чайчета,загряване,парацетамол),поне в началния етап и доста често ни се е разминавало.

# 206
Нашата докторка е д-р Иванова. Не мога да кажа, че изписва АБ за всичко. Габи май само веднъж е пила АБ. Лошото в случая е, че не ми обърна внимание на думите за шарката и 3 дни си тормозих детето с тая  горчилка.

# 207
  • в Надежда-та
И Ники когато беше с рубеола (на 3-4м) 3 дена беше рев, мрънкане ooooh! тогава за 1-ви път му чухме гласчето  Mr. Green
Сега го слушаме как се дере при всяко обличане и събличане. Стана нещо страшно направо от извесно време, даже и памперса не мога да му сложа Tired като почна да го обличам/събличам даже ляга на земята ooooh!
Някой да има подобен проблем Thinking

# 208
Силве,Ачо се търти напред като му дигам гащите и е цяло приключение докато го загащя Joy,не се притеснявай,това е поредния период на Ники Wink

# 209
  • Самоков
Ели,  д-р Иванова е всеизвестна с изписването на АБ. Последният случай -  на моя приятелка натъпка детето с всякакви видове АБ  #Cussing out, какви ли не болести му приписа /бронхит, плевмония и др. подобни/, а впоследствие след като детенцето започна да се задушава и го заведоха при друг лекар се оказа, че е просто алергия  ooooh!.  А иначе, наистина за рубеолата е по-добре да се изкара на ранна възраст.
Пожелавам на всички мъници бързо да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт