САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new5\

• 9 718
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Нели, не знаех. Даже тя преди ми каза, че не обича да изписва АБ и рядко го прави. Shocked

Силве, все едно ми описваш Габи, само че за мен е събитие, когато не мрънка. Crazy

Току-що я приспах, след 1 час рев, защото хем й се спи, хем й се реве. ooooh! Направо не издържам вече. Sad
А знаете ли дали е вредно слънцето сега като има шарка? В смисъл - мога ли да я извеждам? Сутринта излязохме само малко в двора. Макар че като гледам, май слънцето ще се скрие следобяд. Confused

# 211
  • в Надежда-та
На нас ни бяха казали, че карантината е 5 дена и да не го изваждам, но и аз го изкарвах на двора, а преди да изтече и карантината го заведохме на морето.
Ели бъди силна ще отмине и тази годост:tired:

# 212
Това за слънцето мисля че и аз съм го чувала че не е много хубаво то пък и едно слънце иначе според мен си я извеждай на вън ще се чувства по добре тя плаче и мрънка точно от шарката Анелия когато я кара също ми беше така чак жал ми ставаше явно си им е гадно на децата.И на нас така ни бяха изписали антибиотик и на втория ден избиха пъпките  #2gunfireза това я смених че нещо от годинките ли не знам ама на изус си ги говореше нещата а детето като я видеше от вратата още почваше рев  #Crazy.Пожелавам ви по леко и бързо да я изкарате че наистина си е доста изтощително и за теб и за детето.

# 213
Забравих да се похваля  ooooh!на Марти му изби първото зъбче най после вече си мислех че до 1 година няма да има зъби сигорно но сутринта къкво да видя tooth не сме имали Т да чукна на дърво дано да е така и с останалите иначе нощем си се буди по 100 пъти ама аз вече съм си свикнала къкво да се прави Confused

# 214
  • в Надежда-та
Честито на голямото момче Laughing
Ние сме в застой, само с 2 и то счупени леко в крайчетата Blush
При нас времето се развали и почна да прекапва. Tired
Чакам сега да се приберат наще та да се поразходим до Кауфланд, че хич не ми се стои в къщи Crazy

# 215
Честито зъбче на Марти,това е за него-
Ели  Hug Hug Hug и  Praynig бързо да се оправи Габето!

# 216
  • в Надежда-та
Аниии прощапулник няма ли да правите newsm78

# 217
ami trqbwa,ama se motaq ne6to
Силве,радвам се,че Ви свежарката отново е сред нас:) Hug

# 218
  • в Надежда-та
 hahaha и аз в тази кожа си се чуствам най на място Party

# 219
Ето ме...прибрах ме се ,много хубаво беше ама свърши.Хайде да пием кафе.

# 220
Добро утро! Grinning

Честито зъбче на Марти! tooth Габи до 1 год. и 2 мес. имаше 1 зъб, който проби неусетно на 10 месеца, следващите 3-4 също, ама сега ми се разказва играта! Cry Дано при вас всичките са безпроблемни! Praynig

И понеже само се оплаквам напоследък, сега ще ви се похваля, че Габи казва вече доста думички. Е доста силно казано, ама може би 20-ина, от които най се гордея с "кукла", която не я казва на бебешки "кука", а почти докарва и Л-то. Heart Eyes

Оооо, Бубе, няма да ти се размине с 1 изречение. Naughty Давай по-подробен отчет. Laughing

# 221
Чета за сополи болести,а и едно първо зъбче на Марти да му е здраво и бяло ,а всички останали бързо да поникнат.Всички да оздравяват Бъзо.А аз да разкажа малко за съжаление нямам снимки.Бяхме на Велинград в хотел Бор-страхотен Спа хотел.Взехме си МЛАДОЖЕНСКИЯ АПАРТАМЕНТ-и се поглезихме в него разбира се имаше джакузи.Разходки ,масажи ,басейн,Минах и през масажна вана с отслабващ ефект.Много готино преживяване.Общо взето това е.Е разбира се направихме и шопинг без това не може.И вчера минахме през Пловдивския панаир.Ако знаета Лати как ни се радва,чак ме разплака,Близо половин час се смя и не можеше да повярва че ни вижда ,пипаше ме за косата и лицето и викаше -мама,мама.

# 222
  • в Надежда-та
Ех Бубе........................ всичко звучи много приятно Laughing
Аз забравих да ви кажа, че от утре нас с Ники ще ни хване липста за една седмица. Огиваме на гости при баба ми.
Нещо обаче не мога да намеря тук Либеро 5-ца Thinking, снощи в Кауфланд нямаще, сутринта се разходихме до кварталното магазинче за пюрета и памперси и тук нямаще, та му взех 10бр Хъджис да пробваме, а довечера ще идем до Била да проверим, че и пюрета трябва да вземем. Толкова ни хареса с Ники храната от ДК, а сега ще рябва да се разделим за кратко с нея Tired
Нямам търпение да се мотнем утре из Пв и да отскочим до Вис Виталис Party

# 223
Здравейте майки-приятелки Wink
честито зъбче на нашия приятел марти tooth,все така безпроблемно да никнат Wink
бубе направо ме трогна с разказа за почивката ви(тайничко ти завиждам),това ме подсеща че скоро и ние с м имаме годишнина Wink

# 224
  • в Надежда-та
Ей къде сте всички newsm78
Видяхте хубаво време и хванахте улиците Laughing

Общи условия

Активация на акаунт