САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new5\

• 9 714
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
точно така ,Силве,използваме може би последните слънчеви дни Winkиначе ти е бедна фантазията какви магарии може да измисли едно хлапе на година и 5 мес baby_neutralсега например се качва на 1 кутия от обувки и се хили гордо

# 226
  • в Надежда-та
уф ние спем, но до кога ли Tired
после се чудя къде да го водя, при положение, че ме мързи да се вея по улиците и май, май ще го закарам у чичо ми да вършее из дворо и да изкоси тревата Mr. Green
А от утре като идем при баба ще е по лесно, по цял ден на двора ще сме Laughing Ако имахме патки можеше да ги гоним Mr. Green Joy

# 227
Силве,какво са ви виновни патенцата,та ще ги гоните:)
Бубе,страхотно звучи макар и сбитият преразказ на вашия меден месец:)често да повтаряте упражнението.
Ели,браво на мамината умница.Свикнахте ли с ДЯ.
Ние нещо пак се разхремавихме и вече взех клеевата тинктура,пък да видим.

# 228
Ани, мисля че й е добре в яслата - яде само на обяд там (че сутрин и следобяд са сухи работи), спала била без проблеми, играла си, не плакала изобщо за мен...........Сега обаче не е ходила цяла седмица и най-рано във вторник ще я пратя. Ще видим тогава как ще тръгне наново.

Каква е тази клеева тинктура? Embarassed

А аз я оставих на майка ми от обяд и сега оправям вкъщи, че е страшна бъркотия! ooooh!

# 229
ели пусни 1 търсачка във форума,има много инфо за клеевата тинктура,аз също съм се запалила да давам на децата от нея,ама още не съм купила Embarassed
Вижте какъв напреднал потребител намерих във форума julian (2)-човече на 2г ,регистрирало се е на 3мес и нещо и има цели 5 съобщения hahaha hahaha hahaha

# 230
  • в Надежда-та
Меги какво се учудваш, така е младото поколение - само да се поосефери малко, да може да държи "мишката" и се цопва в нета Crazy Joy

# 231
ей , тия младежи....

тц- тц.....

как сте болни дечица?

# 232
добро утро(ден) момичета
гледам ни кафе сте пили,нито сте закусвали Wink

# 233
  • в Надежда-та
Браво Меги, добре че си ти, че ще си останем гладни и жадни.
Аз отивам на фризьор Party

# 234
  • в Надежда-та
Мацки аз се разкрасих, сега чакам Златно чудо да се наспи и тръгваме към отвъд цивилизацията Crazy
Желая ви хубава и успешна седмица и най-късно другата събота съм пак на линия (ако издържим до тогава де Thinking)
Ани или Ели да пуснат новата тема Laughing ако не ви се занимава да майсторите копрайте тази направо Wink
Целувки, прегръдки и до скоро Hug

# 235
Ох, чакайте и аз да се разпиша днес докато детенце спи, че после е невъзможно. Ние вече май сме по добре Thinking. От вчера пие и сироп за кашлица / че е с червено гърло и кашля / и някакви капки - противоалергични, които ги пие и други за носа, абе хиляда неща ooooh!, но поне има ефект. Тази нощ спа добре, а и ние също. Педи каза, че това е сегашния вирус и нас пак ни е гепил. Защо пък поне веднъж не ни пропусне бе........
Стига съм се оплаквала. Силве, хубаво да си изкарате и дано да ви е хубаво времето за да можете наистина повече да сте навън.
Дано на Марти всички зъбки да му поникнат леко и безпроблемно, като нашите т.е на Цвети тези.
Аз чакам детенце да се събуди и пак изчезвам навън, че тези дни като завали дъжд незнам как ще изтърпява по-цял ден у дома. Милото със събуждането си протяга ръчичка към вратата и вика ъъъъъъъъ Laughing..........

# 236
Хайде и аз да се разпиша , че напоследък само ви чета Wink
Днес бе един приятен, слънчев ден - от които естествено се възползвахме.
Направихме една голяма разходка цялото семейство, и Марти беше много послушно детенце.
Напоследък постоянно иска да ходи и направо съм скапана Confused
Но -този период бил доста труден , както вече разбирам Whistling
Бързо оздравяване на болните дечица, и поздравления за първото зъбче на Марти!
На Силвето- приятно гостуване на село.

# 237
Добро утро майки-приятелки! Как сте в този дъждовен и студен ден? Хайде да сервирам нещо топличко и кафе разбирасе.

.......и да си спомним за лятото..........
Приятен ден на всички мами и дечица!!!

# 238
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН  мерси   bouquet   за топлия чай и закуската,а кафе пих по -рано
Как са малките болнички сладури,оправят ли се вече?
Ние вчера бяхме малко на гости при бабите в Самоков,а от сутринта сме със запушени носове и кашлица Sad ,понеже се похвалих че сме здрави и ето резултата. Дано е само лека настинка,но засега няма да ходим на лекар,ще изчакам да видя до утре на къде ще отидат нещата.
При нас времето е ужасно,не може да се излезе,за добро утро ни заваля един страшен дъжд с много силен вятър,сега малко утихна,но пък е студено....много мразя такова време,подтискащо е!!

# 239
добро утро майки-приятелки Peace

какво ли ще правим днес в тоя дъжд newsm78

моите двама мъже отидоха да купят кафе, че тати без кафе не може....

Емо като разбра , че ще се излиза , пръв се строй на вратата .
сигурно и той си има план нещо да му се купи newsm78
пък ще видим какво ще донесат #Crazy

ако не се оправи времето сигурно ще ходим в мола да се поразходим и погледаме, пък може нещо и да ми стане Joy

Общи условия

Активация на акаунт