73 начина за оцеляване в Американска икономическа буря

• 25 373
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Ох  Laughing Ще се въздържа от съвети, защото от тип паница, в момента е с крив бретон. Бубка, надминахте по сръчност, да знаеш  Laughing

# 211
  • usa
Трикове за подстригване на бретон? Как ги държите неподвижни децата?
Време стана, Шутла фиби не търпи, те и падат, ластиците я скубят.. класика.
Да не я направя като Иванушка Глупака..

при нас трикът беше събличам по памперс, слагам на стола, давам любимо занимание и се мъча да приключа за не повече от пет минути. бретона го хващам целия между показалеца и средния си пръст и режа що-годе равно. ако е много неравно - поправям доколкото мога. никога не се е получавало идеално, но те децата са кют и с криви бретони Simple Smile.
в тази връзка да си споделя угризенията как обезобразих силвия този уикенд  Confused... не я доразбрах какво точно иска и и офъках бретона безобразно. тя го понася стоически, но от това ми е още по-криво Sad... добре поне, че е достатъчно дълъг, че част да може да го връзва в опашката, а каквото не стига да се маскира успешно с фиби.

да ви подосаждам още малко с темата за рака на гърдата. мамография се прави след навършване на 40 години. дотогава - ежемесечно опипване. всеки лекар - гинеколог или личен лекар, трябва да включва и преглеждане на гърдите при годишен профилактичен преглед. и последно- линк с инструкции за самопреглеждане. радвам се, че толкова от вас са редовни с профилактиката  Hug. тя ако не спасява животи, поне ги удължава...

# 212
  • Boston, MA
Кейс, дай едно фото на тези братчета, де... Всички ли сте още дрискави?

# 213
Не, не сме. Само дето не задържах храна последните 2 дни. Днес е по-добре, де, в сравнение с вчера. Утре даже ще отскоча да си купя нов панталон.

И да не кажеш че бягам по тъча, ето ги момчетата. На снимката се вижда пораснал бретон тип "паница", а другата е от следващия ден, посветен на кривия бретон. Успокояващото е, че вече минаха две седмици и отново е ред за подстригване.
Но пък и миз е права. На чуждите деца никога не им забелязвам грешките в подстрижките  Simple Smile

# 214
Чуждите деца също много бързо растат  Laughing Кейси, много са ти сладки децата, пупу.

# 215
  • Boston, MA
Лелееее, Борис какъв голям човек е! Сами си е същият сладур! Пу-пу на всички!

Аз не виждам криви бретони, явно важи за чуждите деца...

# 216
  • Boston, MA
Не мога да се нагледам на сините очички, на второ четене, Сами ако се разгъне, сигурно ще ме стресне как се издължил...

# 217

да ви подосаждам още малко с темата за рака на гърдата. мамография се прави след навършване на 40 години. дотогава - ежемесечно опипване. всеки лекар - гинеколог или личен лекар, трябва да включва и преглеждане на гърдите при годишен профилактичен преглед. и последно- линк с инструкции за самопреглеждане. радвам се, че толкова от вас са редовни с профилактиката  Hug. тя ако не спасява животи, поне ги удължава...
Е, тука вече ми надцени ЕГН-то.  Stop Не е така според последните директиви на застраховката ми, или на гинекологичния кабинет, не знам и аз на кого - от 35 до 40г. мамографията е на две години, от 40г. нататък - всяка година. До миналата година наистина пращаха на мамография от 35 до 40г. само тези, които имат семейна история на заболяването. Сега - всички.
Кейси, събуди ми мили спомени с тези двама малчугани.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 05:34 от блажка

# 218
Стига, стига...На снимка и аз мога. Едва ли така ще мислите, ако ви ги оставя за няколко часа  Mr. Green

# 219
Стига, стига...На снимка и аз мога. Едва ли така ще мислите, ако ви ги оставя за няколко часа  Mr. Green
Аз като казах "мили спомени", го имах предвид, че е точно така, в кавички, и че това се подразбира, или ти поне го подразбираш. Но явно с правописа шега не бива.   Mr. Green

# 220
  • usa
Е, тука вече ми надцени ЕГН-то.  Stop Не е така според последните директиви на застраховката ми, или на гинекологичния кабинет, не знам и аз на кого - от 35 до 40г. мамографията е на две години, от 40г. нататък - всяка година. До миналата година наистина пращаха на мамография от 35 до 40г. само тези, които имат семейна история на заболяването. Сега - всички.

мамографията не дава добър имидж на гърдите на жени под 40 години. ако е необходимо наблюдение на по-млади жени, ехографията е по-информативния и по-достоверния метод.

# 221
 Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 18:15 от Jenna

# 222

мамографията не дава добър имидж на гърдите на жени под 40 години. ако е необходимо наблюдение на по-млади жени, ехографията е по-информативния и по-достоверния метод.
Може, не съм запозната, миз. За мене беше просто беше предписана рутинна процедура, която следвах. Наистина, в брошурата пишеше, че може имиджът да не е съвсем надежден, и затова снимките се пращат на 2 или 3 независими един от друг специалиста да ги четат, преди да се изпрати на пациента писмо с резултата. Което мене малко ме учуди (в хубавия смисъл на думата), защото съм чувала например за Испания, че имало някакви лаборатории, където просто влизаш, правят ти снимка и казват резултата на място, даже имам позната на под 30 години, която го е правила. Но - благодаря за информацията! Набивам съм я в главата, за всеки случай.
Дженна, който го може - го може,  Grinning

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 06:43 от блажка

# 223
  • Чикаго / София
Ех, какви сладки дечица! Кейси малчовците са наистина големи сладури. Пу, пу!

Джена, а Ноли толкова е пораснал, че направо вече не е бебе!

Ама да ви кажа, и аз криви бретони не видях, само слдаки деца! Hug

Това ми каза и мамолога про който ходих миналата година в Бг. Затова ми направи и преглед с ехограф, ане мамография.

Ева, дано проблемите ви скоро свършат. Това което описваш е моя кошмар. Брррр, ужас! Дано нямаш нови пъпки и намерите скоро решение! Ако успеете да ги осъдите ще е супер. Заслужава си!

Зора, аз подстригвах пред огледалото, като оставях малкото човече да се гледа и цъках непрекъснато колко става хубава. Но след като се пробвах два пъти и окапазених децата, спрях. От там насетне си ги водя на фризьор. Деца, деца, ама и те не заслужават участта аз да ги подстригвам. Laughing

Аз пък да споделя нещо, което ме хвърли в размишления. Вчера като взех децата от градина, и учителката ми се оплака много сериозно от Лъчи, какво била направила. Аз очаквах кой знае каква беля, съдейки от тона и изражението й, а то какво било. Лъчи била отишла в тоалетната с едн от момченцата от нейната група, и то на 3г., и го гледала как пишка. Т.е гледала му пишката. Учителката беше много възмутена- ама как може, ние тук не разрешаваме такива неща, дръпнала била Лъчи настрани и й се скарала.  Аз малко започнах да мигам на парцали.  Става въпрос за деца които преди месец са навършили 3г. Аз ли не съм в час, че не приемам това им действие за нещо ненормално? Това си е чиста доза любопитство на три годишни деца.   Учителката го изкара все едно е голямо престъпление. Rolling Eyes   Лъчи не е й разбрала защо са й се скарали, и какво толкова е направила. Аз се опитвам да й обясня, ама тя още не разбира съвсем смисъла. За нея момченцата имат пишки, момиченцата - нямат и това е. Гледала е момченцето как пишка, и се чуди защо са й се скарали!

# 224
.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 19:12 от блажка

Общи условия

Активация на акаунт