73 начина за оцеляване в Американска икономическа буря

• 25 376
  • 284
  •   1
Отговори
# 195

Намерих цяла библиотека с исторически снимки от мястото, където сега живея и  не мога да се спра да ги гледам. Имам ми нещо, все едно съм романтично обвързана с миналото.  Grinning
И аз така се чувствам, като гледам такива снимки - много приобщаващо действа. Simple Smile Обичам също някой от по-възрастните местни да ми разказва как е било и изглеждало преди чрез личната си история.
миз, минах пролетта преглед и мамограма. Живи, здрави и щастливи да сме, пожелавам на всички.

# 196
Clairette - тук в NY , при бременност намаш никакъв проблем със застраховката. Дори и не е нужно да си легален. Незнам и за застраховка която не покрива бременност. Само трябва да им кажеш като забременееш.

# 197
И аз го минах профилактичния преглед напролет, заедно с ПАП-теста. Това са двете неща, които не си спестявам, нищо че съм без застраховка. Пазете се.

# 198
Искам да споделя с вас обувките на г-н Маноло Бланик, самия той  Sunglasses Срещнала го една приятелка в Чикаго:
http://according-to-e.blogspot.com/

Ако му станат малки, искам ги  Joy

# 199
Хаха, чудесен завършек за нечий хелоуински костюм на Червената шапчица.

# 200
Чухте ли за пребития български журналист? С чукове. На командно дишане е. Нападателите са се представили за полицаи.

# 201
Да, Хиър, много гадна работа.
Мислят, че е заради връзката му с онова сайтче с измислените новини "Опасните новини".

# 202
От мен по-преглеждана в тая тема едва ли има.  Tired Както и да е...
Добре е да се напомня на здравите жени, че един път в годината, било то в световния месец за борба с нещо си или когато и да е, трябва да си правят гинекологичен профилактичен преглед и задължително цитонамазка и евентуално мамограм или само палпация на гърдите.  Peace

В Ню Йорк два пъти в годината се организират безплатни женски консултации и прегледи, без значение дали имаш застраховка или не. Както може да се сети човек контингента от пациентки е съответен, но инициативата е хубава и всяка жена има възможност да се възползва. Обикновено се правят в няколко болници по кварталите.

Краси77 правилно е написала, че в щата НЙ има много различни видове социални застраховки и всяка една от тях покрива бременност без оглед на статуса на кандидата. Включването към някоя от тях става на базата на банково извлечение.

Clairette, застраховката ти от България предполагам, че е направена за спешни случаи само. Провери. Обикновени такива застраховки не покриват рутинни профилактични прегледи.
Не си спомням в кой щат си, но провери за разни щатски програми, които правят застраховки, а най-добре питай в унито. Не вярвам да нямат опции за това, а и сигурно ще изгодна за теб.
Но с твоята обремененост е добре да не пропускаш година без преглед.  Simple Smile

Benson, дано да сте добре всички и да няма сериозни последствия.  Hug

Г-н Бланик ме остави без дъх просто...  Whistling

Hear, не... Сега ставам и не съм минала още през новинарските сайтове. Адски неприятна новина...  Confused

# 203
  • Boston, MA
Хиър, да, и тръпки ме побиха... Дано не стане като в Русия...

Миз,  Hug. Редовна съм в прегледите.

Мишолина, ще се разминем с вас, язък... Чорапите на м-р Бланик също не са за подценяване.

Снощи гледах Sex and The City, за видео е идеален.

# 204
 Е НЕ уби ме просто г-н Бланик  Joy Joy Joy
Мишолина мерси за сутрешното настроение! Simple Smile

Дженна не ни пързалят бе ,наистина е много трудно да се вземе заем сега- агента даже ни посъветва цената на къщата ни да е с $5.000 повече от което е сега но ние с Дан я смъкнахме нарочно по наша си преценка.
В тази връзка да кажа че се обадиха тази сутрин че семейството от вчерашния оглед иска 2ри оглед утре  ...айде да не приказвам...

Преглед и аз не пропускам и сега особенно когато съм мама,много е страшно!

# 205
Аз ходя на шест месеца, даже и за кръвна захар давам материал. Но за мамограми ми е рано.

На г-н Бланик производството не съм имала удоволствие да разгледам, но виждам най-редовно чанти на Луи Вутон. Ми няма по-грозни чанти. Не мога да разбера защо го тачат така.

# 206
Clairette, аз ползвах тези. Виж дали някоя покрива бременност и майчинство.

На Пап ходя редовно (баба ми почина от рак на маточната шийка), за мамограм и на мен ми е рано.

# 207
Juturna благодаря ти за линка...оказва се, че не са толкова евтини застраховките за студенти, колкото всички се опитваха да ми обяснят  Sad . Особено в моя случай, нали станах на 25, а те евтините са до 24...нищо ще мисля нещо  Tired . В крайна сметка в моя случай нямам никаква възможност да се прибера до Бг, ако се наложи, та поне трябва да съм сигурна, че тук имам застраховка  Rolling Eyes
За мамограф наистина е рано, мисля че след 35 години го препоръчват, но поне на ехограф на гърдите можете да ходите. На мен след опрецията ми наредиха да ходя на всеки 2 месеца, но нещо не го спазвам  Embarassed

# 208
Трикове за подстригване на бретон? Как ги държите неподвижни децата?
Време стана, Шутла фиби не търпи, те и падат, ластиците я скубят.. класика.
Да не я направя като Иванушка Глупака..

# 209
  • Boston, MA
Е, сега ще дойдете на нашето положение с кривия бретон.  Mr. Green

Аз подстригвам във ваната, намокряме косата, и докато занимава с играчки, стрижа оттук-оттам.
Като беше малък, ставаше някой да седне с него в скута (баба или баща) в банята, аз стрижа пак така.

Общи условия

Активация на акаунт