Кипърски Холдинг (14)

• 21 744
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
..ракийката да видим от кого ще е и лобното място е все още неизвестно!

Пак от мене бе....Домашна е....Имам кайсиева ,сливова и крушова....Ха, да видим.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 106
Уффффф ето тук ме сгащи..................ами остана терена от мен.
Племенницата се отказа от Варна студентка и е вече  в София/същата специалност/.Ще и кажа ,че лелка пристига  с още няколко дружки и ще си носим гозби и гориво------пфууууу как ще се зарадва детето,много обича да е с лелка   Кукунделка.   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 107
Ха така....Малеее кЪв купон се заформяяяя Crazy  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И ще има по някое време пеене
- На дълбай с длетото тънко-о-о-о-о...хлъц....,моето сърце-е-е-е-е-...хлъц!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 108
Упс....два пъти се е публикувало....Сори!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 20:38 от TheNMaster

# 109
Добър вечер милички!

Ам,да се разберем- "белия лебед" е запазено за мойта хондичка,амаааа ма ха! Жужке, седни си на "д"-то и не мисли глупости! Joy

Честита ти кола Мастърче!

Блонди,да ти е чистито шлиферчето ,да го носиш със здраве!

Кате,няма сайт още! Ама ако искаш,питай какво те интересува точно. Имаме много добър пакет фотолисис.

Простете,ама не разбрах как така на средата се сипва сместа за качамака?

Аз като Блонди се впуснах да пазарувам след работа- обувки,ботички,пола,ризка...боти съм си купила ама знам ли ще ги нося ли.Днес чух ,че тази зима ще бъде много сурова и студена.

Хайде бе,няма ли някой мъж да вкарат в тоя ББ! Тюхкам се от един час!

Айде по едно

# 110
         Здравейте, поспаланки! Искам да ви черпя сутрешно кафенце, но съм нова тук и още не ми е ясно как се вмъкват снимки в поста. Ако може някой да ми даде инфо къде е обяснено по-подробно как става номера, плийсссс! Имам поводи да черпя и да се хваля, а не мога да го сторя подобаващо  newsm12
   Мастерче, ние с теб явно сме на авто вълна тези дни. Ние също си взехме нова кола - на някой старата, стана за нас нова! Марката е.......Голф, но 4-ката. 2003-та год., мнооооого запазена и само на 35000 км. Та искам да ти пожелая широки пътища и гумени дървета, нали така беше!
  Блонди, със здраве да си носиш шлиферчето! И в Кипър вече се захлажда, даже падна първия по-як дъжд. Ама ние му се радваме, че нали сме на воден режим...ще ни се напълни язовирчето скоро! newsm44
   ЛЕК ДЕН, МОМИЧЕТА!

# 111
Дани,честита кола и на вас...Браво за избора ви! Четворката е хубав автомобил(за разлика от тройката,който не е добър).
Гумени дървета  hahaha  на никого не пожелавам.Пожелавам от сърце здрави гуми и хубави пътища.С новата кола да имате само хубави емоции!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 112
Добрютрюююююю! newsm47

Хайде на закусчица...

Сега ми е малко на тъгъдък, но по-късно пак ще се включа....
Приятен ден на всички!
newsm51

# 113
   А от мен кафенцетооооо  
Успях да видя на Муци инструкциите и черпя за новата кола и 11-та ни годишнина от сватбата!

Да ви е сладко!

# 114
Еееееееееее добро утроо. Много поводи,много чудо.Нещата понамирисват на обедни коктейлчета.........
Дани, честита количка.Безаварийно да си я карате.Със здраве да си я ползвате. Мерси за почерпката.Бързо си се справила със снимчиците.
Иииииииииииии Честита годишнина!!!
Желая ви много любов и разбирателство !!!

# 115
  Мерси за пожеланията! Чул Ви Господ!  newsm17

# 116
Мила Дани, честита ви 11-та годишнина от венчавката...
и поне още 5 по 11г. да отпразнувате в здраве, споделена любов и щастие!!!

Направили сте си чудесен подарък по повода - количката имам предвид coolcool - да ви е честита!

Люси, да са ти честити и на теб новите придобивки в гардероба.., пък дано се случат 2-3 дена поне истинска зима, та да можеш да си ги обуеш тия ботички Laughing

# 117
Мила Дани, честита ви 11-та годишнина от венчавката...
и поне още 5 по 11г. да отпразнувате в здраве, споделена любов и щастие!!!

Направили сте си чудесен подарък по повода - количката имам предвид coolcool - да ви е честита!

Мдаааа, наистина колата ни я дадоха точно на деня, в който се оженихми. Бяхме я платили по-рано, но чакахме регистрирането и, т.к. е внос от Япония. Мерси за пожеланията, Блонди!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 10:24 от dani73

# 118
Иииииииииииии що така ми се получи този пост?????????????????   newsm09 newsm09 newsm09
Ако някой знае каква грешка съм допуснала, нека ме светне, моля!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 10:36 от dani73

# 119
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Манго се прибира в къщи пиян до козирката,но незнайно защо носи  в ръка точилка.
Вижда го Айшето и се хваща за главата:
-Малееее,Манго....Чаветата гладни ходят,пък ти мебели купуваш....

---------------

Съсед пита през оградата:
-Съседе,прасетата ти пушат ли?
-Ми не.Що бе?
- Аааа,значи кочината ти гори.

Дани,честита годишнина.Пожелавам ви в много дълги години любов и сговор да мине живота ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 11:15 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт