Кипърски Холдинг (14)

• 21 747
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ето ме и мен!

Живот и здраве на другата нова тема ще сложа едно имение!
А, дано провлача крак и с такива придобивки да започнем да се хвалим скоро.  Joy

Дани, честита годишнина! Честито возило! Със здраве и много късмет да си го карате!Бъдете щастливи заедно и се подкрепяйте винаги!

За постинга -  писала си между скобите за цитат и затова така излиза.

Жужи, горещи благодарности , че си ме заместила в отговора към Мастерчето. Аз докат` се включа....

Мастерче, за какво душице да ти се сърдя!? newsm78 Аз на пиене и майтап нося... Mr. Green

Лусиенче, честито придобивки и на теб. То какво ли значи в Кипър сурова зима, ама хайде...Дано поне повали малко, че да се премениш с новите ботички!

Блондичке
, прекрасна закусчица си спретнала!

За общото софийско парти съм ви заканила от не знам колко време.
Така, че и теренче си имаме. Вие само кажете, че идвате... bowuu

Аз пък вчера купих на Алекс фешън чадърче, а преди ден сушилня за мама! Mr. Green

Хайде наздраве за всички ни! Да си ползваме със здраве новите придобивки и само хубави неща да ни се случват.  bouquet

Весел ден!

# 121
Ооооооо, Муцони, да са ви честити и вашите придобивки!... Гледам още от обяд си вкарала "тежката артилерия" Mr. Green.., пък и мезенцата си ги бива... Ам`чи то дЪ сЪ почвамИ тогава Laughing Drunk  Ха наздравичката! newsm24

При нас добрата новина е, че тъкмо се връщаме от очен лекар... и операцията отпада /поне за сега де Sick.., пък надявам се и изобщо/. Все още образуванието си стои, но е понамаляло.., но лекарката каза, че даже и да не се разнесе напълно изобщо не е за оперативна намеса. Та така - отдъхнах си поне донякъде Rolling Eyes

# 122
  • София
Браво Блондичке!
Още един повод за наздравичка! newsm24

# 123
Ох Муце,отдъхнах си  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Нали отскоро се "познаваме",та рекох да не объркам нещо..... Blush Blush Blush Blush
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 124
  • София
Мастерче, ми най-много да се посбием и поускубем и после пак да сме си дружки! Mr. Green
По мои наблюдения (с малки изключения, които доста отдавна не са писали) за сега няма показали се тънкообидни и сръдливи натури.

Така, че спокойно можеш да си пишеш и казваш каквото ти е на езика и сърцето. Ако някой има нещо напротив ще си каже, ще го обсъдим, ще го финализираме  Heart Eyes и продължаваме нататък! Peace

# 125
Мастерче, ми най-много да се посбием и поускубем и после пак да сме си дружки! Mr. Green
Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Малеееее,няма да се стигне до там,щом и двете разбираме от майтап  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А за бой...който има нужда от бодигард да свирка.Аз съм насреща(освен музикант съм и джудист)   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 126
  • Larnaca, Cyprus
Момичета включвам се мнооого телеграфно че много работа днес ...... Mr. Green
Блонди честито шлиферче .....  bouquet......обаче по втория въпрос искам разяснение..... newsm78...какъв очен лекар какви изследвания какви операциии нещо не съм разбрала пак нещо съм пропуснала я обяснявай ..... newsm78
Гери..дано да е минал изпита вече и всичко да е наред и да се черпим скоро за добър резултат Heart Eyes
Мастерче честита нова количка искаме още подробности Mr. Green...цвят на тапицерията цвят на таблото цвят на тапицерията на седалките лети джанти има ли кормилото какво е какви есктри и т.н. аууууу мара подробната съм аз а името го измислих щом си и каратаиска най доброто име от мен...БЯЛАТА НИНДЖА++++ Joy Joy
Дани 73честита годишнина дано блясъка никога не оставя връзката ви любовта винаги да сгрява сърцата ви .....  bouquet  bouquet  bouquet
Люси честито и на тебе за всички придобивки  bouquet
Муцкааааа испускаш подробности чадърчето какъв цвят е има ли барби на него и въобще я пусни една снимка знам че имаш  Mr. Green.а сушилнята каква е.... Mr. Green
Включвам се после щото трябва да карам малките на футбол
Айде наздраве за сега..... Mr. Green

# 127
Катенце, за Лорка става въпрос - беше й се появил на долния клепач на дясното оче някакъв ечимик още в началото на юни... и като видях че не минава, август като се прибрахме от почивката я закарах на офталмолог, щото даже беше назрял... Sick.. И още тогава я питах за операция дали ще се наложи... и тя /докторката де/ още тогава се дърпаше и изписа капки и мехлем... и уж го лекувахме очето, пък преди около 3седмици изби и на горния клепач... и тогава вече пощурях.., обадих й се на доФтУрката и обясних...и тя смени лекарството и каза да видим кво ще стане за 15-20дни и тогава ще обсъждаме операция евентуална... Та днес беше контролния преглед и нещата са ОК... уж.. Sick.. - то да не смее човек да се похвали... Rolling Eyes

# 128
. аууууу мара подробната съм аз
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Блонди,прочетох за очето....Значи,ечемика е заразен....Тоест,ако се е пукнал и детето се е пипнало(дали нарочно или без да иска) излиза и на горния клепач....Обикновенно антибиотичната паста помага,както и промивки с лайка(правиш чай и оставяш да изстине,прецеждаш и плискате очето....

# 129
  • Larnaca, Cyprus
Аха мара подробната се завърна Party Party
Блонди верно беше споменала обаче защото после спря да обсъждаш и помислих че се е оправила куклата  Wink......А тва дето вика Мастерчето да да помага обаче аз щото съм по тарикатка знаеш ли как го правя значи торбичките от чая ги топя в топла вода и после леееко ги изцеждам и слагам цялата торбичка на окото .... Peace.....така си лекувам уморените очички и е страшно приятно ........като си представиш и картинката и моя мъж се забавлява представи си Катето легнала на дивана с два вързопа чай на очите и й се провистват кордончетатат с марката на чай отдолу Joy Joy Joy

А пък като сме почнали да се хвалиме да се похваля и аз и аз имам придобивки ама едни придобивки и то пресни пресни преди два часа горе долу Sick.....та мойте са две сининки под коленцата .... Mr. Green..значи както си търча аз от офиса до ресторанта и обратно и разкарвам там разни документи и изведнъж при третия курс моето изящно копитце се подгъва и падам в стил ....Радостен футболист след гол на тревния терен така пъързааааляш се по тревата .........Сещате се нали Laughing....обаче при мен разликата е че се пързалях на плочките протрих панталона и коленцата синички Mr. Green Mr. Green

А най смешното беше че в момента на падането се чудих дали ще ми се смъкне блузката и ще би блеснат циците hahaha hahaha....ооооох докъде го докарах  ooooh! ooooh!

Обаче след намесата на нашта опитна сервитиорка - китайка с разни китайски трик-масажчета еййй пооправих се ............ Heart EyesАйде после пак ще ви забавлявам че синковец две е до мен и чака компа да играе на игрите #2gunfire

# 130
  • София
Брей Кати с глас съм се смяла, ама не на падането ми на описанието! И блузката свлече ли се все пак... Mr. Green
А, и после си предсатвих китайката как прилага доказани китайски масажи и съвсем се разхълцах... Joy А, да са ти честити сининките и да ти минават бързо! Heart Eyes

Мастерче, да не кажеш, че не съм те предупредила. Видя ли кво` значи подробности сега... Joy Joy Joy

А, чадърчето е от серията на Winx, щото нямаше на Бел (Красавицата от Красавицата и Звяра),
а сушилнята е Candy.   Flutter

Хайде до после!

# 131
Муцка,нищо не кавам...Мълча и не се обаждам,че.....Ще има още подробности да се искат  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Кати и на мен ми стана смешно ...Ма как си го описала ooooh!  Joy Joy Joy Joy
Дано ти мине по-бързо...

# 132
Мастерче, бях го пробвала това с лайката докато бяхме на почивката, щото точно тогава за първи път се разпука май тая гадорийка.. Sick.. и очето й съвсем подпухна и гурляса... Та настоявах известно време с промивките с тампони напоени в лайков чай и се поразсея възпалението, но ечемика си остана...  Ще продължавам сега да упорствам с тия антибиотични капки и мехлем, че дано има накрая по-добър резултат...

Катенце, просто си те представям как си се хързулнала като ИднЪ фигуристка Joy Joy.., ама не казваш дето пита Муцето - в крайна сметка успя ли да направиш монокини-шоу bombs на клиентите в ресторанта... Joy Joy

# 133
  • тук и там
Милички,здравейте!
Вече съм на работа и не ми остава много време често да наминавам.Мислех си сега да ви почета и утре да ви  пиша,но не издържах на изкушението и да ви кажа,че доста ме развесели случката на Кати.Катенце,мила,как се прибра бе,душа,какво обеснение даде на мъжо,ама как само описваш случката,сигурна съм,че и мъжо ти си е умрял от смях с теб.Но майтапа настрана и дано да ти минат бързо коленцата.
Маате,какво стана със зъбчето,признавам си честно без бой несъм ви чела много назад,а иЛюсиенчето се беше изгорила май.Какво стана,оправихте ли се?
Блонди,продължавай с промивките и непременно антибиотик,а аз обещавам по често да наминавам при вас.
Лека нощ на всички ви.

# 134
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте, дами

първо искам да ви почерпя

моят татко има днес рожден ден, да ми е жив и здрав и да радва дълги години всички ни и най-вече внучка си, която го обожава

Блонди, дано скоро се оправи дъщеричката ти - оченцето й, това е много деликатен орган и трябва много да се внимава, с теб съм, ето за това човек трябва да се притеснява, а не да хаби нерви на вятъра за ежедневни глупости  Praynig

и аз до Блонди, фръц - фръц, си купих ново шлиферче, също толкова спонтанно, само че е с колан и до ханша, ама аз такова харесвам, много му се радвам

Мастерче, честита кола - само хубави спомени с нея, посетени красиви места и безаварийно ползване

и да сигнализирам, че най-накрая след много чудене как заредих Кукунделата и с наши фотоси

целувки от мен (дай боже скоро в София всички да си направим седянка, че чета тук едни идеи  и се вдъхновявам - Муци, дай да се захващаме с яка организация), лека нощ и сладки сънища

Общи условия

Активация на акаунт